share_log

Cognizant Kondigt Multi-Agent Orkestratie Aan Voor Zijn Neuro AI-platform

Cognizant Kondigt Multi-Agent Orkestratie Aan Voor Zijn Neuro AI-platform

高知特宣佈爲其神經人工智能平台推出多智能體編排
PR Newswire ·  10/19 08:08

Het verbeterde platform integreert krachtige multi-agent AI-orkestratie die het traject van AI-productiviteit naar groei in bedrijven kan versnellen

高級多代理AI編排的增強平台可以加速企業從AI生產力到增長的過程

Tientallen bedrijven maken al gebruik van het platform om snel AI-beslissingstoepassingen in kaart te brengen, te bouwen en te testen en bedrijfswaarde op schaal te leveren

數十家公司已經在該平台上快速繪製、構建和測試AI決策應用,並實現規模化的業務價值

TEANECK, N.J., 18 oktober 2024 /PRNewswire/ -- Cognizant (NASDAQ:CTSH) kondigt vandaag belangrijke verbeteringen aan van zijn Cognizant Neuro AI-platform, dat ondernemingen helpt snel AI-gebruiksgevallen te ontdekken, te prototypen en te ontwikkelen om de besluitvorming te verbeteren, waardoor betere bedrijfsprestaties en nieuwe omzetkansen kunnen worden gegenereerd.

新澤西州泰尼克,2024年10月18日 /PRNewswire/ -- 高知特(納斯達克股票代碼: CTSH)今日宣佈其高知特Neuro AI平台的重大改進,該平台幫助企業快速發現、原型設計和開發AI使用案例,以改善決策,從而帶來更好的業績和新的收入機會

Babak Hodjat, CTO of AI at Cognizant, explains the multi-agent enhancements to Cognizant Neuro AI.
高知特人工智能首席技術官巴巴克·霍賈特介紹了高知特Neuro AI的多代理增強功能

Volgens gegevens uit een onderzoek van Cognizant en Oxford Economics willen de meeste bedrijven (76%) AI inzetten om nieuwe inkomstenstromen te creëren, maar worstelen ze met het implementeren en schalen van bedrijfsoverschrijdende use cases. Velen (70%) vinden ook dat ze niet snel genoeg gaan. De verbeteringen aan Cognizant Neuro AI zijn gefocust op deze problemen. In slechts enkele minuten kunnen bedrijfsleiders vaststellen welke bedrijfsproblemen ze moeten aanpakken, de omvang ervan bepalen en synthetische gegevens genereren of hun eigen geanonimiseerde gegevens importeren om AI-modellen te maken. Het platform kan vervolgens voorspellingen doen en richtlijnen geven voor het behalen van bedrijfsresultaten en deze beslissingen rechtvaardigen, zodat bedrijven snel de impact van een verscheidenheid aan use cases kunnen beoordelen.

根據高知特和牛津經濟學研究的數據,大多數公司(76%)希望利用人工智能來創造新的收入來源,但他們在實施和擴展業務跨界用例方面遇到困難。許多公司(70%)也發現他們進展不夠快。高知特Neuro AI的改進側重解決這些問題。企業領導者可以在幾分鐘內確定需要解決的業務問題、確定其範圍並生成合成數據或導入其自己的匿名化數據來創建AI模型。然後,該平台可以進行預測並提供建議,以實現業務結果,並證明這些決策,使公司能快速評估各種用例的影響

Het verbeterde Cognizant Neuro AI-platform is nu beschikbaar voor Cognizant-klanten en is al getest, proefgedraaid en gebruikt door tientallen klanten. Het platform wordt ondersteund door meerdere octrooien. Vrijwel elke branche of bedrijfsactiviteit waarbij gegevensanalyse een rol speelt, variërend van voorraadbeheer en dynamische prijsstelling tot fraudevermindering en efficiënte personeelstoewijzing, kan er gebruik van maken. De verbeteringen aan het Neuro AI-platform begonnen als onderzoeksprojecten in het Cognizant AI Research Lab, dat eerder dit jaar van start is gegaan. Het lab richt zich op het onderzoeken en ontwikkelen van besluitgebaseerde AI-systemen. Deze verbeteringen zijn de eerste ontwikkelingen uit het lab die in een commercieel aanbod zijn geïntegreerd.

改進後的高知特Neuro AI平台現已提供給高知特客戶,並已經由數十位客戶測試、試運行和使用。該平台由多項專利支持。幾乎每個涉及數據分析的行業或業務活動,從庫存管理和動態定價到欺詐減少和有效人員分配,都可以使用。Neuro AI平台的改進始於高知特人工智能研究實驗室中的研究項目,該實驗室於今年早些時候啓動。該實驗室致力於研究和開發基於決策的人工智能系統。這些改進是實驗室中的首個商業化提供的發展

Gilead Sciences, een toonaangevend biofarmaceutisch bedrijf en klant van Cognizant, gaf commentaar op het verbeterde Neuro AI-platform:

吉利德科學,一家領先的生物製藥公司,高知特的客戶,對改良後的神經人工智能平台發表了評論:

"Veel bedrijven vinden de toepassing van AI buiten het voorspellen van uitkomsten moeilijk. Dit komt omdat het oplossen van echte bedrijfsproblemen meestal duizenden verschillende scenario's omvat, vaak met tegenstrijdige prioriteiten," zegt Murali Vridhachalam, hoofd Cloud, Data en Analytics bij Gilead Sciences. "Met deze nieuwste updates is Cognizant Neuro AI het enige platform dat ik ken dat bedrijven in staat stelt om snel end-to-end Gen AI use cases in verschillende applicaties te implementeren en tastbare, omzetgenererende mogelijkheden te ontdekken. De innovatieve, multi-agent benadering voor het beheren van beslissingsworkflows maakt het uniek in de industrie."

「許多公司發現在預測結果之外應用人工智能很困難。原因在於解決真實業務問題通常涉及上千種不同情景,往往具有相互矛盾的優先級,」 吉利德科學的雲、數據和分析主管Murali Vridhachalam表示。「通過這些最新更新,高知特神經人工智能是我所知道的唯一一個讓企業能夠迅速在不同應用程序中實施端到端的Gen AI用例並發現切實、能夠創造收入的機會的平台。通過管理決策工作流程的創新性、多代理方法,使其在行業中獨一無二。」

Een andere klant van Cognizant, Bayer Crop Science, gaf ook commentaar op zijn ervaring met het verbeterde platform:

高知特的另一位客戶拜耳作物科學也對其對改良平台的經驗發表了評論:

"Landbouw is een van de meest uitdagende beroepen, waarbij ingewikkelde beslissingen moeten worden genomen te midden van milieuonzekerheden en de noodzaak om sociale, economische en milieudoelstellingen met elkaar in evenwicht te brengen," zegt Patricio Salvatore La Rosa, hoofd Decision Science bij Bayer Crop Science. "We hebben verschillende basiscomponenten van Cognizant Neuro AI direct getest, met name LEAF. Op deze manier konden wij effectief complexe scenario's doorlopen. Door de samenwerkingsmogelijkheden van gespecialiseerde Gen AI-agenten te benutten, kijken we ernaar uit om ingewikkelde vraagstukken op het gebied van besluitvorming op een betrouwbare, transparante en betrouwbare manier op te lossen."

「農業是最具挑戰性的行業之一,在環境不確定性和需要平衡社會、經濟和環境目標的情況下需要做出複雜決策,」 拜耳作物科學的決策科學主管Patricio Salvatore La Rosa表示。「我們直接測試了高知特神經人工智能的幾個基本組件,特別是LEAF。這樣,我們能夠有效地應對複雜情景。通過利用專業Gen AI代理的合作能力,我們期待通過可靠、透明和可信的方式解決決策領域的複雜問題。」

Cognizant heeft krachtige nieuwe functies geïntegreerd als onderdeel van de verbeteringen aan Cognizant Neuro AI. Dit zijn Opportunity Finder, een multi-agent-aangedreven ontdekkingstool om use cases in kaart te brengen, en een suite van grote taalmodel (LLM) assistenten die een krachtige AI-beslissingsmotor vormen. Klanten maken eerst kennis met het platform via Opportunity Finder, een LLM-assistent die helpt bij bepalen van potentiële AI-beslissingsgevallen voor hun bedrijf. De Model Orchestrator, met een drag-and-drop interface stelt gebruikers vervolgens in staat om de gegevens op te ruimen en er verschillende machine-learningmodellen op toe te passen. De voorbereiding van gegevens wordt gestroomlijnd door LLM's, om daarna aan de hand van toegepaste machine-learningmodellen uitkomsten te voorspellen terwijl evolutionaire AI-modellen beslissingen voorschrijven. Eenmaal getraind kunnen de beste modellen verder worden onderzocht of opgevraagd via een webinterface of een LLM-assistent.

作爲改進高知特神經人工智能的一部分,高知特增加了強大的新功能。這些功能包括Opportunity Finder,一個由多代理驅動的發現工具,用於繪製用例,並由一套大型語言模型(LLM)助手組成,形成強大的人工智能決策引擎。客戶首先通過Opportunity Finder認識平台,這是一款LLm助手,可幫助確定其公司的潛在人工智能決策案例。Model Orchestrator具有拖放界面,使用戶能夠清理數據並應用不同的機器學習模型。通過LLM流程化數據準備,然後根據應用的機器學習模型預測結果,同時進化的人工智能模型指導決策。一旦訓練完成,最佳模型可以通過Web界面或LLm助手進一步探索或查詢。

Het verbeterde Cognizant Neuro AI-platform is beschikbaar met kant-en-klare configuraties die eenvoudige startpunten bieden voor verschillende use cases. Deze omvatten gezondheidszorg (zoals medicijnontdekking en behandelplannen), financiën (zoals cyberbeveiliging en fraudepreventie), landbouw (zoals gewasopbrengstoptimalisatie en pesticideontwikkeling) en algemene sjablonen voor de toeleveringsketen, callcenters, klantenbinding en prijsoptimalisatie.

改進的高知特神經人工智能平台提供預先配置,爲不同的用例提供了簡單的起點。這些包括醫療保健(如藥物發現和治療計劃)、金融(如網絡安全和防欺詐)、農業(如作物產量優化和殺蟲劑開發)以及供應鏈、呼叫中心、客戶保留和價格優化的通用模板。

"Bedrijven worstelen met hoe en waar ze AI moeten toepassen om bedrijfsproblemen op te lossen, en daarom zien we dat de meeste AI-gebruikscases beperkt blijven tot op voorspellingen gebaseerde uitkomsten of oplossingen gebaseerd op één LLM chat," zegt Babak Hodjat, Chief Technology Officer van AI bij Cognizant. "Multi-agent AI-systemen vormen de sleutel tot het oplossen van deze problemen en daarom is Cognizant Neuro AI nu gebouwd met een dergelijk systeem als kern. Dit platform plaatst bedrijfsleiders - niet alleen datawetenschappers - in de bestuurdersstoel, zodat ze hun eigen domeinkennis kunnen gebruiken om snel en binnen enkele minuten gebruikscases voor AI te testen en vast te stellen en vervolgens de resulterende modelcode te leveren om op schaal te itereren."

"企業正苦於如何以及在哪裏應用人工智能來解決業務問題,因此我們看到大多數人工智能用例仍然侷限於基於預測的結果或基於單個LLm聊天的解決方案," 高知特人工智能首席技術官Babak Hodjat說。"多代理人人工智能系統是解決這些問題的關鍵,因此高知特神經人工智能現在建立在這樣一個核心繫統上。該平台將企業領導者 - 不僅僅是數據科學家 - 置於控制檯,這樣他們可以利用自己的領域知識快速且在幾分鐘內測試和確定人工智能用例,然後交付生成的模型代碼以進行規模化迭代。"

Gartner stelt: "Meerdere agenten kunnen toewerken naar een gemeenschappelijk doel dat de mogelijkheden van individuele agenten overstijgt. De gecombineerde toepassing van meerdere agenten hanteert complexe taken die individuele agenten niet aankunnen, terwijl er meer aanpasbare, schaalbare en robuuste oplossingen worden gecreëerd."1

加特納表示: "多個代理商可以共同實現超越個體代理商能力的共同目標。多個代理的組合應用處理了個體代理無法處理的複雜任務,同時創造了更加可定製、可擴展和穩健的解決方案。"

Neil Ward-Dutton, VP Automation, AI en Analytics bij IDC, gaf ook commentaar: "Nu ondernemingen AI strategisch gaan benaderen en verder gaan dan experimenteren, willen ze graag weten hoe ze use cases kunnen bepalen en prioriteren. Aanbieders zullen een sterke positie innemen als zij met behulp van technologie gebruiksgevallen sneller in kaart brengen, waarbij zij vervolgens die technologie gebruiken om implementaties te testen en op te schalen."

IDC的副總裁Neil Ward-Dutton在自動化、人工智能和分析方面表示: "隨着企業對人工智能的戰略性接近並且走出試驗階段,他們希望了解如何確定和優先考慮用例。供應商將在通過技術更快地繪製用例的基礎上立於不敗之地,然後利用該技術來測試和擴展實施。"

Ga voor meer informatie over het verbeterde Cognizant Neuro AI-platform en om u aan te melden voor een demo naar cognizant.com/neuroai.

訪問有關改進的高知特Neuro AI平台的更多信息,並註冊演示,請訪問cognizant.com/neuroai。

Over Cognizant

關於高知特

Cognizant (Nasdaq: CTSH) ontwikkelt moderne bedrijven. We helpen onze klanten met het moderniseren van technologie, het herontwerpen van processen en het transformeren van ervaringen, zodat ze koploper kunnen blijven in onze snel veranderende wereld. Samen verbeteren we het dagelijks leven. Kijk hoe op of @cognizant.

高知特(納斯達克: CTSH)致力於打造現代企業。我們幫助客戶現代化技術,重新設計流程,並改善體驗,從而使他們能夠在這個快速變化的世界中保持領先地位。我們共同改善日常生活。請瀏覽 了解更多或在@cognizant了解詳情。

Over het Cognizant AI Research Lab

關於高知特人工智能研究實驗室

Het Cognizant AI Research Lab heeft als missie het menselijk potentieel te maximaliseren met Decision AI, een vorm van AI die generatieve AI, multi-agent architectuur, deep learning en evolutionaire AI combineert om geavanceerde besluitvormingssystemen te creëren. Decision AI voedt het Neuro AI-platform van Cognizant, dat wordt gebruikt door Fortune 500-bedrijven en non-profits om nieuwe manieren te ontdekken om hun doelen te overtreffen. Het platform stelt organisaties in staat om snel AI te bouwen om de besluitvorming te optimaliseren, wat leidt tot omzetgroei en maatschappelijke vooruitgang.

高知特人工智能研究實驗室的使命是通過決策人工智能最大化人類潛力,這種形式的人工智能結合生成式人工智能、多智能體架構、深度學習和進化人工智能,以創建先進的決策系統。決策人工智能提供給高知特Neuro AI平台,被財富500強公司和非營利組織使用,發現超越目標的新方法。該平台使組織能夠快速構建人工智能,優化決策過程,從而實現收入增長和社會進步。

Onder leiding van AI-pioniers Babak Hodjat en Risto Miikkulainen werkt het lab samen met instellingen, de academische wereld en technologiepartners om op verantwoorde wijze baanbrekende AI-oplossingen te ontwikkelen. Met meer dan 75 octrooien (uitgegeven of in behandeling) blinkt het lab uit in het combineren van wetenschappelijke innovatie met commerciële toepassingen. Het ondersteunt het doel van Cognizant om het dagelijks leven te verbeteren, met de nadruk op zakelijke en AI-for-good toepassingen.

由人工智能先驅Babak Hodjat和Risto Miikkulainen領導,該實驗室與機構、學術界和技術合作夥伴合作,負責以負責任的方式開發開創性的人工智能解決方案。該實驗室以將科學創新與商業應用相結合而著稱,擁有75多項專利(已發放或待處理)。該實驗室支持高知特的使命,即改善日常生活,重點放在商業和AI-for-good應用上。

Toekomstgerichte verklaringen

前瞻性聲明

Dit persbericht bevat verklaringen die mogelijk toekomstgerichte verklaringen zijn, in overeenstemming met de Safe Harbor-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, waarvan de nauwkeurigheid noodzakelijkerwijs onderhevig is aan risico's, onzekerheden en aannames met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen die mogelijk niet nauwkeurig blijken te zijn. Deze verklaringen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, expliciete of impliciete toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot de toepassing van generatieve kunstmatige intelligentie en de effecten van generatieve kunstmatige intelligentie op de beroepsbevolking, het bedrijfsleven en de economie. Deze verklaringen zijn geen beloften of garanties, maar zijn de bevindingen van het hierboven besproken onderzoek en blijven onderhevig aan een verscheidenheid aan risico's en onzekerheden, waarvan vele buiten onze controle liggen, waardoor de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen worden beschreven. Bestaande en potentiële beleggers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen, die uitsluitend betrekking hebben op de datum van dit persbericht. Factoren die ertoe zouden kunnen leiden dat de resultaten wezenlijk verschillen van de expliciete of impliciete resultaten zijn onder andere algemene economische omstandigheden, de invloed van technologische ontwikkeling en concurrentie, de concurrerende en snel veranderende aard van de markten waarin we actief zijn, de concurrerende markt voor talent en de invloed hiervan op het werven en behouden van werknemers, en andere factoren die worden besproken in ons meest recente jaarverslag op Formulier 10-K en andere documenten die bij de Securities and Exchange Commission zijn gedeponeerd. Cognizant neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve wanneer wij hiertoe verplicht zijn onder de toepasselijke effectenwetgeving.

本新聞稿包含可能是前瞻性聲明的聲明,符合1995年《私營證券訴訟改革法》的安全港規定,其準確性必須受到關於可能未被證實的未來事件的風險、不確定性和假設的影響。這些聲明包括但不限於關於生成式人工智能應用以及生成式人工智能對勞動力、商業和經濟產生的影響的明示或暗示的前瞻性聲明。這些聲明不構成承諾或擔保,而是上述研究結果,並且一直受各種風險和不確定因素的影響,其中許多是我們無法控制的,因此實際結果可能會大不相同 與本些前瞻性聲明中描述的結果。現有和潛在的投資者被建議不要過多依賴這些前瞻性聲明,這些聲明僅適用於這份新聞稿的日期。可能導致結果與明示或暗示結果大不相同的因素包括一般經濟狀況、技術發展和競爭的影響,我們所處市場的競爭激烈且迅速變化的性質,對人才的競爭市場及其對招聘和留住員工的影響,以及其他在我們最新10-k表格年度報告中討論的因素和提交給證券交易委員會的其他文件中討論的因素。高知特不承諾更新或修訂前瞻性聲明,除非根據適用的證券法義務。

1 Gartner: Innovation Insight: AI Agents, 3 april, 2024. GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en internationaal en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

1 加特納:創新洞察:AI代理,2024年4月3日。加特納是Gartner, Inc.及其子公司在美國和國際上的註冊商標和服務標誌,並在此獲得許可使用。保留所有權利。

Neem voor meer informatie contact op met:

聯繫獲取更多信息:

VS
Naam Gabrielle Gugliocciello
E-mail [email protected]


Europa / APAC
Naam Christina Schneider
E-mail [email protected]


India
Naam Rashmi Vasisht
E-mail [email protected]

VS
姓名Gabrielle Gugliocciello
電子郵件 [email protected]


歐洲/亞太地區
姓名Christina Schneider
電子郵件 [email protected]


印度
姓名 Rashmi Vasisht
電子郵件 [email protected]

Video -
Logo -

視頻 -
標誌 -

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

想要您公司的新聞在PRNEWSWIRE.COM上特色呈現嗎?

440k+
440k+

Newsrooms &
新聞發佈室&

Influencers
影響力
9k+
9k+

Digital Media
數字媒體

Outlets
賣場
270k+
270k+

Journalists
新聞記者

Opted In
已選擇加入
GET STARTED
開始使用

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論