share_log

Společnost Universal Robots Vylepšuje Nosnost Robotů UR20 a UR30

Společnost Universal Robots Vylepšuje Nosnost Robotů UR20 a UR30

spolecnost Universal Robotus Vylepsjuje Nosnost RobotuUR20 和 UR30
PR Newswire ·  09/26 20:22

Zvýšení síly kobotů s vysokým zatížením zvyšuje výrobní kapacitu a produktivitu zákazníků.

增加高負載機器人的力量可提高客戶的生產能力和生產率。

ODENSE, Dánsko, 26. září 2024 /PRNewswire/ -- Universal Robots, dánská společnost vyrábějící kolaborativní roboty (koboty), nyní zvyšuje nosnost nové generace kobotů UR20 a UR30, což zákazníkům umožní zvedat více bez dodatečných nákladů.

丹麥奧登塞,2024年9月26日/PRNewswire/--Universal Robots,一家生產協作機器人(koboty)的丹麥公司,現在提高了新一代UR20和UR30機器人的承重能力,使客戶能在不增加額外成本的情況下提高負載。

Tyto aktualizace zvyšují celkovou nosnost, včetně koncového efektoru , na 25, resp. 35 kg při použití kobota v optimální poloze. To je užitečné zejména pro paletizační aplikace a řešení.

這些更新提高了總承重,包括末端執行器,在最佳位置下使用機器人時可達到25或35公斤。這對於托盤應用和解決方案特別有用。

„Ve společnosti Universal Robots neustále testujeme a vyvíjíme naše produkty, a když poskytujeme nové funkce, chceme k nim partnerům a zákazníkům umožnit okamžitý přístup," říká Tero Tolonen, produktový ředitel . „Tato aktualizace umožňuje zákazníkům zvýšit produktivitu bez zvýšení nákladů a je jen jedním z příkladů toho, jak naše nadšení pro inovace přináší prospěch zákazníkům."

「在Universal Robots,我們不斷測試和開發我們的產品,當提供新功能時,我們希望讓合作伙伴和客戶立即訪問,」產品總監Tero Tolonen說。 「這次更新使客戶能夠提高生產率而無需增加成本,這只是我們對創新的熱情如何給客戶帶來益處的一個例子。」

Dodatečné zvýšení síly nevyžaduje žádné nové nákupy a aktualizace výroby může proběhnout během několika minut. Zvýšení nosnosti lze odemknout jednoduchou aktualizací softwaru UR PolyScope na verzi 5.19 nebo novější. Během roku 2024 budou dodávané koboty UR20 a UR30automaticky obsahovat software potřebný pro podporu použití vyšší nosnosti.

額外增加功率不需要任何新購買,生產更新可能只需幾分鐘即可完成。承重能力的提高可以通過簡單的UR PolyScope軟件更新到5.19版或更高版本來解鎖。2024年內交付的UR20和UR30機器將自動包含支持更高承重使用所需的軟件。

Více informací o navýšení nosnosti pro UR20 a UR30 najdete zde.

關於UR20和UR30承重增加的更多信息,請點擊這裏。

Na mezinárodním průmyslovém veletrhu China International Industry Fair v Šanghaji byla tento týden poprvé představena paletizační aplikace UR20 se zvýšenou nosností. Prohlédněte si fotografie z demonstrace v kolekci obrázků.

中國國際工業展在上海舉辦,本週首次展示具有增強承重力的UR20托盤應用。請查看演示集的照片。

Kolekci obrázků si můžete stáhnout zde .

您可以在此處下載圖片集。

O společnosti Universal Robots

關於Universal Robots

Společnost Universal Robots je světovým lídrem v oblasti kolaborativní robotiky (kobotů), která se používá v celé řadě průmyslových odvětví. Naše poslání je jednoduché: Automatizace pro každého. Kdekoli. Po celém světě se prodalo více než 90 000 kobotů . Naše uživatelsky přívětivá platforma je podporována intuitivním softwarem PolyScope, oceňovanými školeními, komplexními službami, a největším ekosystémem kobotů na světě, který našim zákazníkům přináší inovace a možnost volby.

Universal Robots是全球協作機器人(協作機器人)領域的領導者,廣泛應用於各種行業板塊。我們的使命很簡單:爲每個人自動化。無論何時何地。全球銷售了超過90,000台協作機器人。我們用戶友好的平台由直觀的PolyScope軟件支持,獲獎培訓,全面服務以及世界上最大的協作機器人生態系統,爲我們的客戶帶來創新和選擇。

Společnost Universal Robots je součástí Teradyne Robotics, divize společnosti Teradyne (NASDAQ:TER), předního dodavatele automatických testovacích zařízení a pokročilých robotických technologií.

Universal Robots是Teradyne Robotics的一部分,Teradyne公司(NASDAQ:TER)的Robotics部門,該公司是領先的自動化測試設備和先進機器人技術提供商。

Další informace naleznete na adrese .

更多信息請訪問網址。

Logo -

標誌 -

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

想要您公司的新聞在PRNEWSWIRE.COM上特色呈現嗎?

440k+
440k+

Newsrooms &
新聞發佈室&

Influencers
影響力
9k+
9k+

Digital Media
數字媒體

Outlets
賣場
270k+
270k+

Journalists
新聞記者

Opted In
已選擇加入
GET STARTED
開始使用

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論