share_log

Hisense Spustí Masovú Výrobu 150-palcových Laserových Televízorov

Hisense Spustí Masovú Výrobu 150-palcových Laserových Televízorov

海信啓動150英寸激光電視大規模生產
PR Newswire ·  09/23 22:36

QINGDAO, Čína, 23. septembra 2024 /PRNewswire/ -- V čínskom meste Qingdao sa 19. septembra 2024 konala konferencia Laser Display Technology and Industry Development Conference 2024 pod názvom „Light of the Future" (Svetlo budúcnosti). Popri vystavovaní mnohých nových úspechov v technológiách laserových displejov sa konferencia zamerala na nové prínosy k inovatívnemu vývoju laserového displeja z viacerých dimenzií vrátane scenárov, produktov, technológií a priemyselných odvetví v snahe transformovať svet displejov pre nasledujúce desaťročie pomocou laserovej technológie.

2024年9月23日,中國青島 / 新華社–2024年9月19日,中國青島舉辦了「未來之光」2024年激光顯示技術與行業發展大會。除了展示許多激光顯示技術的新成就外,會議還關注從多個維度創新發展激光顯示器帶來的新貢獻,包括場景、產品、技術和產業的轉變,旨在通過激光技術改變未來十年的顯示世界。

2024 Laser Display Technology and Industry Development Conference was titled 'Light of The Future'
2024年激光顯示技術與行業發展大會以「光明未來」爲主題。
Dennys Li, President of Hisense Visual Technology, delivered a keynote speech at the conference
海信視像總裁李偉在大會上發表了主題演講。

Hisense ako popredná značka v oblasti globálnej spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov na konferencii oficiálne oznámila, že jej 150-palcová laserová televízia Hisense je pripravená na sériovú výrobu. Spotreba 100-palcových televízorov sa v posledných rokoch exponenciálne znásobila, pričom laserové televízory sú jednou z najväčších hnacích síl. Podľa Dennysa Li, prezidenta Hisense Visual Technology, laserové televízory v priebehu rokov podporili popularitu veľkých obrazoviek v rodinách, vďaka realizácii širokej škály inovatívnych dizajnov, ako sú rolovacie a zdvíhacie obrazovky. Hisense bude pri budúcom rozvoji technológie obrazoviek úzko spolupracovať s partnermi v odvetví s cieľom rozšíriť zážitok spotrebiteľov zo sledovania.

海信作爲全球消費電子產品和家電領域的領先品牌,在會議上正式宣佈其150英寸海信激光電視已準備投入批量生產。過去幾年,100英寸電視的銷量呈幾何級增長,而激光電視則是其中最大的推動力之一。根據海信視像技術總裁Dennys Li的說法,激光電視多年來推動了大屏幕的普及,實現了一系列創新設計,如捲動和升降屏幕,以響應家庭用戶對寬屏體驗的需求。未來,海信將與行業合作伙伴密切合作,共同推動顯示技術的發展,以擴大消費者的觀看體驗。

Hisense vedie „Svetlo budúcnosti"

海信領導着「未來之光」

Nekonečná inovatívna vitalita laserovej obrazovky sa uplatňuje pri reštrukturalizácii zobrazovacej technológie so zapojením celého odvetvia. Okrem rôznych oblastí tradičných obrazoviek, vývoj laserového zobrazovania posúva všetko, vrátane domácej zábavy, cestovania autom či umeleckej tvorby, na vyššiu úroveň.

無限創新活力的激光屏幕在整個行業的重構中得以彰顯。除了涉及傳統屏幕的各個領域外,激光顯示的發展將一切,包括家庭娛樂、汽車出行和藝術創作等,推向更高水平。

Bohatá prispôsobivosť laserovej obrazovky Hisense je nastavená tak, aby postupne prenikala do ďalších a ďalších segmentovaných oblastí, a tak vyhovela potrebám širokého spektra profesionálov. Medzi pokroky patria profesionálnejšie herné zobrazenia, nové metódy umeleckej tvorby so svetlom a tieňom, vylepšené obrazovky pre kultúrny turizmus a teraz aj vstup do oblasti profesionálnej filmovej produkcie.

海信激光屏幕豐富的適應性已經設置,逐步滲透到更多細分領域,以滿足廣泛專業人士的需求。包括更專業的遊戲顯示,以光影新方式進行藝術創作,爲文化旅遊提供改進的屏幕,並進軍專業電影製作領域的進步。

Laserové televízory Hisense naďalej využívajú výhodu ultra veľkých obrazoviek, čím prekonávajú obmedzenia priestoru, farieb a nákladov. Ak máte laserový projektor, máte vlastné kino. Inteligentné projektory so zameraním na prenosnosť to dnes umožňujú každému. Objem laserového televízora sa dá dokonca výrazne zmenšiť na veľkosť blízku iPadu, čím môžete dosiahnuť úplnú neviditeľnosť vďaka integrácii so zariadením domácnosti. Okrem laserový displej do budúcnosti ponúkne viac interakcie AI, šetrenie energie a je čoraz šetrnejší k životnému prostrediu. Vďaka AI budú budúce laserové televízory a laserové projektory zohrávať úlohu inteligentných komorníkov, ktorí budú slúžiť životu celej modernej rodiny.

海信視像的激光電視繼續利用超大屏幕的優勢,克服了空間、色彩和成本方面的限制。擁有激光投影儀,就擁有了自己的影院。今天,聚焦於便攜性的智能投影儀使每個人都可以實現這一目標。激光電視的體積甚至可以大幅縮小到接近iPad的大小,通過與家居設備的整合,實現完全看不見。未來除了激光顯示屏外,還將提供更多人工智能交互、節能以及更加環保。藉助人工智能,未來的激光電視和激光投影儀將以智能管家的身份扮演角色,爲整個現代家庭提供服務。

Mladosť a veľká obrazovka ako nové trendy

年輕化和大屏幕作爲新趨勢

Mladistvé, veľkoplošné obrazovky naplnené atmosférou a založené na scenároch, sú najnovšími obľúbenými vlastnosťami spotrebiteľov pri nákupe laserových televízorov. Vďaka zrýchlenému prieniku laserového displeja do všetkých životných scenárov je pohlcujúce sledovanie filmov a športových scén v domácnosti čoraz bežnejšie. S rozširovaním a vývojom viacerých scenárov sa tiež menia faktory, ktoré ovplyvňujú rozhodnutia o spotrebe laserových produktov.

年輕化、大屏幕、環繞氛圍和基於情境的內容,是消費者在購買激光電視時最新最受歡迎的特點。由於激光顯示屏迅速滲透到生活的各個情境中,家庭中沉浸式觀影和運動場景觀看變得越來越普遍。隨着情境的不斷擴大和發展,影響激光產品消費決策的因素也在發生變化。

V posledných rokoch si laserové zobrazovacie produkty Hisense získali väčšie uznanie na trhu a vďaka vynikajúcemu výkonu získali pozitívne ohlasy od médií v odvetví. Podiel laserových televízorov Hisense na trhu na globálnom trhu je až 58,4 %, čím sa pevne radí na prvé miesto na svete. Na tohtoročnom veľtrhu spotrebnej elektroniky Consumer Electronics Show v USA získal In-Vehicle Projection System pre vozidlá od Hisense ocenenie „CES 2024 Innovation Award". Na nedávnej výstave IFA v Nemecku debutoval sortiment 100-palcových obrovských obrazoviek Hisense Laser TV, ktorý získal „Zlatú cenu za technológiu zobrazenia veľkých obrazoviek".

近年來,海信激光顯示產品在市場上獲得更多認可,憑藉出色性能贏得了行業媒體的好評。海信激光電視在全球市場的份額高達58.4%,在全球市場中穩居首位。海信在美國消費電子展上獲得了針對車載投影系統的「CES 2024創新獎」。在德國IFA最近的展會上,海信推出了獲得「大屏顯示技術金獎」的100英寸巨型激光電視系列。

Keďže trend veľkých obrazoviek sa postupne stáva novým hlavným prúdom, 150-palcový laserový televízor Hisense bude ďalej uspokojovať dopyt po veľkých laserových televízoroch. Vďaka svojmu záväzku k „technológii orientovanej na používateľa" a „ultimátnej kvalite" bude Hisense aj naďalej klásť do centra pozornosti spotrebiteľov, posilňovať spojenie s väčším počtom používateľov na celom svete a prinášať plnohodnotné zážitky pre domácnosti, ktoré prekračujú očakávania.

由於大屏幕趨勢逐漸成爲新的主流,150英寸海信激光電視將繼續滿足對大型激光電視的需求。憑藉其對"面向用戶的技術"和"終極質量"的承諾,海信將繼續將消費者置於關注的中心,加強與全球更多用戶的聯繫,併爲家庭帶來超乎期望的全面體驗。

O spoločnosti Hisense

海信公司簡介

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálny partner UEFA EURO 2024. Podľa spoločnosti Omdia sa Hisense umiestnila na celosvetovom 2. mieste v dodávkach televízorov a na 1. mieste v 100-palcových televízoroch v roku 2023 aj H1 2024. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

海信是全球領先的家用電器和消費電子品牌,並是歐洲盃2024的官方合作伙伴。據Omdia公司稱,海信在全球電視出貨量排名第二,在2023年和2024年上半年的100英寸電視出貨量中名列前茅。該公司迅速擴張,業務遍佈160多個國家,專注於多媒體產品、家用電器和智能IT信息。

Foto:
Foto:

照片:
照片:

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

想要您公司的新聞在PRNEWSWIRE.COM上特色呈現嗎?

440k+
440k+

Newsrooms &
新聞發佈室&

Influencers
影響力
9k+
9k+

Digital Media
數字媒體

Outlets
賣場
270k+
270k+

Journalists
新聞記者

Opted In
已選擇加入
GET STARTED
開始使用

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論