share_log

Tuya's Slimme Oplossing Voor Commerciële Verlichting Stelt Nieuwe Wereldwijde Norm En Overtreft Industriestandaarden

Tuya's Slimme Oplossing Voor Commerciële Verlichting Stelt Nieuwe Wereldwijde Norm En Overtreft Industriestandaarden

Tuya的商業照明智能解決方案已經超過行業標準,建立起了全球新的標準
PR Newswire ·  08/31 02:27

NEW YORK, 30 aug. 2024 /PRNewswire/ -- Tuya Smart (NYSE: TUYA, HKEX: 2391), een wereldwijde aanbieder van cloudplatformdiensten, heeft met een innovatieve slimme verlichtingsoplossing een nieuwe wereldwijde standaard gezet en de industrienormen overtroffen nu het aan populariteit wint op internationale markten.

2024年8月30日,Tuya Smart(紐交所:TUYA,香港交易所: 2391),一個全球雲平台服務提供商,以其創新的智能照明解決方案,樹立了全球新標準並超越了行業規範,如今在國際市場上越來越受歡迎。

In de huidige globaliseringsgolf breiden Chinese bedrijven zich in een ongekend tempo uit naar internationale markten, waarbij zij verschillende voordelen behalen. Technologie is een kritische succesfactor gebleken in deze uitbreiding. De slimme verlichtingsoplossing van Tuya, gebouwd op stabiele en betrouwbare connectiviteitstechnologie en een open ecosysteem, krijgt veel bijval in de internationale verlichtingsmarkt.

在當前的全球化浪潮下,中國企業以前所未有的速度擴張到國際市場,獲得了諸多優勢。技術在這一擴張中被證明是關鍵的成功因素。Tuya的智能照明解決方案建立在穩定可靠的連接技術和開放生態系統之上,在國際照明市場上獲得了很大的讚譽。

Firefly Projecten B.V. (Firefly), een pionier in de Europese slimme verlichtingsindustrie, is een van de belangrijkste overzeese klanten die Tuya's slimme commerciële verlichtingsoplossingen gebruikt. Deze samenwerking versterkt niet alleen Tuya's groeiende invloed op de wereldwijde verlichtingsmarkt, maar toont ook het succes aan van haar internationale strategie voor slimme verlichtingstechnologie.

Firefly Projecten b.V.(Firefly)是歐洲智能照明行業的先行者之一,也是使用Tuya智能商業照明解決方案的重要海外客戶之一。這種合作不僅增強了Tuya在全球照明市場的影響力,還展示了其智能照明技術的國際化戰略的成功。

Tuya's verlichtingstechnologie wint van Firefly

Tuya的照明技術戰勝了Firefly

Naarmate detectie- en AI-technologieën volwassener worden, evolueren de eisen in de overzeese verlichtingsmarkt, vooral in commerciële omgevingen. Internationale bedrijven geven nu niet alleen prioriteit aan verlichtingseffecten, maar ook aan energiebesparing en efficiënt onderhoud van verlichtingsapparatuur om de gebruikerservaring en operationele efficiëntie te verbeteren.

隨着傳感器和人工智能技術的成熟,海外照明市場的需求也在不斷演變,特別是商業環境。國際公司現在不僅關注照明效果,還注重節能和有效維護照明設備,以提高用戶體驗和運營效率。

Als antwoord op deze hoge eisen zocht Firefly naar slimme connectiviteitstechnologie die de stabiliteit van de apparatuur in binnen- en buitenomgevingen kon garanderen. Door gebruik te maken van de slimme verlichtingsoplossingen van Tuya, helpt Firefly zijn klanten om energiekosten te besparen, workflows te stroomlijnen en duurzame ontwikkeling te bereiken.

爲了應對這些高要求,Firefly尋找了能夠保證設備在室內外環境中穩定工作的智能連接技術。通過使用Tuya的智能照明解決方案,Firefly幫助客戶節省能源成本,優化工作流程,並實現可持續發展。

Na uitgebreide tests was Firefly onder de indruk van de ongeëvenaarde prestaties van Tuya's slimme commerciële verlichtingsoplossing. Firefly was aanvankelijk sceptisch over draadloze oplossingen in grote buitenlocaties vanwege eerdere ervaringen met inconsistente connectiviteit, maar was aangenaam verrast door de robuuste en betrouwbare connectiviteit van Tuya. De compatibiliteit van de oplossing met bekabelde DALI- en KNX-systemen bevestigde de beslissing om samen te werken.

經過全面測試,Firefly對Tuya智能商業照明解決方案的卓越性能印象深刻。由於之前在大型室外場所使用無線解決方案的不一致連接性經歷過,Firefly最初對無線解決方案持懷疑態度,但對Tuya堅固可靠的連接性感到驚喜。該解決方案與有線DALI和KNX系統的兼容性證實了合作決策。

In een reactie op deze samenwerking, zei Frank Visser, CEO van Firefly: "De commerciële verlichtingsoplossing van Tuya onderscheidt zich door de uitzonderlijke connectiviteitsmogelijkheden. Door krachten te bundelen met Tuya hebben we ons productaanbod aanzienlijk versterkt en een nieuwe standaard gezet voor intelligentie op de Europese markt. Dit is een cruciale stap in het realiseren van onze ambities voor duurzame architectonische ontwikkeling. Samen zetten we ons in om productinnovatie te stimuleren en nieuwe zakelijke kansen te benutten."

Firefly首席執行官Frank Visser在對這一合作的回應中說:「Tuya的商業照明解決方案在出色的連接性能方面與衆不同。與Tuya合作,我們顯著增強了產品組合,並在歐洲市場上樹立了新的智能標準。這對於實現我們對可持續建築發展的願景來說是至關重要的一步。我們致力於推動產品創新和開拓新的商機。」

Tuya's oplossing helpt Firefly bij het overwinnen van zakelijke uitdagingen

Tuya的解決方案有助於Firefly應對商業挑戰

Te midden van de escalerende wereldwijde vraag van klanten biedt de slimme commerciële verlichtingsoplossing van Tuya Firefly veelzijdige technische ondersteuning. Op het gebied van hardware biedt Tuya Firefly een uitgebreid hardware-ecosysteem en TSCC hardware kwaliteitscertificeringsdiensten. Hierdoor kan Firefly zijn assortiment slimme producten efficiënt uitbreiden en tegelijkertijd de kwaliteit van zijn kernhardware-aanbod waarborgen, zodat de slimme transformatie van zijn klanten effectief wordt vergemakkelijkt.

Tuya Firefly的智能商業照明解決方案爲應對不斷加劇的全球客戶需求提供了多樣化的技術支持。在硬件方面,Tuya Firefly提供了全面的硬件生態系統和TSCC硬件質量認證服務。這使得Firefly可以高效地擴展其智能產品範圍,並同時確保其核心硬件供應的質量,從而有效地促進其客戶的智能轉型。

Aan de softwarekant voorziet Tuya Firefly van een professioneel, slim verlichtingscontrolesysteem. Hiermee kunnen Firefly-klanten de verlichtingsregeling visualiseren, het energieverbruik en de apparaten beheren en intelligent bouwen in verschillende gebieden. Dit maakt het werk efficiënter en levert een belangrijke reductie van het energieverbruik op.

在軟件方面,Tuya Firefly提供了一個專業的智能照明控制系統。通過該系統,Firefly的客戶可以可視化照明控制,管理能源消耗和設備,並在不同領域實現智能建築。這使得工作更加高效,並大幅減少能源消耗。

Dankzij Tuya's slimme commerciële verlichtingsoplossing, heeft de verlichtingstechnologie van Firefly enorm aan kwaliteit gewonnen. Het systeem blinkt uit in verschillende verlichtingsscenario's en speelt precies in op de complexe en uiteenlopende verlichtingsbehoeften van klanten dankzij de grote flexibiliteit en uitstekende prestaties.

得益於Tuya的智能商業照明解決方案,Firefly的照明技術質量大幅提升。該系統在不同照明場景中具備出色的性能,並針對客戶複雜多樣的照明需求提供靈活性和卓越的性能。

Firefly's uitzonderlijke verlichtingstechnologie was bijvoorbeeld prominent te zien op Golfclub Delfland in Nederland, de enige volledig slim verlichte PAR 3 golfbaan in Europa.

例如,Firefly的傑出照明技術在荷蘭的Delfland高爾夫俱樂部中得到了突出展示,這是歐洲唯一一家完全智能照明的PAR 3高爾夫球場。

De uitgestrekte buitengolfbaan Delfland had te maken met beperkingen in het gebruik in de winter door het ontbreken van nachtverlichting. Om dit aan te pakken, kreeg Firefly de opdracht om verlichtingsoplossingen te leveren. Het gebrek aan kabels en de problemen met de dekking van Wi-Fi- of Zigbee-netwerken vormden echter aanzienlijke obstakels voor het inzetten van verlichtingsapparatuur.

獲得了夜間照明的使用限制,Delfland廣袤的戶外高爾夫球場因缺乏illumination設備而不能在冬季使用。Firefly受到委託提供照明解決方案以解決這個問題。然而,缺乏電纜和Wi-Fi或Zigbee網絡覆蓋問題對於部署照明設備構成了重大障礙。

In samenwerking met Tuya ontwikkelde Firefly op Cat.M gebaseerde slimme controllers die een kosteneffectieve retrofit van de golfbaan mogelijk maakten. Deze controllers brachten stabiele en naadloze verbindingen tussen verlichtingsarmaturen tot stand en ondersteunden functies zoals planning, regeling van zonsopgang tot zonsondergang, dimmen en scèneschakeling. Door elke verlichtingsarmatuur met de cloud te verbinden, is realtime monitoring en uniform beheer mogelijk. Klanten hebben direct toegang tot informatie over lichtgebruik, energieverbruik en eventuele afwijkingen, zodat eventuele problemen snel zijn opgelost.

Firefly與Tuya合作開發了基於Cat.m的智能控制器,實現了高爾夫球場的經濟改造。這些控制器建立了穩定流暢的照明設備之間的連接,並支持計劃、日出至日落的控制、調光和場景切換等功能。通過將每個照明設備連接到雲端,實現實時監控和統一管理。客戶可以直接訪問有關光使用、能源消耗和任何偏差的信息,以便及時解決任何問題。

Naast de robuuste en betrouwbare connectiviteitstechnologie heeft Firefly ook zijn circadiane verlichtingsmogelijkheden aanzienlijk verbeterd. In totaal kregen 50 scholen in meerdere projecten in Europa een comfortabele verlichtingsomgeving. Door het aanbod van een geïntegreerde circadiane verlichtingsstrategie op cloudbasis en lokaal niveau, kunnen de armaturen van de scholen op effectieve wijze menselijke activiteit detecteren, waarbij een slimme verlichtingsregeling tot stand komt. Ondertussen hebben bewoners door het dimmen van licht op meerdere niveaus in verschillende openbare ruimten verschillende verlichtingsopties. Nog belangrijker is dat de armaturen, door de aanpassing van parameters zoals helderheid en kleurtemperatuur, het natuurlijke verloop van licht van zonsopgang tot zonsondergang nabootsen. Dit beschermt effectief de visuele gezondheid van docenten en leerlingen.

除了穩健可靠的連接技術外,Firefly還顯著提升了其晝夜節律照明功能。在多個項目中,歐洲的50所學校獲得了舒適的照明環境。通過基於雲和本地的綜合晝夜節律照明策略,學校的照明設備能夠有效地檢測人類活動,實現智能照明控制。同時,通過在不同公共區域多層次調光提供不同的照明選擇,居民也可以享受到不同的照明效果。更重要的是,通過調整亮度和色溫等參數,照明設備能夠模擬從日出到日落的自然光變化,有效保護教師和學生的視覺健康。

Om aan de huidige eisen te voldoen, moet verlichting ook energiezuinig zijn. De slimme commerciële verlichtingsoplossing van Tuya bevat AI-adaptieve algoritmes die effectief inspelen op de energiebesparingseisen van Firefly's klanten. Een voorbeeld hiervan is een accountantskantoor in Nederland. Met meer dan 200 kleine afdelingen en vergaderzalen streefde het bedrijf naar maximale energiebesparing. De vele ramen die het interieur overspoelden met natuurlijk licht, in combinatie met de hoge bezettingsgraad, vormden echter een grote uitdaging voor de sensor- en verlichtingsintegratie van Firefly.

爲了滿足現在的需求,照明還應具備節能性。Tuya的智能商業照明解決方案包含AI自適應算法,有效應對Firefly客戶的節能要求。其中一個例子是荷蘭的會計師事務所。該公司擁有200多間小辦公室和會議室,追求最大限度的節能。然而,許多大窗戶讓室內充滿了自然光,加上高佔用率,對於Firefly的傳感器和照明集成形成了巨大挑戰。

Om deze uitdaging te overwinnen, maakte Firefly gebruik van Tuya's AI-adaptief algoritme in combinatie met microgolfbewegingssensoren en omgevingslichtsensoren. Deze nauwkeurige aanpak berekent de optimale lichtvertragingstijd op basis van frequentie, die door het AI-algoritme wordt aangepast naar perioden en bezettingsgegevens. Wanneer de vertragingstimer afloopt zonder dat er menselijke beweging wordt waargenomen, schakelt het systeem de verlichting automatisch uit, wat bijdraagt aan de energiebesparing van het bedrijf.

爲了克服這一挑戰,Firefly利用Tuya的人工智能自適應算法,結合微波運動傳感器和環境光傳感器。這種精確的方法根據頻率計算出最佳的光延遲時間,由人工智能算法根據週期和佔用數據進行調整。當延遲計時器結束且未檢測到人類運動時,系統會自動關閉照明,爲公司節能做出貢獻。

Onlangs zijn Firefly en Tuya een nieuwe samenwerking aangegaan, waardoor Firefly uitgebreide ondersteuning kan bieden aan Europese installateurs die geïnteresseerd zijn in slimme gebouwoplossingen. Dit partnerschap stelt Firefly in staat om een volledig scala aan diensten te leveren, waaronder productontwikkeling en levering, inbedrijfstelling, installatie, advies en financiering.

最近,Firefly和Tuya開展了新的合作,使Firefly能夠爲對智能建築解決方案感興趣的歐洲安裝商提供全面支持。這一合作伙伴關係使Firefly能夠提供一整套服務,包括產品開發和交付、調試、安裝、諮詢和融資。

De geslaagde overzeese toepassing van Tuya's slimme commerciële verlichtingsoplossing benadrukt zijn formidabele technische capaciteiten in de verlichtingssector. Diepgaande samenwerkingen met overzeese bedrijven zoals Firefly verbeteren niet alleen Tuya's penetratie in de wereldwijde markten, maar genereren ook meer internationale zakelijke kansen. In de toekomst zal Tuya zijn sterke punten blijven uitbuiten, voortdurende innovatie en ontwikkeling in slimme verlichtingstechnologie stimuleren en de wereldwijde uitbreiding van meer ondernemingen ondersteunen om samen vorm te geven aan een betere toekomst.

Tuya的智能商業照明解決方案在海外取得成功應用,凸顯了其在照明行業的強大技術能力。與Firefly等海外公司展開深度合作,不僅提升了Tuya在全球市場的滲透力,還爲其帶來更多國際商機。未來,Tuya將繼續發揮其優勢,不斷推動智能照明技術的創新和發展,並支持更多企業在全球範圍內拓展,共同塑造更美好的未來。

Neem voor meer informatie of om gebruik te maken van deze aanbiedingen, contact op met Firefly of Tuya via firefly.online.

如需更多信息或享受優惠,請通過firefly.online聯繫Firefly或Tuya。

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論