share_log

Hooggerechtshof Deelt Dubbele Klap Uit Voor Gezag Van Agentschappen En Daaruit Voortvloeiende Onzekerheid Voor Bedrijven

Hooggerechtshof Deelt Dubbele Klap Uit Voor Gezag Van Agentschappen En Daaruit Voortvloeiende Onzekerheid Voor Bedrijven

最高法院爲代理機構的權威和由此帶來的公司不確定性打出雙重打擊。
PR Newswire ·  07/11 14:07

JERICHO, N.Y., 11 juli 2024 /PRNewswire/ -- Wereldwijd adviesbureau J.S. Held, dat met trots 50 transformerende jaren viert, kondigt de release aan van Crosscurrents: Companies Face Regulatory Uncertainties in Wake of SCOTUS Decisions, door Kim Logue en John Peiserich. In de publicatie wordt gereageerd op de recente beslissingen van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, Loper Bright Enterprises v. Raimondo en Corner Post v. Board of Governors of the Federal Reserve System en de mogelijke impact die deze hebben op bedrijven en federale regelgevende programma's.

全球貨幣諮詢公司J.S. Held已驕傲地慶祝了50年的轉型歷程,宣佈發佈《橫流:美國最高法院裁決後企業面臨的法規不確定性》一書,作者爲Kim Logue和John Peiserich。該書回應了美國最高法院最近做出的決定-洛珀布萊特企業訴萊蒙多(Loper Bright Enterprises v. Raimondo)和科納郵局訴聯邦儲備委員會董事會的決定(Corner Post v. Board of Governors of the Federal Reserve System),並探討這些決定可能對企業和聯邦法規計劃產生的影響。

In Loper Bright Enterprises v. Raimondo vernietigde het Hof 40 jaar van precedenten door de zogenaamde Chevron-eerbiediging (Chevron deference) van interpretaties van federale wetten door agentschappen strijdig te achten met de Administrative Procedures Act (APA). Deze beslissing neemt het eerbiedigende gezag weg dat aan federale agentschappen wordt toegekend bij het interpreteren en toepassen van federale wetgeving wanneer het Congres onduidelijke wetgeving aanneemt, wat mogelijk leidt tot meer uitdagingen voor bestaande regelgevende programma's.

在洛珀布萊特企業訴萊蒙多案中,法院廢除了40年來的先例,認爲聯邦機構對於聯邦法案的解釋與行政程序法(APA)相沖突,從而取消了所謂的雪佛龍遵從權(Chevron deference)。當國會通過不清晰的立法時,聯邦機構通常被授予解釋和應用聯邦立法的遵從權,而這項決定則取消了這種權威,可能導致現有法規計劃面臨更多挑戰。

"De beslissing Loper markeert een belangrijke verschuiving in het machtsevenwicht tussen de rechterlijke macht en de uitvoerende macht," zegt Kim Logue, associate vicepresident bij J.S. Held. "Bedrijven moeten zich ervan bewust zijn dat dit de kansen op rechtszaken vergroot en dat zij hun strategieën voor naleving van regelgeving opnieuw zullen moeten evalueren.

J.S. Held的副總裁Kim Logue表示:"Loper的決定標誌着司法和行政部門之間權力平衡的重要轉變。企業必須意識到這將增加訴訟的機會,並需要重新評估其遵從法規的策略。"

Het Hof deelde na de beslissing Loper nog een klap uit voor het gezag van een instantie in Corner Post v. Board of Governors of the Federal Reserve System, waarin het Hof stelde dat de klok voor het indienen van rechtszaken begint wanneer een regeling voor het eerst invloed heeft op een bedrijf, in plaats van wanneer de regeling wordt aangenomen. Deze beslissing verlengt de termijn waarbinnen bedrijven administratieve regels kunnen aanvechten.

Loper判決後,法院還在聯邦儲備委員會董事會訴Corner Post案中進一步打擊了某個實體的權威,其中法院斷言,起訴的時鐘開始於某項規定首次對企業產生影響時,而不是該規定被通過時。該決定延長了企業挑戰行政規則的期限。

John Peiserich, Esq., uitvoerend vicepresident en leider op het gebied van Milieu, Gezondheid en Veiligheid bij J.S. Held: "De beslissing Corner Post , in combinatie met Loper, creëert een nieuw landschap voor bedrijven om regelgeving die mogelijk al jaren van kracht is, aan te vechten. Bedrijven moeten hun blootstelling aan regelgeving beoordelen en nadenken over de mogelijke gevolgen van deze beslissingen voor hun activiteiten."

J.S. Held的環境、健康和安全執行副總裁John Peiserich說:"Corner Post的決定與Loper相結合,爲企業挑戰可能已存在多年的法規創造了一種新的環境。企業必須評估其對法規的敏感度,並思考這些決定對其業務的可能影響。"

De beslissingen Loper en Corner Post hebben belangrijke gevolgen voor bedrijven:

Loper和Corner Post的決定對企業有重大影響:

  • Minder procedurele obstakels voor het aanvechten van de manier waarop instanties federale wetgeving interpreteren en toepassen
  • Grotere onzekerheid over de geldigheid van bestaande voorschriften van agentschappen
  • Benadrukt de noodzaak om wetgevers voor te lichten over belangrijke kwesties door te eisen dat het Congres meer duidelijkheid en specificiteit verschaft in federale wetten
  • 減少從機構的聯邦法解釋和執行中挑戰程序性上障礙
  • 加大了機構現有規則有效性的不確定性
  • 強調了向立法者提供關鍵問題的教育,要求國會在聯邦法規中提供更多的明確性和具體性

Terwijl bedrijven door de veranderende regelgeving navigeren, staat bij J.S. Held het team van toegewijde experts, waaronder voormalige industrieleiders, overheidsfunctionarissen en praktiserende advocaten, klaar om strategisch advies en ondersteuning te bieden die nodig zijn om risico's te beperken en kansen te grijpen in het licht van onzekerheid.

隨着企業在不斷變化的法規環境中航行,J.S. Held的專業團隊,包括前業界領袖、政府官員和執業律師,準備好提供戰略性的建議和支持,以減少風險並抓住不確定性中的機遇。

"De beslissing van het Hooggerechtshof om Chevron deference ongedaan te maken, kan de waardeketens van zowel traditionele als hernieuwbare energie verstoren. Projectgoedkeuringen kunnen vertraging oplopen en er ontstaat een minder voorspelbaar investeringsklimaat. Dit kan een belemmering vormen voor de innovatie, ontwikkeling en toepassing van energie-infrastructuur en -technologieën," zegt Andrea Korney, vicepresident Duurzaamheid van J.S. Held's ESG & EHS Digital Solutions groep en adviseur van het Equity of Energy Committee voor het Amerikaanse Ministerie van Energie.

J.S. Held的ESG和EHS數字解決方案部門同時也是美國能源部能源平權委員會的顧問,該部門副總裁Andrea Korney表明,"最高法院廢除雪佛龍遵從權可能破壞傳統和可再生能源的價值鏈。項目批准可能會延遲,投資環境也變得難以預測,這可能會阻礙能源基礎設施和技術的創新、發展和應用。"

Dr. Alan Marco, voormalig hoofdeconoom bij het Amerikaans octrooi- en merkenbureau, benadrukte de impact van de uitspraken. "Regelgevende en juridische onzekerheid kan grote gevolgen hebben voor de waarde van materiële en immateriële activa en zakelijke transacties bemoeilijken. De beste manier om te begrijpen hoe onzekerheid over regelgeving een bepaald bedrijf zal beïnvloeden, is door middel van solide gegevens en analyses. Helaas kost dat tijd." Dr. Marco vervolgt: "In de tussentijd is er geen alternatief voor de ervaring van experts die de regelgeving in meerdere sectoren en in meerdere regelgevingscontexten hebben zien veranderen. Bedrijven kunnen profiteren van de begeleiding van ervaren professionals, zoals juristen en voormalige medewerkers van federale instanties, die unieke inzichten hebben in het regelgevingslandschap en kunnen helpen bij het nemen van cruciale beslissingen."

美國專利商標局的前首席經濟學家Dr. Alan Marco強調了這些判決的影響。"監管和法律上的不確定性可能會對有形和無形資產的價值以及業務交易產生重大影響。了解法規不確定性對特定企業的影響的最佳方法是通過實證數據和分析。不幸的是,這需要時間。" Dr. Marco補充道:"與此同時,沒有比那些在多個領域和多個監管背景下看到法規變化的專家經驗更好的方式了。企業可以從具有獨特的法規領域洞察力的專業人員,如律師和前聯邦機構員工的指導中受益,他們可以幫助做出關鍵決策。"

Lees het volledige artikel: .

閱讀完整文章:

Kom meer te weten over de toegewijde en ondernemende experts die bijdragen aan de transformatie van J.S. Held, verken ons verhaal, en vier deze gedenkwaardige mijlpaal, onze 50 & Forward-viering, samen met ons op jsheld.com.

了解更多關於J.S. Held的專業和創業精神的人,探索我們的故事,並與我們一起慶祝這個難忘的里程碑,我們的50個月前的慶祝活動,請訪問jsheld.com。

Opmerking: De citaten van Andrea Korney en Dr. Alan Marco zijn die van de auteur en vertegenwoordigen niet de standpunten van enige federale instantie.

注意:Andrea Korney和Dr. Alan Marco的引用來自作者,並不代表任何聯邦機構的觀點。

Over J.S. Held

關於J.S. Held

J.S. Held is een wereldwijd adviesbureau dat technische, wetenschappelijke, financiële en strategische expertise combineert om klanten te adviseren die waarde willen realiseren en risico's willen beperken. Onze professionals dienen als vertrouwde adviseurs voor organisaties die te maken hebben met zaken waarbij veel op het spel staat en die dringende aandacht, onwankelbare integriteit, bewezen ervaring, duidelijke analyse en inzicht in zowel materiële als immateriële aspecten vereisen. Het bureau biedt een uitgebreid pakket van diensten, producten en gegevens waarmee klanten hun weg kunnen vinden in complexe, controversiële en vaak catastrofale situaties.

J.S. Held是一家全球性的諮詢公司,彙集技術、科學、金融和戰略專長,爲客戶提供建議,以實現價值並降低風險。我們的專業人才作爲信任的顧問,爲那些面臨高風險和需要緊急關注、不動搖的誠信、經驗豐富、清晰分析、對有形和無形方面均有深刻理解的組織提供服務。本機構提供廣泛的服務、產品和數據,使客戶能夠在複雜的、有爭議的和往往是災難性的情況下找到自己的路。

Meer dan 1500 professionals bedienen organisaties op zes continenten, waaronder 81% van de Global 200 advocatenkantoren, 70% van de Forbes Top 20 verzekeringsmaatschappijen (85% van de NAIC Top 50 Property & Casualty verzekeraars) en 65% van de Fortune 100 bedrijven.

1500多名專業人員爲6個大洲的組織提供服務,其中包括81%的全球200強律師事務所、70%的福布斯前20名保險公司(85%的NAIC前50名財產和責任保險公司)和65%的財富100強企業。

J.S. Held, haar gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen zijn geen gecertificeerde openbare accountantskantoren en bieden geen audit-, attest- of andere openbare boekhouddiensten aan. J.S. Held, haar gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen zijn geen advocatenkantoren en geven geen juridisch advies. Effecten aangeboden via PM Securities, LLC, d/b/a Phoenix IB, onderdeel van J.S. Held, lid van FINRA/SIPC, of Ocean Tomo Investment Group, LLC, onderdeel van J.S. Held, lid van FINRA/SIPC. Alle rechten voorbehouden.

J.S. Held及其附屬公司和子公司不是經過認證的公共會計師事務所,並不提供審計、認證或其他公共會計服務。J.S. Held及其附屬公司和子公司不是律師事務所,不提供法律諮詢服務。由Pm Securities,LLC,也就是Phoenix Ib的一部分,在J.S. Held的Ocean Tomo Investment Group,LLC,也就是J.S. Held的一部分,通過FINRA/SIPC進行證券發行。版權所有。

Neem contact op met

聯繫我們

Kristi L. Stathis
Global Public Relations
J.S. Held
+1 786 833 4864
[email protected]

Kristi L. Stathis
全球公共關係
J.S. Held
+1 786 833 4864
[email protected]

Logo -

標誌 -

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論