share_log

KuCard Rozšiřuje Podporu Více Virtuálních a Fyzických Karet, Čímž Zlepšuje Pohodlí a Dostupnost Pro Uživatele

KuCard Rozšiřuje Podporu Více Virtuálních a Fyzických Karet, Čímž Zlepšuje Pohodlí a Dostupnost Pro Uživatele

KuCard擴展了對多個虛擬和實體卡的支持,從而提高了用戶的舒適度和可用性
PR Newswire ·  05:17

VICTORIA, Seychely, 6. července 2024 /PRNewswire/ – KuCard, debetní karta Visa od společnosti KuCoin, od 1. července 2024 podporuje více virtuálních a fyzických karet, což uživatelům KuCard zlepší pohodlí a dostupnost. Tato zajímavá novinka umožňuje uživatelům bezproblémově spravovat více karet, přičemž všechny mají nárok na štědrý program cashback.

KuCard是由KuCoin公司推出的Visa借記卡,自2024年7月1日起支持更多虛擬和實體卡,可提高KuCard用戶的便利性和可用性。這個有趣的新功能允許用戶輕鬆管理多張卡,而且所有卡都享有豐厚的現金返還計劃。

Tento strategický krok výrazně zvyšuje finanční flexibilitu a pohodlí držitelů karet KuCard, ať už v oblasti osobního použití, správy rodinných výdajů, nebo vedení samostatných karet pro různé kategorie výdajů. Umožňuje bezproblémově sestavovat rozpočet, snáz sledovat výdaje a jednodušeji přistupovat k penězům – a to vše při využití výhod převodu kryptoměny z karty KuCard na hotovost a odměn cashback.

這一戰略性舉措顯著提高了KuCard持卡人的財務靈活性和便利性,無論是在個人使用、管理家庭支出還是爲不同的支出類別提供單獨的信用卡。它允許輕鬆編制預算,更容易跟蹤支出,以及更容易訪問資金 - 所有這些都利用了將加密貨幣從KuCard卡轉移到現金的優勢和現金返現獎勵。

Na oslavu tohoto milníku spouští společnost KuCard časově omezenou nabídku, která končí 7. července a umožňuje uživatelům požádat o druhou virtuální kartu zdarma nebo o druhou fyzickou kartu jen za 9,99 EUR. Tato akce je k dispozici v období kampaně podle pořadí uchazečů. Je ideální doba vybavit členy rodiny vlastní kartou KuCard a společně využívat výhod služby Web3.

爲慶祝這一里程碑,KuCard公司推出了一項限時優惠,截至7月7日,可讓用戶免費領取第二張虛擬卡或僅以9.99 EUR的價格領取第二張實體卡。此活動在競爭者的排名中開放。現在是最適合爲家庭成員配備KuCard卡,一起使用Web3服務的時候了。

Společnost KuCard nedávno spustila své programy cashback, které nabízejí až 3% cashback z nákupů pro všechny držitele karet, včetně držitelů více karet, s odstupňovanými odměnami na základě výše výdajů, což uživatelům poskytuje při používání karet ještě větší hodnotu.

KuCard最近推出了現金返還計劃,所有持卡人,包括持有多張卡的持卡人,均可從購買中獲得高達3%的現金返還,根據他們的支出量分級獎勵,這爲用戶提供了更大的價值。

O KuCard

關於KuCard

KuCard, která byla uvedena na trh v listopadu 2023, je debetní karta Visa umožňující bezproblémovou konverzi kryptopměny. Je kompatibilní se službami Google Pay i Apple Pay a dá se používat všude, kde je přijímána Visa. Karta KuCard zjednodušuje finanční transakce, protože v místě prodeje automaticky převádí kryptoměnu na místní měnu a zprostředkovává nejlepší možný směnný kurz. Cílem karty KuCard, která je zpočátku dostupná v Evropském hospodářském prostoru (EHP), je podpořit širší přijetí technologie blockchain tím, že uživatelům umožní využívat kryptoměnu při každodenních nákupech, online nákupech a výběrech z bankomatů.

KuCard於2023年11月推出,是一種Visa借記卡,可無縫轉換加密貨幣。它與Google Pay和Apple Pay兼容,並可在接受Visa的任何地方使用。 KuCard卡簡化了金融交易,因爲它在銷售點自動將加密貨幣轉換爲當地貨幣,並提供最佳的匯率。 KuCard卡的目標是通過讓用戶在日常購物、在線購物和ATM取款時使用加密貨幣,來支持區塊鏈技術的更廣泛應用,該卡最初只能在歐洲經濟區(EEA)使用。

Logo –

標誌 -

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論