share_log

Hisense Odhaľuje Nový Slogan „Hisense, Viac Ako Značka", Ktorý Predstavuje Významnú Iniciatívu V Budovaní Značky

Hisense Odhaľuje Nový Slogan „Hisense, Viac Ako Značka", Ktorý Predstavuje Významnú Iniciatívu V Budovaní Značky

海信推出新口號“海信,不僅僅是品牌”,這是品牌建設的重要舉措。
PR Newswire ·  07/07 04:09

QINGDAO, Čína, 6. júla 2024 /PRNewswire/ – Globálny líder v oblasti domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky Hisense nedávno odhalil svoj nový slogan „Hisense, viac ako značka", ktorý predstavuje významnú novú iniciatívu v budovaní značky počas zápasov UEFA EURO 2024.

2024年7月6日,中國青島/美通社——全球家用電器和消費電子領導者海信最近推出了其全新口號“Hisense, viac ako značka”,這標誌着該公司在UEFA EURO 2024期間構建品牌的重要新舉措。

Hisense new tagline at UEFA EURO 2024
海信在UEFA EURO 2024推出了新的品牌口號。

Nový slogan „Hisense, More Than a Brand" (Hisense, viac ako značka) sa nedávno objavil na ihriskách spolu so značkami Hisense, ASKO či Gorenje. Najnovšia aktualizácia značky podčiarkuje neochvejný záväzok spoločnosti Hisense vybudovať si silné globálne pôsobenie, čo sa odráža v strategických investíciách spoločnosti do športového marketingu a udržiavaní dlhodobých vzťahov s futbalom ako oficiálny partner najmä pre UEFA EURO 2024.

新口號“Hisense, More Than a Brand”(Hisense,viac ako značka)近期與Hisense、ASKO和Gorenje等品牌一起在賽場上亮相。該品牌的最新更新強調了海信公司在建立強大的全球影響力方面的無動搖承諾,這反映在公司在體育營銷方面的戰略投資和與足球長期合作關係上,特別是作爲UEFA EURO 2024的官方合作伙伴。

Komunikácia Hisense sa vyvíjala spolu s globálnymi ambíciami a futbalovým sponzorstvom, od „Hisense TV na 2. mieste GLOBÁLNE, Hisense TV na 1. mieste V ČÍNE" na Majstrovstvách sveta FIFA 2022 až po „Nikdy sa neuspokojiť s 2. miestom na svete" na UEFA EURO 2024 s komplexným sortimentom zobrazovacej technológie a inteligentných domácich spotrebičov v tomto roku. Stratégia spoločnosti dlhodobo sponzorovať šport zvýšila podľa prieskumu Ipsos 2023 globálne povedomie o značke na 54 %. Podľa spoločnosti Omdia bol podiel globálneho objemu dodávok televízorov Hisense v 1. štvrťroku 2024 13,6 % s podielom na celkových príjmoch z dodávok 12,1 %. Spoločnosť Hisense je v súčasnosti celosvetovo na 2. mieste v dodávkach televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024.

海信的交流伴隨着其全球野心和足球贊助一起發展,從足球世界盃2022年的“全球Hisense電視第二,中國Hisense電視第一”到今年UEFA EURO 2024的“永遠不要滿足於全球第二”,該策略涵蓋了大量顯示技術和智能家電的全年在賽場上。根據Ipsos在2023年進行的一項調查,該公司的長期體育贊助策略已將品牌在全球的知名度提高了54%。根據Omdia公司的數據,Hisense電視的全球出貨量在2024年第一季度佔13.6%,收入佔12.1%。Hisense目前在全球電視出貨量排名第二,在100英寸電視領域排名第一。

Pri uplatňovaní stratégie viacerých značiek zastrešuje Hisense Group niekoľko ďalších značiek vrátane Toshiba TV, Kelon, Gorenje, ASKO, VIDAA, SANDEN, Regza, MORA atď. Za roky internej kultivácie a externých akvizícií spoločnosť vstúpila do štádia globálneho pôsobenia a rozvoja viacerých značiek a vytvorila kompletnú a bohatú matricu značiek. Výsledkom je kompletná a rôznorodá matica značiek, ktorá umožňuje rôzne stratégie značiek v rôznych oblastiach podnikania a trhových segmentoch, pričom uspokojuje preferencie a potreby rôznych spotrebiteľov.

Hisense Group在實施多品牌戰略時涵蓋了幾個品牌,如Toshiba TV,Kelon,Gorenje,ASKO,VIDAA,SANDEN,Regza,MORA等。經過多年的內部培育和外部收購,該公司已進入到了全球化和多品牌發展階段,並創建了完整而豐富的品牌矩陣。結果是一個完整而多元化的品牌矩陣,允許在不同商業領域和市場領域採用不同的品牌策略,以滿足不同消費者的偏好和需求。

V snahe stať sa prvotriednym podnikom s celosvetovo uznávanou povesťou prechádza Hisense rýchlou medzinárodnou expanziou a v priebehu rokov účinne realizuje stratégie globalizácie nezávislých a špičkových značiek.

爲了成爲具有全球認知度的頂尖企業,Hisense正在快速地進行國際擴張,並有效地實現了全球化獨立和頂尖品牌戰略。

S robustnou globálnou sieťou, ktorá pozostáva z 34 priemyselných parkov, 26 výskumných a vývojových centier a 64 zámorských kancelárií sa Hisense môže pochváliť pracovnou silou 110 000 zamestnancami, z ktorých približne 24 000 zahŕňa medzinárodných zamestnancov. Táto rozsiahla sieť umožňuje vývoj špičkových produktov, optimalizovanú výrobu s globálnym dodávateľským reťazcom a marketingové stratégie šité na mieru pre konkrétne regióny. Keďže Hisense chápe, že technologické inovácie sú kľúčom k budúcemu úspechu, bude naďalej investovať do výskumu a vývoja so zameraním na špičkové, inovatívne produkty určené na zlepšenie života ľudí. V snahe uprednostniť potreby používateľov zaviedla spoločnosť v roku 2023 „stratégiu zameranú na používateľa, založenú na scenároch", aby lepšie pochopila potreby spotrebiteľov. Toto zameranie sa priamo premieta do poslednej inovácie značky v roku 2024, ktorá zdôrazňuje „technológiu zameranú na používateľa" a „dokonalú kvalitu".

憑藉着由34個工業園區、26個研發中心和64個海外辦事處組成的強大全球網絡和約110,000名員工(約24,000名國際員工)Hisense得以生產頂尖產品、優化全球供應鏈和爲不同區域制定定製化的營銷策略。Hisense深知技術創新是未來成功的關鍵,將繼續投資於以提高人們生活爲目的的頂尖創新產品的研究和開發。爲了優先考慮用戶需求,該公司於2023年推出了“基於場景的用戶導向策略”,以更好地了解消費者的需求。這一策略直接體現在2024年品牌的最新創新中,重點強調“用戶導向技術”和“完美質量”。

Záväzok spoločnosti Hisense ide za hranice špičkovej kvality obrazu a výkonu. Vďaka uznaniu významu uspokojovania rôznorodých potrieb spotrebiteľov, uprednostňovaniu miestnych preferencií s efektívnym prispôsobením dodávateľského reťazca a budovaniu silných komunikačných mostov s princípom „miestne pre miestnych" sa Hisense transformovala na poprednú medzinárodnú značku, ktorá začlenila inovatívnu vedu a technológiu do životného štýlu spotrebiteľov na celom svete.

Hisense致力於超越卓越的畫質和表現。由於認識到滿足不同消費者需求的重要性,優先考慮當地的偏好並通過高效的供應鏈適應本地需求,建立了強大的“本地爲本地”的溝通橋樑,將創新技術融入到全球消費者的生活方式中,從而使其轉變爲領先的國際品牌。

O spoločnosti Hisense

海信公司簡介

Hisense je poprednou svetovou značkou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

海信是全球領先的家用電器和消費電子品牌,也是UEFA歐洲盃2024的官方合作伙伴。根據Omdia公司的數據,海信在2023年和2024年第一季度在全球電視供應領域排名第二,在100英寸電視市場中排名第一。該公司快速擴張,業務遍及160多個國家,並專注於多媒體產品,家用電器和智能IT信息。

Foto:

照片:

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論