share_log

LANZAJET KONDIGT STRATEGISCHE INVESTERING AAN VAN MUFG, DE GROOTSTE FINANCIËLE GROEP IN JAPAN

LANZAJET KONDIGT STRATEGISCHE INVESTERING AAN VAN MUFG, DE GROOTSTE FINANCIËLE GROEP IN JAPAN

LANZAJET宣佈MUFG(日本最大金融集團)的戰略投資
PR Newswire ·  06/27 02:56

Financiering ondersteunt wereldwijde groei van LanzaJet en bevestigt MUFG's belang in duurzame vliegtuigbrandstof

融資支持LanzaJet的全球增長,並確認三菱日聯金融集團在可持續航空燃料方面的重要性

CHICAGO, 26 juni 2024 /PRNewswire/ -- LanzaJet, een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame brandstoftechnologie en producent van duurzame brandstoffen, kondigde vandaag een investering aan van MUFG, een van 's werelds grootste financiële groepen met een totaal vermogen van ongeveer $ 2,9 biljoen. De investering stelt LanzaJet in staat om verder te bouwen aan zijn capaciteit en capaciteit om eigen ethanol-naar-duurzame-luchtvaartbrandstof (SAF)-technologie in te zetten.

美國芝加哥,2024年6月26日/美通社/--LanzaJet是一家領先的可持續燃料技術企業和可持續燃料生產商,今天宣佈由總資產約2.9萬億美元的三菱UFJ金融集團(MUFG),全球最大的金融集團之一,進行投資。這筆投資將使LanzaJet能夠進一步建立其能力和能力,使用其乙醇轉換成可持續航空燃料(SAF)技術。

"We blijven bouwen aan een toonaangevend team van investeerders in de SAF-waardeketen die geloven in het vermogen van LanzaJet om de luchtvaart koolstofvrij te maken. Dit gaat zowel klimaatverandering tegen en bevordert de wereldeconomie," zegt Jimmy Samartzis, Chief Executive Officer van LanzaJet. "Dankzij de investering van MUFG kunnen de inspanningen van LanzaJet om de SAF-productie op te schalen worden voortgezet, waarbij een van 's werelds grootste financiële groepen de ontwikkeling van infrastructuur wereldwijd faciliteert.

“我們繼續建立供應鏈中頂尖的投資者團隊,他們相信LanzaJet使得航空界實現碳中和的能力。這不僅可以抵禦氣候變化,還有利於世界經濟,”LanzaJet首席執行官Jimmy Samartzis說。 “得益於MUFG的投資,LanzaJet的SAF生產努力可以得到推進,其中最大的金融集團之一正在促進全球基礎設施的發展。”

De investering van MUFG maakt deel uit van LanzaJet's huidige financieringsronde van $ 100 miljoen, ondersteund door toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren wereldwijd. In de afgelopen maanden heeft LanzaJet investeringen aangekondigd van Southwest Airlines, Microsoft, Groupe ADP en nu MUFG. Terwijl de productie van SAF blijft opschalen, behoudt LanzaJet zijn rol in de ontwikkeling van de industrie en werkt het aan de opbouw van het ecosysteem dat nodig is om de luchtvaart koolstofvrij te maken door middel van SAF. LanzaJet blijft voorop lopen door zijn volgende generatie ethanol-naar-SAF technologie te commercialiseren en zijn volledig gefinancierde LanzaJet Freedom Pines Fuels bioraffinaderij te openen - 's werelds eerste ethanol-naar-SAF fabriek op commerciële schaal. De historische fabriek in de Verenigde Staten zal SAF en hernieuwbare diesel produceren uit koolstofarme en duurzame ethanol en de International Sustainability and Carbon Certification (ISCC) behalen.

MUFG的投資是LanzaJet當前1億美元融資輪的一部分,該輪融資得到了來自世界各個領域的領先公司的支持。在過去的幾個月中,LanzaJet宣佈了由西南航空、微軟、Groupe ADP以及現在的MUFG支持的投資。在SAF的生產不斷擴大的同時,LanzaJet在行業發展方面一直髮揮着重要作用,並致力於構建必要的生態系統,通過SAF使航空界實現碳中和。通過商業化其下一代乙醇轉SAF技術,並開設完全融資的LanzaJet Freedom Pines Fuels生物精煉廠,LanzaJet一直處於領先地位,這是全球第一個商業化規模的乙醇轉SAF工廠。該歷史性工廠位於美國,將從低碳和可持續的乙醇中生產SAF和可再生柴油,並獲得國際可持續性和碳證書(ISCC)認證。

"MUFG is zeer toegewijd aan het herdefiniëren van de toekomst van financiën door prioriteit te geven aan innovatieve en duurzame oplossingen voor de sector. Onze strategische steun aan LanzaJet is een uitstekend voorbeeld van deze toewijding en geeft blijk van ons geloof in de cruciale rol van duurzame brandstoffen voor het economische en ecologische welzijn van de bedrijven die wij service leveren," aldus Koichiro Oshima, Managing Executive Officer, hoofd van Financial Solutions Group, MUFG Bank, Ltd. "Deze samenwerking sluit niet alleen aan bij onze missie om vooruitgang te stimuleren, maar toont ook ons engagement om sneller positieve verandering door te voeren. Door in duurzame trajecten te investeren willen we de veerkracht en het succes van onze belanghebbenden waarborgen en de weg vrijmaken voor een duurzamere en welvarendere toekomst voor iedereen."

“三菱UFJ金融集團非常致力於通過爲該行業提供創新和可持續的解決方案來重新定義金融的未來,”三菱UFJ銀行有限公司解決方案集團負責人、董事常務Koichiro Oshima表示。“我們對LanzaJet的戰略支持是這種承諾的最佳體現,也顯示出我們對可持續燃料對我們服務的企業的經濟和生態福祉的關鍵作用的信任。”

Naast MUFG, omvat de portfolio van investeerders en financiers van LanzaJet, All Nippon Airways (ANA), Breakthrough Energy, British Airways, Groupe ADP, LanzaTech, Microsoft's Climate Innovation Fund, Mitsui & Co, Shell, Southwest Airlines en Suncor Energy.

除MUFG外,LanzaJet的投資者和融資人包括全日空航空公司(ANA)、突破能源、英國航空公司、Groupe ADP、LanzaTech、微軟的氣候創新基金、三井物產、殼牌、西南航空和森科能源公司。

OVER LANZAJET
LanzaJet is een toonaangevend technologiebedrijf voor duurzame brandstoffen dat de overgang naar schone energie wil versnellen. Als leverancier en producent van duurzame vliegtuigbrandstof (Sustainable Aviation Fuel, SAF) met gepatenteerde ethanol-gebaseerde alcohol-naar-jet (ATJ) technologie, creëert LanzaJet een kans voor toekomstige generaties door de inzet van SAF en andere schone technologieën te versnellen die cruciaal zijn voor het aanpakken van de klimaatcrisis en het transformeren van de wereldeconomie. Meer informatie is beschikbaar op

關於LanzaJet
LanzaJet是一家領先的可持續燃料技術企業,旨在加速向清潔能源的轉型。作爲喇叭花基於乙醇的酒精轉飛機噴氣(ATJ)技術的供應商和生產商,LanzaJet通過使用重要的燃料,如可持續的航空燃料(SAF)和其他清潔技術,爲未來的幾代人創造機會,這些技術對應對氣候危機和轉型全球經濟至關重要。了解更多信息,請訪問。

OVER MUFG

關於三菱UFJ金融集團

Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc. (MUFG) is een van 's werelds toonaangevende financiële groepen. Met het hoofdkantoor in Tokio en een geschiedenis van meer dan 360 jaar heeft MUFG een wereldwijd netwerk met ongeveer 2100 vestigingen in meer dan 40 landen. MUFG heeft bijna 120.000 medewerkers en biedt diensten aan zoals commercial banking, trust banking, effecten, creditcards, consumentenfinanciering, vermogensbeheer en leasing. De Groep wil "de meest vertrouwde financiële groep ter wereld" zijn door een nauwe samenwerking tussen onze werkmaatschappijen te bevorderen, flexibel in te spelen op alle financiële behoeften van onze klanten, de samenleving te dienen en gedeelde en duurzame groei te stimuleren voor een betere wereld. De aandelen van MUFG worden verhandeld op de beurzen van Tokio, Nagoya en New York.

三菱UFJ金融集團是世界領先的金融集團之一。總部設在東京,擁有360年以上的歷史,在40多個國家擁有約2100個機構。MUFG擁有近120000名員工,提供商業銀行、信託銀行、證券、信用卡、消費者金融、财富管理和租賃等服務。該集團希望通過促進子公司之間的緊密協作,在靈活應對客戶的所有金融需求、服務社會和推動共同可持續增長方面成爲“全球最值得企業信賴的金融集團”。MUFG的股票在東京、名古屋和紐約的交易所上市。

Logo -

標誌 -

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論