share_log

Tuya Smart Kondigt Samenwerking Met Firefly Aan Om Het Smartization-proces Op De Verlichtingsmarkt Te Versnellen

Tuya Smart Kondigt Samenwerking Met Firefly Aan Om Het Smartization-proces Op De Verlichtingsmarkt Te Versnellen

Tuya Smart宣佈與Firefly合作,加速智能化進程在照明市場的推廣
PR Newswire ·  06/25 06:09

NEW YORK, 25 juni 2024 /PRNewswire/ -- Tuya Smart (NYSE: TUYA, HKEX: 2391), een wereldwijde leverancier van cloudplatformdiensten, heeft tijdens de 2024 TUYA Global Developer Summit een samenwerking aangekondigd met Firefly Projects B.V. (hierna Firefly), een Europese pionier in de slimme verlichtingsindustrie. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in de gezamenlijke inspanningen van de bedrijven om de markt van de verlichtingsindustrie te revolutioneren met de levering van uitgebreide en geavanceerde verlichtingsoplossingen.

全球智能物聯網平台供應商塗鴉智能(紐交所:TUYA,香港交易所:2391)在2024年塗鴉全球開發者峯會上宣佈與歐洲智能照明行業先驅Firefly Projects BV(以下簡稱Firefly)達成合作關係,這標誌着這兩家公司爲革新照明行業市場而共同努力的重要一步。雙方將通過提供全面先進的照明解決方案來完善市場。

Firefly is gespecialiseerd in het leveren aan klanten van op maat gemaakte slimme LED-verlichtingsoplossingen die niet alleen de diensten van gebouweigenaren verbeteren, maar ook de installatieprocessen voor het personeel stroomlijnen, met een belangrijke verbetering in de efficiëntie. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor het promoten van duurzame energie. Door middel van innovatieve oplossingen die de kosten van energieverbruik minimaliseren draagt het bij aan een betere toekomst voor iedereen door middel van intelligente technologie.

Firefly專注於爲客戶提供定製智能LED照明解決方案,不僅提高了建築擁有者的服務水平,還簡化了工作人員的安裝過程,大幅提高了部署效率。此外,Firefly致力於推廣可持續發展。通過創新的解決方案,最大程度地降低能源消耗成本,爲所有人提供智能技術帶來更美好的未來。

Met geavanceerde technologieën, meer volwassen producten, agressieve promoties van fabrikanten en een toegenomen bewustzijn van slimme verlichtingsconcepten, is de wereldwijde markt voor slimme verlichting begonnen aan een snel groeitraject. Volgens het rapport van Mordor Intelligence zal de wereldwijde slimme verlichtingsmarkt naar verwachting 19,65 miljard dollar bereiken in 2024 en 46,79 miljard dollar in 2029, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 18,94% tijdens de prognoseperiode.

隨着先進技術、成熟產品、廠商的緊急推廣和智能照明概念的不斷增強,全球智能照明市場已經進入快速增長階段。根據Mordor Intelligence的報告,預計在預測期間內2024年,全球智能照明市場將達到196.5億美元,2029年將達到467.9億美元,複合年增長率爲18.94%。

Firefly wil profiteren van dit momentum en een groter marktaandeel veroveren als koploper bij het verkennen van de vooruitgang op het gebied van verlichting. Het bedrijf spitst zich toe op de enorme zakelijke vooruitzichten die voortkomen uit de integratie van LED-verlichting en geavanceerde technologieën. Firefly herkent Tuya's open en neutrale cloudontwikkelingsplatform, gekoppeld aan de robuuste technische bekwaamheid en ruime praktische ervaring in gebieden zoals Commercial Lighting & Office SaaS, Smart House & Real Estate SaaS. Het bedrijf ziet hierin een natuurlijke manier om de totale waarde en mogelijkheden van haar oplossingen aanzienlijk te verbeteren. Dankzij de samenwerking met Tuya kan Firefly ervoor zorgen dat gebouweigenaren, installateurs en aannemers een flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig slim ecosysteem kunnen gebruiken.

Firefly希望藉助這股勢頭,成爲照明領域的先驅者,在LED照明和先進智能技術融合的商業前景上取得重大突破。Firefly認識到Tuya的開放、中立的雲開發平台以及如商業照明和辦公室SaaS、智能家居和房地產業SaaS等領域內的堅實技術能力和豐富實踐經驗。Firefly認爲這是提高其解決方案的整體價值和可能性的天然方式。通過與Tuya的合作,Firefly可以確保樓房業主、安裝人員和承包商能夠使用靈活、可擴展和具有未來性的智能生態系統。

De alliantie tussen de twee partijen zal zich voornamelijk focussen op de markt van de verlichtingssector en daarbuiten. Dankzij de softwaremogelijkheden en het hardware-ecosysteem van Tuya, samen met Firefly's innovatieve kracht, heeft dit partnerschap als doel nieuwe LED-verlichtingsoplossingen te leveren die inspelen op de veranderende behoeften van klanten.

雙方的聯盟將主要關注照明行業市場及其外圍市場。憑藉Tuya的軟件和硬件生態系統,再加上Firefly的創新力量,此次合作旨在爲客戶提供新的LED照明解決方案,以滿足客戶不斷變化的需求。

Op hardwareniveau kan Firefly, ondersteund door Tuya's OEM-diensten, klanten efficiënt en kosteneffectief helpen bij het uitbreiden van haar kernassortiment. Deze aanpak garandeert de consistentie van de merkidentiteit van de klant, terwijl de hoge kwaliteit van de kernhardwareproducten en de stabiliteit van de integratie gewaarborgd blijven. Klanten kunnen met deze strategie effectief intelligente upgrades uitvoeren en hun aanbod verbeteren.

在硬件層面上,Firefly可通過Tuya的OEM服務,高效且具有成本效益地幫助客戶擴大其核心產品線。這種方法保證了客戶品牌的一致性,同時保證了核心硬件產品的高質量和集成穩定性。藉助該策略,客戶可以有效地進行智能升級並改進其產品線。

Op softwareniveau maakt Firefly gebruik van Tuya's SaaS-platform voor commerciële verlichting en kantoren, zodat klanten snel professionele slimme verlichtingscontrolesystemen kunnen bouwen. Klanten kunnen met eenvoudige handelingen gemakkelijk visuele controle, energiebeheer, apparatuurbewaking en intelligente verlichtingsconstructie voor hele gebieden uitvoeren. Dit verbetert niet alleen de efficiëntie van het werk, maar vermindert ook sterk het energieverbruik. Daarnaast kan Firefly, met de ondersteuning van Tuya's app-ontwikkeltools en andere diensten, op maat gemaakte, merkexclusieve apps maken. Via deze apps kan Firefly naadloos slimme apparaten integreren. Deze zijn compatibel met het platform van Tuya en maken real-time apparaatbeheer en nauwkeurige slimme bediening mogelijk. Dit levert uiteindelijk een intelligentere en handigere verlichtingsomgeving op voor klanten.

在軟件層面上,Firefly利用Tuya的商業照明和辦公室SaaS平台,幫助客戶快速構建專業智能照明控制系統。客戶可以輕鬆地進行可視化控制、能源管理、設備監控和整個區域的智能照明設計,在最大限度地提高工作效率的同時極大地減少能源消耗。此外,Firefly在Tuya的應用程序開發工具和其他服務的支持下,可以製作定製的、品牌專屬的應用程序。通過這些應用程序,Firefly可以無縫集成智能設備。這些設備與Tuya平台兼容,可以實現實時設備管理和精確智能控制,從而爲客戶提供更智能更方便的照明環境。

"Het doet ons veel plezier om samen te werken met Tuya. Haar open cloudontwikkelaarsplatform en vooruitstrevende slimme technologie spelen een belangrijke rol bij het realiseren van onze visie op de ontwikkeling van duurzame gebouwen. Door deze samenwerking is het productaanbod van Firefly aanzienlijk verbeterd en hebben we een nieuwe standaard gezet voor intelligente oplossingen in Europa. In de toekomst blijven we nauw samenwerken met Tuya om productinnovatie te stimuleren en samen de lat voor intelligente verlichtings- en bouwindustrie hoger te leggen," zegt Frank Visser, CEO van Firefly.

"我們很高興與Tuya合作。其開放的雲開發平台和先進的智能技術在實現我們對可持續建築發展的願景方面起着重要作用。通過此次合作,Firefly的產品範圍得到了明顯的改善,併爲歐洲的智能解決方案樹立了新的標準。我們將繼續與Tuya緊密合作,推動產品創新,共同在智能照明和建築行業層面攀登更高峰。" Firefly的首席執行官Frank Visser表示。

Haiyang Sun, General Manager Commercial Lighting bij Tuya Smart: "Firefly is een cruciale partner in onze inspanningen om onze aanwezigheid in Europa en daarbuiten uit te breiden. Dankzij onze samenwerking kunnen wij ons marktbereik vergroten en onze merkinvloed versterken. We kijken met grote verwachting uit om onze samenwerking met Firefly verder te verdiepen, nieuwe innovatiemogelijkheden te verkennen en samen een betere toekomst te creëren."

塗鴉智能商業照明總經理孫海洋表示:"Firefly是我們努力擴大在歐洲及其它地區影響力的關鍵夥伴。我們的合作將擴大我們的市場覆蓋面並加強我們的品牌影響力。我們非常期待與Firefly進一步加強合作,探索新的創新機會,共同創造更美好的未來。"

De alliantie tussen Tuya en Firefly betekent dat intelligentie steeds belangrijker wordt in sectoren zoals commerciële verlichting. Dit benadrukt het belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en concurrerend te blijven op de markt van morgen. In de toekomst zal Tuya blijven samenwerken met wereldwijde ontwikkelaars, waarbij het wegen zal inslaan op het gebied van commerciële fotografie en innovatieve oplossingen en producten zal introduceren die de ervaringen van klanten verrijken.

Tuya和Firefly之間的聯盟意味着智能正在變得在商業照明等行業中愈發重要。這彰顯了與未來市場的競爭中保持最新技術發展並保持競爭力的重要性。今後,Tuya將繼續與全球開發者合作,探索商業攝影領域,推出創新解決方案和產品,以豐富客戶體驗。

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論