share_log

POWERCHINA Overhandigt Met Succes De Eerste Locatie Van De Tweede Fase Van Fotovoltaïsch Microgridproject in Surinaams Dorp

POWERCHINA Overhandigt Met Succes De Eerste Locatie Van De Tweede Fase Van Fotovoltaïsch Microgridproject in Surinaams Dorp

POWERCHINA成功交付薩內基村第二階段光伏微電網項目的第一個位置
PR Newswire ·  06/20 14:56

BEIJING, 20 juni 2024 /PRNewswire/ -- Power Construction Corporation of China ("POWERCHINA" of "de Onderneming") heeft op 6 april officieel de eerste locatie van de tweede fase van een fotovoltaïsch microgridproject in Suriname overgedragen. Zijne Excellentie de heer Chandrikapersad Santokhi, President van de Republiek Suriname, en de Chinese Ambassadeur in Suriname, de heer Han Jing, en andere hoogwaardigheidsbekleders woonden de overhandigingsceremonie bij. Het baanbrekende project zal meer mensen in afgelegen dorpen van ononderbroken 24-uurs stroom voorzien.

中國的建造業公司中國電力建設集團(“POWERCHINA”)於2024年6月20日宣佈,已於4月6日正式移交第二階段光伏微網項目在蘇里南的第一個位置。蘇里南共和國總統Chandrikapersad Santokhi先生、中國駐蘇里南大使韓靜先生和其他高級官員出席了移交儀式。這項開創性的項目將爲偏遠村莊的更多居民提供24小時不間斷的電力。

POWERCHINA Completes the Second Phase of the Suriname Village Microgrid Photovoltaic Project
中國電力建設集團完成蘇里南鄉村微電網光伏項目的第二階段

De tweede fase van het Suriname Village Microgrid Photovoltaic Project is een off-grid microgridproject dat fotovoltaïsche energie, energieopslag en hybride dieselopwekking combineert. PowerChina bouwde in totaal vijf projectgroepen met 34 bosdorpen. Na de afronding zal de jaarlijkse stroomopwekkingscapaciteit ongeveer 5.314 MWh bedragen. Deze eerste hand-over locatie omvat 12 bosdorpen, waarvan ongeveer 1.550 lokale dorpelingen profiteren.

蘇里南鄉村微電網光伏項目的第二階段是一個脫離電網的光伏微網項目,結合了光伏能源、能量存儲和混合柴油發電。中國電力建設集團共建設了五個項目組,涵蓋了34個林區村莊。完成後,年發電能力將達到約5,314兆瓦時。這個第一個移交地點涵蓋了12個林區村莊,大約1,550名當地村民將受益。

Op deze dag hield president Santokhi een toespraak waarin hij zijn grote waardering uitsprak voor de inspanningen en prestaties van POWERCHINA bij het overwinnen van moeilijkheden tijdens de bouw van het project. Hij merkte op dat de soepele oplevering van de eerste locatie van het project voor een stabieler en betrouwbaarder elektriciteitsaanbod in de omliggende dorpen zal zorgen. Hij benadrukte verder het belang van een verbeterde levenskwaliteit voor de dorpsbewoners en de bevordering van de lokale economische ontwikkeling.

在這一天,總統桑託基發表了講話,對中國電力建設集團在項目建設中克服困難的努力和成就表示了深深的讚賞。他指出,項目第一個位置的順利交付將爲周邊村莊的電力供應提供更穩定、更可靠的保障。他進一步強調了提高村民生活質量和促進當地經濟發展的重要性。

Suriname bevindt zich in het noordelijke deel van Zuid-Amerika. In het land liggen meerdere primitieve dorpen van verschillende grootte verspreid langs de Surinamerivier. De bewoners zijn ver weg van de stad en leiden een eenvoudig leven zonder continue stroomvoorziening.

蘇里南位於南美洲北部。該國散佈着多個大小不等的原始村莊,分佈在蘇利南河沿岸。居民遠離城市,過着沒有連續電力供應的簡樸生活。

In 2019 tekende POWERCHINA een contract voor de eerste fase van het Surinaamse fotovoltaïsche microgridproject. De reikwijdte van het project omvatte het ontwerp, de inkoop en de bouw van projecten met 650 kilowatt aan fotovoltaïsche energie en 2,6 MWh aan energieopslag. Hierbij werd gebruik gemaakt van groene en koolstofarme oplossingen uit China om het elektriciteitsprobleem in afgelegen gebieden op te lossen.

2019年,中國電力建設集團簽署了蘇里南光伏微電網項目的第一階段合同。該項目範圍包括設計、採購和建設650千瓦光伏能源和2.6兆瓦時能量存儲的項目。使用中國的綠色和低碳解決方案來解決偏遠地區的電力問題。

Het gebouwde microgrid is een klein energieopwekkings- en distributiesysteem dat bestaat uit onder andere gedistribueerde energiebronnen, energieopslagapparaten, energieomzettingsapparaten en bewakings- en beveiligingsapparaten. Het is een intern stroomnet dat elektriciteit op een normale manier verdeelt. Wanneer er onvoldoende stroom is, kan deze worden teruggekocht van het elektriciteitsnet. Omgekeerd, wanneer er een overvloed aan energie is, kan deze terugverkocht worden aan het net. De bouw van microgrids in lokale gebieden is relatief goedkoop en flexibel en kan lokaal nieuw energieverbruik bewerkstelligen.

建造的微電網是一個小型的能源生產和分配系統,包括分佈式能源、能量存儲設備、能量轉換設備和監控和安全設備。這是一個內部電力網,以普通方式分配電力。當電力不足時,可以從電力網購買;反之,當有過剩的能量時,可以將其返回電網。在當地區域建造微電網相對便宜和靈活,並可以促進當地的新能源消費。

Naarmate het aandeel groene energie in de energieverbruiksstructuur toeneemt, gaan microgrids in de toekomst een belangrijkere rol spelen om de levensstandaard van de lokale bevolking te bevorderen en hen op weg te helpen naar modernisering.

隨着綠色能源在能源消費結構中所佔的比例越來越大,微電網在未來將發揮更重要的作用,促進當地居民生活水平的提高,幫助他們走向現代化。

Over POWERCHINA

超過 中國電力建設集團

Power Construction Corporation of China (POWERCHINA) werd opgericht in 2011 en is een toonaangevende bouwgroep die gespecialiseerd is in investeringen en financiering, planning en ontwerp, engineering en constructie, apparatuurproductie en operationeel beheer. Het bedrijf staat op de 105e plaats van de Fortune 500 in 2023.

中國電力建設集團(POWERCHINA)成立於2011年,是一家專業從事投資和融資、規劃和設計、工程建設、設備製造和運營管理的領先建築集團。該公司在2023年《財富》500強排名中位居第105位。

Foto -

照片 -

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論