share_log

LYB Breidt PP-kernactiviteit Uit Met 35% Belang in NATPET Van Alujain in Saoedi-Arabië

LYB Breidt PP-kernactiviteit Uit Met 35% Belang in NATPET Van Alujain in Saoedi-Arabië

LYB Breidt PP-KernActiviteit 在沙特阿拉伯的 NATPET Van Alujain 中獲得 35% Belang
PR Newswire ·  05/31 03:26

HOUSTON en RIYADH, Saoedi-Arabië, 30 mei 2024 /PRNewswire/ -- LyondellBasell (LYB) en Alujain Corporation (Alujain) hebben vandaag aangekondigd dat de transactie waarbij LYB een belang van 35% verwerft in de in Saoedi-Arabië gevestigde National Petrochemical Industrial Company (NATPET) van Alujain is afgerond.

沙特阿拉伯休斯敦和利雅得,2024年5月30日 /PRNewswire/ — LyondellBasell(LYB)和Alujain Corporation(Alujain)今天宣佈,這筆交易將使沙特阿拉伯分支的國家石化工業公司(NATPET)佔35%) van Alujain 在後面。

De joint venture wordt ondersteund door de LYB Spheripol polypropyleen (PP) technologie en stelt LYB in staat om zijn PP- kernactiviteit winstgevend uit te breiden door toegang te krijgen tot voordelige grondstoffen en extra productmarketingcapaciteit.

該合資企業由LYB支持 Spheripol 聚丙烯(PP)技術和鋼鐵LYB通過獲取所有有價值的基質和額外的產品營銷能力來擴大其PP核心活性。

"Deze investering in NATPET getuigt van ons engagement onze kernactiviteiten verder te ontwikkelen en te verbeteren. Dankzij dit nieuwe partnerschap op lange termijn kunnen wij onze aanwezigheid in Saoedi-Arabië versterken," zegt Peter Vanacker, CEO van LYB. "Samen met onze strategische partner Alujain kan de joint venture gebruikmaken van LYB's toonaangevende technologie en wereldwijde marktposities. En een groter wereldwijd operationeel en marketingnetwerk met betrouwbaardere leveringen is ook voordelig voor onze klanten."

“這次對NATPET的投資源於我們對核心活動的參與繼續開發和改進。LYB首席執行官彼得·瓦納克說,從長遠來看,這種新的合作伙伴關係可以增強我們在沙特阿拉伯的發展。“與我們的戰略合作伙伴Alujain一樣,合資企業可以利用LYB的領先技術和全球市場地位。對於我們的客戶來說,一個更大的全球運營和營銷網絡,以及可靠的交付也是有益的。”

"We zijn erg blij om onze samenwerking met LYB uit te breiden," zei Mohammed Bin Saleh AlKhalil, voorzitter van Alujain. "Wij gaan enthousiast door met onze gezamenlijke inspanningen om essentiële hoogwaardige materialen te produceren die lokaal en wereldwijd aan de behoeften van onze klanten voldoen. Deze investering betekent ook een belangrijke stap in de richting van de verbetering van de propyleen downstreamsector in het Koninkrijk Saudi-Arabië, volledig in lijn met de Vision 2030 van het Koninkrijk Saudi-Arabië, en de strategieën van het Ministerie van Energie en het Ministerie van Industrie."

Alujain的前任穆罕默德·本·薩利赫·哈利勒說:“我們現在正準備擴大與LYB的合作關係。”“我們的激勵使我們熱情洋溢地激發了我們的熱情,以期根據客戶的要求在本地和全球範圍內生產出必不可少的高質量材料。這項投資還意味着在改善沙特阿拉伯王國下游行業的方向上邁出的重要一步,這完全符合沙特阿拉伯王國2030年願景以及能源部和工業部的戰略。”

NATPET heeft momenteel een jaarlijkse PP-productiecapaciteit van ongeveer 400.000 ton. LYB zal het grootste deel van het productievolume van de joint venture op de markt brengen via zijn wereldwijde netwerk. Alujain en LYB onderzoeken ook samen de bouw van een nieuwe propyleen via propaan dehydrogenatie (PDH) en PP-faciliteit op de NATPET-locatie, afhankelijk van een definitieve investeringsbeslissing. Het project wordt ontwikkeld met het gezamenlijke doel om hoogwaardige producten te ontwikkelen en oplossingen te implementeren die aansluiten bij de strategie van het Koninkrijk Saoedi-Arabië voor het verminderen van de CO2-uitstoot tegen 2060.

目前,NATPET的年度PP產能約爲400.000噸。LYB將通過其全球網絡在市場上佔據合資企業產量的最大份額。Alujain和LYB還共同研究了通過丙烷脫氫(PDH)和聚丙烯設施在NATPET所在地建造新的丙烯,這表明了明確的投資願望。該項目正在開發中,其目標是開發高價值的產品並實施解決方案,這些解決方案與沙特阿拉伯王國在2060年之前的二氧化碳排放戰略相吻合。

Over LyondellBasell
Wij zijn LyondellBasell (NYSE: LYB) - een wereldwijd leider in de chemische industrie die oplossingen creëert om het dagelijkse leven duurzamer te maken. Met geavanceerde technologie en gerichte investeringen maken we een circulaire en koolstofarme economie mogelijk. Bij alles wat we doen, streven we ernaar waarde te creëren voor onze klanten, investeerders en de samenleving. Als een van 's werelds grootste producenten van polymeren en als leider in polyolefine technologieën, ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardige en innovatieve producten voor toepassingen variërend van duurzaam transport en voedselveiligheid tot schoon water en hoogwaardige gezondheidszorg. Ga voor meer informatie naar of volg @LyondellBasell op LinkedIn.

關於 LyondellBasell
我們是 LyondellBasell(紐約證券交易所代碼:LYB)——化工行業的全球領導者,其解決方案旨在提高日常生活的耐久性。藉助先進的技術和合理的投資,我們可能成爲循環經濟和低碳農業經濟體。無論我們做什麼,我們都會爲我們的客戶、投資者和共同生活賺取價值。作爲世界上最大的聚合物生產商之一,作爲聚烯烴技術的領導者,我們開發、生產和銷售高品質和創新的應用產品,包括耐用運輸和食品安全,再到肖恩水和高品質 gezondheidszorg。要了解更多信息,請訪問或關注 LinkedIn 上的 @LyondellBasell。

Over Alujain Corporation
Alujain Corporation werd in 1991 opgericht met als doel waarde toe te voegen aan de natuurlijke koolwaterstof- en mineraalbronnen van Saoedi-Arabië. Het is een beursgenoteerde Saoedische naamloze vennootschap met hoofdkantoor in Riyad, Koninkrijk Saoedi-Arabië. De belangrijkste strategische doelstellingen van Alujain zijn het in kaart brengen, evalueren, promoten, ontwikkelen en investeren/exploiteren van grote industriële projecten in de petrochemie, mijnbouw, metaal-, energiesectoren en andere projecten, om waarde te creëren voor zijn aandeelhouders door gebruik te maken van lokale sterktes en talenten, capaciteiten, rijkdom en natuurlijke hulpbronnen, waarbij de hoogste normen worden gehanteerd ten aanzien van nationale, sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

關於 Alujain 公司
Alujain Corporation成立於1991年,其目標是將價值納入沙特阿拉伯的天然冷水和礦物來源。這是一家在沙特阿拉伯王國利雅得與總部設在沙特阿拉伯王國利雅得的商業夥伴關係。Alujain最重要的戰略目標是在石化、採礦、金屬、能源領域和其他項目中爲大型工業項目提供、評估、推廣、開發和投資/開採地圖,爲其創造價值 deelhouders 通過使用當地的力量和才能、能力、財力和自然的幫助來源,在民族、社會和生態環境中,最高的規範是最重要的。

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte uitspraken
De uitspraken in dit persbericht over niet-historische feiten, zijn toekomstgerichte uitspraken. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn gebaseerd op de veronderstellingen van het management die redelijk worden geacht op het moment dat ze worden gedaan en zijn onderhevig aan aanzienlijke risico's en onzekerheden. De werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de prognoses, verwachte resultaten of andere verwachtingen die in dit persbericht worden uitgesproken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de definitieve investeringsbeslissing en de succesvolle bouw en exploitatie van de voorgestelde faciliteiten die in dit persbericht worden beschreven; en ons vermogen om onze strategie te implementeren en onze activabasis met succes af te stemmen op die strategie. Hoewel deze verklaringen en projecties te goeder trouw worden gedaan, kunnen LyondellBasell en zijn management niet garanderen dat de verwachte toekomstige resultaten ook daadwerkelijk worden behaald. Bijkomende factoren die ertoe kunnen leiden dat resultaten wezenlijk verschillen van resultaten die in de toekomstgerichte verklaringen beschreven staan, zijn te vinden in het gedeelte "Risicofactoren" van ons Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2023, dat te vinden is op op de pagina Investor Relations en op de website van de Securities and Exchange Commission op www.sec.gov.

Waarschuwing 與 berkingte tot toekomstgerichte uitspraken
他們在這篇關於非歷史性事實的預言中發表了講話,這是未來的法院。這份未來法院的聲明是以管理層的想法爲基礎的,管理層在他們成熟時所表現出的令人愉悅的心情,並對風險和不安全感感到不安。工作結果可能有許多不同的預測、觀察結果或該報告中所述的其他觀察結果,包括明確的投資保護以及該誓言的成功建設和剝削,但絕不是無關緊要的這份新聞簡報中描述了這些設施;我們有能力實施我們的戰略,我們的激活基礎,成功地支持該戰略。儘管這些聲明和項目已經完成,但LyondellBasell及其管理層無法保證未來令人驚訝的結果也將是有價值的。可能導致未來法院公佈的結果差異很大的其他因素可以在我們的10-K表中找到截止於2023年12月31日的年度的 “風險因子” 在 “投資者關係” 頁面和美國證券交易委員會網站www.sec.gov上。

Logo -

徽標-

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論