share_log

ONCOCLÍNICAS GEEFT GOEDKEURING AAN KAPITAALVERHOGING VAN R$ 1,5 MILJARD

ONCOCLÍNICAS GEEFT GOEDKEURING AAN KAPITAALVERHOGING VAN R$ 1,5 MILJARD

ONCOCLÍNICAS 獲得了 150 萬雷亞爾的資本增值
PR Newswire ·  05/25 02:33

De transactie is gericht op het versterken van de financiële positie van het bedrijf en het handhaven van de groeistrategie

該交易是爲了增強企業的財務狀況和增長戰略的避風港而進行的

SAO PAULO, 24 mei 2024 /PRNewswire/ -- Oncoclínicas&Co (B3: ONCO3), een toonaangevend oncologiebedrijf met hoofdkantoor in Latijns-Amerika, heeft aangekondigd dat de onderneming een kapitaalverhoging van 1,5 miljard R$ heeft goedgekeurd tijdens een vergadering van de Raad van Bestuur op 22 mei 2024.

聖保羅,2024 年 5 月 24 日 /PRNewswire/-- OncoClínicas&Co (B3: ONCO3)這是一家在拉丁美洲設有總部的極具影響力的腫瘤學公司,它宣稱,在2024年5月22日的Raad van Bestuur會議期間,該企業的150萬雷亞爾資本注入了資金。

Deze kapitaalverhoging voldoet aan het plafond dat is vastgelegd in de statuten van het bedrijf en vereist geen statutaire wijziging. De kapitaalverhoging zal worden uitgevoerd door de uitgifte van 115,4 miljoen nieuwe gewone aandelen op naam zonder nominale waarde.

這筆資本佔據了天花板,天花板被封鎖在企業法規中,不需要任何法定變動。資本收益將通過以不計名義價值的11.4億新增資產的發行來實現。

Met deze uitgifte versterkt Oncoclínicas&Co haar kapitaalstructuur, verlaagt zij haar leverage aanzienlijk en vergroot zij haar liquiditeit om kankerpatiënten een betere toegang te blijven bieden tot geavanceerde oncologische behandelingen, schaalvoordelen te realiseren en de bijbehorende kosten te optimaliseren,

憑藉這一舉措,OncoClínicas&Co 增強了其資本結構,使她的槓桿作用顯而易見,並擴大了癌症患者的流動性,從而爲癌症患者提供了更好的訪問權限,以提供更好的訪問權限,以提供更先進的腫瘤治療,Schaalvoordelen 實現並優化合理的成本,

Beleggers van het Quíron Multi-Strategy Equity Investment Fund ("Quíron") en het Tessália Multi-Strategy Equity Investment Fund ("Tessália"), investeringsvehikels die verankerd zijn door Banco Master, hebben een beleggingsovereenkomst gesloten met het bedrijf, waaronder op nieuwe aandelen wordt ingeschreven voor uitgifte door Oncoclínicas&Co. ter waarde van maximaal R$ 1 miljard.

凱龍多策略股權投資基金(“Quíron”)和泰莎莉亞多策略股票投資基金(“Tessaília”)的投資者,Banco Master推出的投資工具,該公司已被封鎖,而新股則被收購 OncoClínicas&Co. 的捐贈金額最高可達 100 萬雷亞爾。

Daarnaast kondigde oprichter en CEO Bruno Lemos Ferrari zijn intentie aan om in te schrijven op nieuwe aandelen voor een bedrag van R$ 500 miljoen.

此後,創始人兼首席執行官布魯諾·萊莫斯·法拉利正打算爲5億雷亞爾的捐款寫新合約。

"De kapitaalverhoging versterkt onze kapitaalstructuur aanzienlijk en geeft ons betere middelen om te profiteren van toekomstige groeimogelijkheden, terwijl we doorgaan met het leveren van zorg van uitzonderlijke kwaliteit met een acute focus op onze patiënten en hun families," benadrukte Ferrari.

“資本反彈強化了我們的資本結構,爲我們提供了更好的手段,使我們能夠從未來的成長中獲利,儘管如此,我們只是在急性地關注我們的患者,將注意力集中在我們患者身上,將注意力集中在非同尋常的質量上他們和他們的家人,” 法拉利大聲疾呼。

De voorwaarden van de kapitaalverhoging voorzien in de uitgifte van nieuwe aandelen tegen een prijs van R$ 13,00 per aandeel, wat een premie betekent van 89% ten opzichte van de marktwaarde, gebaseerd op een recente waardering door XP Finanças Assessoria Financeira Ltda. De opgehaalde fondsen zullen worden gebruikt om de geconsolideerde schuld van het bedrijf te verminderen, de kaspositie te verbeteren, de groeistrategie aan te houden, de organische uitbreidingsplannen voort te zetten, en voor algemene bedrijfsdoeleinden.

根據XP FinanceaS Assessoria Financeira Ltda最近的一項評估,新股的發放價格爲每股13.00雷亞爾,資本收益的預估值佔市場份額的89%。Opgehaalde fondsen zullen 的用途是整合企業的應急計劃、強化競爭力、針對房屋的增長戰略、爲其制定有機的擴張計劃,以及用於一般企業的擴張計劃。

Josephina Multi-Strategy Equity Investment Fund en Josephina II Multi-Strategy Equity Investment Fund (samen de "FIP's"), investeringsvehikels van Goldman Sachs, zijn overeengekomen om hun respectieve voorkeursrechten over te dragen aan de investeerders van Quíron en Tessália als onderdeel van de kapitaalverhoging.

高盛的投資工具約瑟芬娜多策略股權投資基金和約瑟芬娜二世多策略股票投資基金(合稱 “FIP”)是高盛的投資工具,他們分別考慮將奎隆和泰莎莉亞的投資者視爲資本爭奪的一部分。

Daniel Vorcaro, voorzitter van Banco Master, benadrukte dat "...gezondheidszorg een van de markten is met het grootste groeipotentieel in Brazilië in de komende jaren, of het nu gaat om de farmaceutische industrie, eerstelijnsgezondheidszorg of diensten met een hoge toegevoegde waarde. En in deze speelvelden heeft Oncoclínicas&Co een prominente positie in Latijns-Amerika. Om naast Goldman Sachs bij een bedrijf te horen dat de toegang tot oncologische behandelingen in het land baanbrekend verandert, is een geweldige kans en inderdaad een voorrecht voor de ondernemingsgeest van ons bedrijf."

Banco Master的主席丹尼爾·沃爾卡羅表示:“... gezondheidszorg 市場中的一個是未來幾年巴西最大的增長潛力,或者他現在將以更高的速度發展製藥行業、eerstelijnsgezondheidszorgezondheidszorg 或服務激發的價值。在這個遊戲世界中,OncoCli'nicas&Co在拉丁美洲佔據了重要地位。儘管高盛在一家公司大聲疾呼,該國腫瘤治療的准入已被破壞,這是一個很棒的選擇,而且確實是我們公司的企業精神的先決條件。”

Volgens João Padin, Vice President Corporate Equity Investments bij Goldman Sachs Asset Management, is de transactie een bewijs van de aantrekkelijkheid en kracht van het bedrijfsmodel van Oncoclínicas&Co.

隨後,高盛資產管理公司股權投資副總裁若奧·帕丁是OncoCli'nicas&Co商業模式的成功與力量的一次交易。

"De opgehaalde fondsen zijn belangrijk voor de continuïteit van de groeistrategie en het versterken van de kapitaalstructuur van de Groep. Met de uitgifte benadrukt Oncoclínicas&Co de solide positie van haar bedrijf en haar toewijding aan de kwaliteit van het dienstenaanbod voor patiënten," voegde hij eraan toe.

“Opgehaalde Fondsen對於集團增長戰略的延續和資本結構的擴大至關重要。OncoCli'nicas&Co 的表現非常樂觀,她對患者服務的質量有着堅實的肯定,” 他補充說。

De kennisgeving aan de aandeelhouders is beschikbaar op de Investor Relations website van Oncoclínicas&Co, de CVM website en de B3 S.A. website.

對股東的了解可在OncoCli'nicas&Co的投資者關係網站、CVM網站和B3 S.A. 網站上找到。

Oncoclínicas&Co bevestigt haar engagement op het gebied van transparantie en corporate governance en zal haar aandeelhouders en de markt op de hoogte houden van de volgende stappen in dit kapitaalverhogingsproces.

Oncocli'nicas&Co證實了她在透明度和公司治理領域的參與,並將使她的股東和市場處於資本籌集過程的下一步的最高水平。

Noot voor de redactie:

不適合編輯:

Alleen al vorig jaar voerde het bedrijf meer dan 600.000 procedures uit. Het bedrijf heeft zijn servicecapaciteit de afgelopen jaren uitgebreid om aan de groeiende vraag naar kankerbehandeling te kunnen voldoen. Prognoses van kankerinstituten over de hele wereld en in Brazilië wijzen op een aanzienlijke toename van de ziekte in de komende twee decennia, hoofdzakelijk als gevolg van de vergrijzing. In Brazilië verwacht het Nationaal Kankerinstituut meer dan 700.000 nieuwe gevallen per jaar in de periode 2023-2025.

在過去的一年裏,該公司已經完成了超過600.000次手術。該公司的服務能力已過去,以應對不斷增長的癌症治療問題。癌症研究所對全世界和巴西的預後在接下來的兩十年中將出現類似於該病的名字,主要是恐懼的後果。在巴西,國家癌症研究所在 2023-2025 年期間每年有超過 700.000 次新發病例。

Ga voor meer informatie naar

轉到獲取更多信息

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論