share_log

Korejský Nízkonákladový Dopravce T'way Air Zahájí Provoz Na Lince Záhřeb- Soul (Inčchon): Evropskou Destinaci Přidává Jako První Korejská LCC

PR Newswire ·  May 23 15:00

Lety každé úterý, čtvrtek a sobotu rozšíří možnosti přepravy mezi oběma zeměmi pro návštěvy i pracovní cesty

SOUL, Jižní Korea, 23. května 2024 /PRNewswire/ -- Společnost T'way Air, nízkonákladový dopravce (low-cost carrier, LCC) se sídlem v jihokorejském Soulu, 16. května oficiálně zahájila provoz nové linky mezi Záhřebem a Soulem, která představuje první spoj této letecké společnosti do Evropy. Očekává se, že nové spojení mezi Záhřebem a Soulem (Inčchon) zvýší komfort jak pro turisty, tak pro obchodní klientelu v Chorvatsku i v Koreji.

Hong-Geun Jeong, CEO of T'way Air; Sung-Hun Na, Vice Chairman of T'way Air; Damir Kusen, Croatian ambassador to Korea; and Hyung-Yi Kim, Senior Vice President of T'way Air pose at the inauguration event at Sheraton Zagreb hotel on May 17th.
T'way Air's A330-300 aircraft received a water salute to commemorate its first flight at Zagreb International Airport in Zagreb, Croatia, on May 16th.

Slavnostního zahájení této nové významné etapy pro leteckou společnost, které se konalo 17. května v hotelu Sheraton Záhřebu, se zúčastnil místopředseda představenstva společnosti T'way Air Sung-Hun Na, generální ředitel společnosti T'way Air Hong-Geun Jeong, chorvatský velvyslanec v Koreji Damir Kušen a ministr-poradce korejského velvyslanectví v Chorvatsku Joongkeun Oh spolu s dalšími hosty.

Lety na trase Záhřeb-Soul probíhají třikrát týdně – každé úterý, čtvrtek a sobotu, přičemž odlet z mezinárodního letiště Záhřeb je ve 21:25 hodin a přílet na mezinárodní letiště Inčchon v Soulu následující den v 15:25 hodin místního času s přibližnou délkou letu 11 hodin.

Zpáteční let odlétá ze Soulu (Inčchon) v 11:05 hodin, na mezinárodní letiště Manas v Biškeku v Kyrgyzstánu přiletí v 15:50 hodin na doplnění paliva a do Záhřebu dorazí v 19:55 hodin. Celková doba letu včetně zastávky na doplnění paliva činí přibližně 15 hodin a 50 minut.

Společnost T'way Air bude na této trase nasazovat letadlo Airbus A330-300 s kapacitou 347 míst. Vedle standardní ekonomické třídy je zde k dispozici také 12 sedadel Business Saver. Na této trase nabízí společnost T'way Air dvakrát bezplatné stravování během letu, a to jak pro třídu Business Saver, tak pro ekonomickou třídu.

„Je nám nesmírným potěšením otevřít spoj do nové destinace, který nám umožní propojit Záhřeb a Soul," uvedl generální ředitel společnosti T'way Air Hong-Geun Jeong. „Věříme, že tato nová linka, která nabízí cestujícím cenově dostupnou a pohodlnou možnost přepravy, podpoří cestovní ruch v Chorvatsku a posílí výměny mezi oběma zeměmi."

Společnost T'way Air provozuje linky do destinací, jako je Japonsko, Čína, jihovýchodní Asie, střední Asie a Austrálie. Aerolinie byly v srpnu 2018 kótovány na korejské burze (KRX) a v roce 2022 zavedla svou první dálkovou linku mezi Soulem (Inčchon) a Sydney, přičemž do své flotily zařadily Airbus A330-300.

O společnosti T'way Air

Společnost T'way Air Co., Ltd., je přední nízkonákladový dopravce (low-cost carrier, LCC) v Jižní Koreji, který poskytuje cenově dostupnou a spolehlivou leteckou dopravu již od roku 2010. Letecká společnost provozuje rozmanitou síť linek, která zahrnuje destinace v Japonsku, Číně, jihovýchodní Asii, střední Asii a Austrálii, přičemž využívá moderní flotilu letadel Boeing 737-800 a Airbus A330-300. Společnost T'way Air, která je od srpna 2018 kótována na korejské burze (KRX), soustavně rozšiřuje svou globální přítomnost a nabízí své výjimečné služby a hodnotu cestujícím po celém světě. Další informace naleznete na adrese .

Foto -
Foto -
Logo -

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment