share_log

Bybit Bereikt 30 Miljoen Geregistreerde Gebruikers En Markeert Daarmee Een Explosieve Groei En Leiderschap in Web3

Bybit Bereikt 30 Miljoen Geregistreerde Gebruikers En Markeert Daarmee Een Explosieve Groei En Leiderschap in Web3

Bybit 擁有 3000 萬註冊用戶和營銷者 Daarmee 在 Web3 中成爲爆炸性的成長和領導者
PR Newswire ·  05/23 11:00

DUBAI, VAE, 23 mei 2024 /PRNewswire/ -- Bybit, een van 's werelds top drie cryptobeurzen op basis van handelsvolume, viert vandaag een monumentale mijlpaal: meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd. Deze opmerkelijke prestatie komt samen met een periode van uitzonderlijke groei, waardoor Bybit is uitgegroeid tot koploper in de blockchainindustrie.

阿聯酋迪拜,2024年5月23日 /PRNewswire/--按交易量計算,全球排名前三的加密交易所之一Bybit今天迎來了巨大的里程碑:全球註冊用戶超過3000萬。這個引人注目的業績是在一段非同尋常的增長時期出現的,Waardoor Bybit 是向區塊鏈行業的同夥們發明的。

Marktaandeel stijgt, vertrouwen van gebruikers bloeit

Marktaandeel Stijgt,對用戶的信任 bloeit

Bybit Reaches 30 Million Registered Users, Marking Explosive Growth and Industry Leadership into Web3
Bybit 擁有 3,000 萬註冊用戶,這標誌着 Web3 的爆炸式增長和行業領導地位

Het marktaandeel van Bybit in de spothandel is omhooggeschoten van 2% in 2023 naar maar liefst 9,3% in 2024, een stijging van bijna 400% volgens het laatste kwartaalrapport van Kaiko Research. Deze aanzienlijke sprong ten opzichte van de 7,3% van het voorgaande jaar zet Bybit stevig neer als leider op het gebied van cryptocurrency exchange.

Bybit在現貨交易中的市場份額預計在2023年下降了2%,但到2024年上漲了9,3%,在Kaiko Research的最新季度報告之後,漲幅約爲400%。今年以來,Bybit從未成爲加密貨幣交易所領域的領導者,這一年度的7.3%顯而易見。

Bybit schrijft deze groei toe aan zijn onwrikbaar streven naar gebruikersveiligheid en vertrouwen. Het bedrijf geeft prioriteit aan de veiligheid van activa door de regelmatige publicatie van proof-of-reserve audits (bewijs van reserves), waardoor transparantie en verantwoordingsplicht met betrekking tot gebruikersgelden worden gewaarborgd. Bovendien kan Bybit bogen op een onberispelijk beveiligingsrecord, met geen grote storingen of hackincidenten sinds de oprichting in 2018.

Bybit 將這段成長寫給了他的 onwrikbaar striven,以達到用戶安全並獲得信任。通過定期發佈儲備金證明審計(儲備金的一部分)、防僞透明度以及與用戶關係有關的風險信息,公司將活躍安全作爲優先事項。自2018年成立以來,Bybit可以創下無與倫比的保安記錄,不會發生任何大規模的黑客事件。

Deze toewijding aan veiligheid en transparantie wordt verder bevestigd door erkenning in de sector. Bybit heeft een perfecte 10/10 Trust Score ontvangen van CoinGecko en een 'AA' rating in het recente CCData Crypto Exchange Benchmark Report.

該領域的知名度進一步證明了這種安全性和透明度。Bybit獲得了CoinGecko的完美10/10信任分數,並在最近的ccData加密交易所基準報告中獲得了 “AA” 評級。

"Het bereiken van 30 miljoen geregistreerde gebruikers is een bescheiden prestatie, en het zou niet mogelijk zijn zonder de niet-aflatende steun van onze levendige wereldwijde cryptogemeenschap," aldus Ben Zhou, co-founder en CEO van Bybit. "We zijn ongelooflijk dankbaar voor hun vertrouwen en we blijven ons inzetten voor het leveren van de beste, betrouwbare diensten op maat van de lokale behoeften. Bybit werkt actief samen met toezichthouders wereldwijd om naleving en verantwoorde innovatie te garanderen."

Bybit 聯合創始人兼首席執行官 aldus Zhou 說:“解僱3000萬註冊用戶是一種名副其實的表現,如果沒有我們活躍的全球加密技術支持,它就不可能了。”“我們不勝感激,感謝你信任,我們堅信我們的昆蟲,根據當地的要求提供最好、可靠的服務。Bybit 與世界各地的受訪者一起積極合作,以保證實現目標和可行的創新。”

Blik op de toekomst: De brug slaan naar Web3

快來看看未來:Web3 的橋樑消失了

Bybit heeft altijd voorop gelopen op het vlak van Web3-innovatie, het hervormen van de manier waarop gebruikers omgaan met het blockchain ecosysteem door middel van gebruikersgerichte en aantrekkelijke platformen. In 2024 hebben we ons aanbod uitgebreid met baanbrekende oplossingen zoals de Airdrop Arcade, NFT Pro en Inscription Marketplaces.

Bybit 一直在 Web3 創新的層面上大放異彩,這種方式的重塑是用戶在區塊鏈生態系統中使用的,也是用戶權限和攻擊性平台的中間。2024年,我們將推出空投街機、NFT專業版和註冊市場等跨界解決方案。

Deze platformen zijn zorgvuldig ontworpen om niet alleen de toetredingsbarrières te verlagen en de gebruikerservaring te vereenvoudigen, maar ook om deze te verrijken door mogelijkheden te creëren om te belegging in en ondersteuning te bieden aan een divers aanbod van veelbelovende, trendy en blue-chip tokens en projecten. Onze meest recente livestream van Solana Fiesta en de Bitcoin-economie liet veel Web3-nieuwsgierigen kennismaken met de snelgroeiende ecosystemen en hun mogelijkheden.

該平台經過精心設計,不僅僅是爲了避免浪費toetredingsbarriere'res,爲用戶提供便利,但也可能通過可能的想法來消除這些障礙,以保護潛水員的潛水員的潛水員的潛水員的潛水員的潛水員的潛水員的潛水員的潛水員的身份備受喜愛、時尚和藍籌股的代幣和項目。我們最近的 Solana 嘉年華和比特幣經濟直播中列出了許多 Web3-nieuwsGierigen 對快速增長的生態系統及其可能性的認識。

Deze curatie zorgt er consequent voor dat onze gebruikers toegang hebben tot de meest lonende en betrouwbare mogelijkheden in de Web3-ruimte, waardoor deelname niet alleen makkelijker, maar ook leuker wordt door middel van gamification en geavanceerde data-intelligentie. Dit engagement strekt zich uit tot de aanstaande lancering van Bybit Web3 DEX Pro, een geavanceerd gedecentraliseerd exchange platform aangedreven door de revolutionaire i-SMART data intelligentie technologie. Dit vertegenwoordigt Bybit's streven naar innovatie die macht geeft, het verstrekken van tools die niet alleen voldoen aan de behoeften van de moderne handelaren en beleggers, maar deze zelfs overtreffen.

本次策劃的結果是,我們的用戶在 Web3-RuimTE 中擁有最孤獨、最值得信賴的可能性,waardoor 的真實姓名並非易事,但遊戲化和先進的數據智能也帶來了好處。這種參與一直持續到Bybit Web3 DEX Pro的首次推出,Bybit Web3 DEX Pro是一個由革命性的i-Smart數據智能技術推動的先進的去中心化交換平台。這句話反駁了Bybit努力實現的創新,根據現代商人和投資者的要求精簡了那些不只是滿足於現代商人和投資者的要求的工具,但這些工具本身卻被忽視了。

"De mijlpaal van vandaag betekent meer dan alleen cijfers; het is een bewijs van onze voortdurende toewijding aan het revolutionair veranderen van het cryptolandschap," benadrukte Zhou. "Bybit blijft zich inzetten om de toekomst van crypto vorm te geven. We zullen blijven vasthouden aan de waarden van luisteren, zorgen en verbeteren, om onze 30 miljoen gebruikers te bedienen met de meest professionele producten. Het beschermen van de belangen van onze klanten zal in alle productontwerpen worden geïntegreerd. We zien een wereld voor ons waarin Web3 elke persoon in staat stelt om te werken, waarin financiële inclusiviteit niet alleen een doel is, maar werkelijkheid wordt."

benadrukte Zhou:“今天的里程碑不僅僅是數字;這是我們對加密世界革命變化的預言的例子。”“Bybit 正在考慮加密形式的未來。我們非常注重聆聽、打擊和改進的價值,爲我們的3000萬用戶提供最專業的產品。保護我們客戶的財富將融入所有產品設計中。我們爲我們看到了一個世界,在這個世界裏,每個人 Web3 都在努力工作,其中金融的包容性不僅僅是目標,但工作是有意義的。”

#Bybit / #TheCryptoArk / #BybitWeb3

#Bybit/#TheCryptoArk/#BybitWeb3

Over Bybit

關於 Bybit

Bybit is een van 's werelds top drie cryptobeurzen op basis van handelsvolume met meer dan 30 miljoen gebruikers. Bybit, opgericht in 2018, biedt een professioneel platform waar cryptobeleggers en -handelaren een ultrasnelle matchingmotor, 24/7 klantenservice en meertalige communityondersteuning vinden. Bybit is een trotse partner van de huidige constructeurs- en coureurskampioen in de Formule 1: het Oracle Red Bull Racing team.

按交易量計算,Bybit是全球排名前三的加密貨幣交易所之一,擁有超過3000萬的用戶。Bybit成立於2018年,爲加密投資者和交易者提供了一個專業的平台,可以找到超聲波匹配引擎,全天候客戶服務和多語言社區支持。Bybit 是當前一級方程式賽車製造商和跑車冠軍的忠實合作伙伴:甲骨文紅牛賽車隊。

Ga voor meer informatie over Bybit naar Bybit Press.
Voor vragen van de media: [email protected]
Ga voor meer informatie naar:
Volg voor updates: Bybit's community's en social media

要了解有關 Bybit 的更多信息,請訪問 Bybit 出版社。
有關媒體的問題:[email protected]
要了解更多信息,請訪問:
關注最新動態:Bybit 的社區和社交媒體

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Discord | 臉書 | Instagram | 領英 | Reddit | 電報 | 抖音 | X | Youtube

Foto -
Logo -

照片-
徽標-

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論