share_log

Dematic Benoemd Tot Nichespeler in Het 2024 Gartner Magic Quadrant Voor Magazijnbeheersystemen

Dematic Benoemd Tot Nichespeler in Het 2024 Gartner Magic Quadrant Voor Magazijnbeheersystemen

德馬泰克在 2024 年 Gartner 雜誌管理系統魔力象限中向所有利基玩家致敬
PR Newswire ·  05/11 00:36

Dematic in een goede positie om WMS, WCS, software en optimalisatieaanbiedingen voor klanten te transformeren, te leiden, op elkaar af te stemmen en te consolideren

德馬泰克在 WMS、WCS、軟件和優化計劃方面持良好的立場,以幫助客戶轉型、引導、了解投票和整合

ATLANTA, 10 mei 2024 /PRNewswire/ -- Dematic heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot Niche Player in het Gartner Magic Quadrant voor Warehouse Management Systemen (WMS) 2024.

亞特蘭大,2024年5月10日 /PRNewswire/ — 德馬泰克今天宣佈,它已在2024年Gartner倉庫管理系統(WMS)魔力象限中向利基企業發佈。

Dematic WMS harmoniseert handmatige en geautomatiseerde processtromen binnen magazijn- en distributiecentrumactiviteiten voor meer zichtbaarheid, controle en besluitvorming. Het integreert mogelijkheden voor planning, arbeidsbeheer en naleving in een breed scala aan branches, waaronder algemene goederen, kruidenierswaren, voeding en dranken, en kleding.

德馬泰克 WMS 在倉庫和分銷中心活動中協調手動和自動化的處理流程,以實現更高的可視性、控制和解析能力。它整合了規劃、工作管理和調解的各種可能性,包括一般的食物、生物、飲料和服裝。

"Wij geloven dat deze erkenning een bevestiging is van Dematic's softwarestrategie en ons vermogen om innovatieve oplossingen aan onze klanten te leveren," zegt Deidre (Dee) Cusack, executive vice president, wereldwijde producten en oplossingen bij Dematic. "Software is een belangrijk onderdeel van de Dematic-portfeuille. Onze technologische evolutie heeft zich uitgebreid van een toonaangevende leverancier van automatisering voor Materials Handling Equipment (MHE) naar een focus op softwareontwikkeling. Dit biedt klanten een geïntegreerd ecosysteem waarin hardware en software harmonieus samenwerken. Met ons softwareplatform van de volgende generatie en Dematic WMS kunnen klanten zich aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften. Dematic zal hen hierbij bijstaan als betrouwbare partner."

德馬泰克全球產品和解決方案執行副總裁戴德雷(迪)庫薩克說:“我們相信這種發現來自德馬泰克的軟件戰略,也是爲我們的客戶提供創新解決方案的動力。”“軟件是 DematicPortfeuille 的重要組成部分。我們的技術發展使一家領先的物料搬運設備(MHE)自動化供應商發展到專注於軟件開發。它爲客戶提供了一個集成的生態系統,使硬件和軟件和諧地協同工作。藉助我們的下一代軟件平台和德馬泰克 WMS,客戶可以適應不斷變化的企業需求。德馬泰克將成爲可靠的合作伙伴。”

De mogelijkheden van Dematic's cloudplatform van de volgende generatie omvatten intelligente orkestratie, configureerbare workflows, samenstelbare architectuur, AI/ML-gedreven autonomie, gebruiksvriendelijke interface en dashboards.

德馬泰克下一代雲平台的可能性包括智能編排、可配置的工作流程、可編程架構、人工智能/機器學習驅動的自主權、易於使用的界面和儀表板。

Dematic's WMS-softwaremogelijkheden zijn overgenomen door meer dan 500 magazijnen wereldwijd om de complexe activiteiten van klanten te beheren.

德馬泰克的 WMS-SoftwareMogelijkheden 由全球 500 多家雜誌彙編,旨在管理客戶的複雜活動。

Bij de beoordeling werden specifieke criteria zoals de algehele volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren, onder de loep genomen. Bekijk een gratis exemplaar van het Magic Quadrant-rapport voor meer informatie over de sterke en zwakke punten van Dematic hier.

在評分中,有特定的標準,例如視覺的代數和逃脫的力量,在循環基因組下。在此處查看魔力象限報告的免費示例,了解有關德馬泰克強項和弱點的更多信息。

Ga voor meer informatie over Dematic naar dematic.com en volg ons op LinkedIn, Facebook en X.

前往 dematic.com 了解有關德馬泰克的更多信息,然後在 LinkedIn、Facebook 和 X 上關注我們。

Gartner Disclaimer
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die wordt afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of een ander predicaat. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke uitspraken. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner en MAGIC QUADRANT is een gedeponeerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of aan Gartner gelieerde dochterondernemingen in de VS en internationaal, en deze merken zijn met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

加特納免責聲明
Gartner 沒有單一的供應商、產品或服務顯示在其研究出版物中,並建議技術使用者不要僅憑最高評分或其他預測來選擇供應商。Gartner的研究出版物來自於Gartner的研究組織以及mogen的研究組織,並不能作爲事實論者來表達。Gartner 希望所有明示或暗示的擔保,包括爲已付款目標提供的所有銷售保證或歷史保證。GARTNER是Gartner的專屬商標和服務商,MAGIC QUADRANT是Gartner公司和/或Gartner在VS和國際上與Gartner類似的dochternernedernedernemingen的授權商標,這些品牌是使用圖騰的。所有權利都是前提的。

Over Dematic
Dematic ontwerpt, bouwt en ondersteunt intelligente automatiseringsoplossingen die de toekomstige handel voor haar klanten in productie, opslag en distributie mogelijk maken en ondersteunen. Met onderzoeks- en ontwikkelingscentra, productiefaciliteiten en servicecentra in meer dan 26 landen heeft het wereldwijde Dematic-netwerk van meer dan 10.000 werknemers geholpen bij het realiseren van succesvolle installaties voor een aantal van 's werelds toonaangevende merken. Dematic is gevestigd in Atlanta en is onderdeel van de KION Group, een van 's werelds grootste leveranciers van industriële trucks en supply chain-oplossingen.

關於 Dematic
德馬泰克設計、構建和支持智能自動化解決方案,可以爲其客戶在生產、存儲和分銷方面的未來交易創造和支持。憑藉遍佈超過26個國家的研究和開發中心、生產設施和服務中心,全球超過10,000名員工的Dematic網絡幫助他們成功安裝了許多全球知名品牌。德馬泰克總部位於亞特蘭大,是凱昂集團的一部分,凱昂集團是世界上最大的工業卡車和供應鏈解決方案供應商之一。

Neem contact op met
Yolanda Kokayi
[email protected]

聯繫我
尤蘭達·科卡伊
[電子郵件保護]

Disclaimer:
Dit persbericht en de informatie die het bevat zijn uitsluitend ter informatie bedoeld en vormen geen prospectus of verkoopaanbod of uitnodiging tot het aanbieden of aankopen van effecten in de Verenigde Staten of in enig ander rechtsgebied. Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die onderhevig zijn aan meerdere risico's en onzekerheden. Toekomstige resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten die worden beschreven in deze toekomstgerichte verklaringen als gevolg van bepaalde factoren, bijvoorbeeld veranderingen in zakelijke, economische en concurrentievoorwaarden, veranderingen in regelgeving, resultaten van technische studies, wisselkoersschommelingen, onzekerheden in geschillen of onderzoeksprocedures en de beschikbaarheid van financiering. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor het actualiseren van de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht.

免責聲明:
本新聞簡報及其所包含的信息是指向美國或其他司法管轄區提供或公開招股說明書或公開招股說明書的信息。這份新聞簡報包含未來法院的聲明,這些陳述對多重風險和不安全感的擔憂。未來的結果可能與本次未來法院的聲明中所描述的結果差異很大,例如有差異的因素,例如商業、經濟和競爭價值的變化,規則的變化,結果技術研究、相互交流、研究程序中的不確定性以及融資的可行性。在本新聞簡報中,我們對未來法院聲明的更新沒有接受任何可能的擔憂。

Logo -

徽標-

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論