share_log

LONGi Stanovuje Nový Svetový Rekord V Účinnosti Kremíkových Solárnych Článkov a Uvádza Na Trh Mimoriadne Účinný Modul BC Druhej Generácie

PR Newswire ·  May 9 11:58

- Inovatívny výrobca solárnych panelov stanovil nový rekord v účinnosti kremíkových heterojunkčných solárnych článkov so spätným kontaktom na úrovni 27,30 %, čím si upevnil pozíciu svetového lídra v odvetví solárnej energie.

- Spoločnosť LONGi zároveň predstavuje svoj úplne nový solárny modul Hi-MO 9, ktorý ponúka špičkovú účinnosť konverzie kremíkových solárnych modulov až 24,43 %

MADRID, 9. mája 2024 /PRNewswire/ -- Spoločnosť LONGi Green Energy Technology Co. oznamuje, že prekonala ďalší svetový rekord v účinnosti kremíkových solárnych článkov len 4 mesiace po tom, čo naposledy pokorila svetový rekord v tejto oblasti 7. mája. Ako potvrdzuje nemecký inštitút pre výskum solárnej energie Hamelin (ISFH) dosiahli nové kremíkové heterojunkčné solárne články so spätným kontaktom (HBC) z dielne LONGi účinnosť 27,30 % v laboratórnych podmienkach. Nový rekord bol vyhlásený na slávnostnom podujatí, kde spoločnosť predstavila aj nový produkt Hi-MO 9. Na tomto podujatí sa ako hostia zúčastnili zakladateľ a prezident spoločnosti LONGi Li Zhenguo, viceprezident Dennis She, hlavný vedec Dr. Xu Xixiang a zástupcovia klientov z celého sveta.

LONGi's founder and president, Li Zhenguo and Chief Scientist Dr. Xu Xixiang unveiling the new BC world record
Hi-MO 9 module

Spoločnosť LONGi si upevnila vedúce postavenie v globálnom odvetví solárnej energie

Od apríla 2021 spoločnosť už po sedemnásty krát prekonala svetový rekord v účinnosti solárnych článkov.

Týmto úspechom sa spoločnosť LONGi pevne etablovala ako líder v oblasti fotovoltiky na báze kryštalického kremíka – spoločnosť je teraz držiteľom dvojitého svetového rekordu za účinnosť v kryštalických kremíkových solárnych článkoch a za účinnosť v kryštalických kremíkových perovskitových tandemových solárnych článkoch. V novembri 2023 spoločnosť LONGi oznámila, že dosiahla ďalší svetový rekord v účinnosti tandemových solárnych článkov z kryštalického kremíka a perovskitu vo výške 33,9 %.

Predstavujeme modul Hi-MO 9

Na slávnostnom podujatí, ktoré sa konalo 7. mája večer v španielskom Madride, uviedla spoločnosť LONGi na trh svoj úplne nový vlajkový modul Hi-MO 9. Hi-MO 9 je solárny modul s výkonom až 660 W založený na technológii hybridných pasívnych spätných kontaktov (HPBC) druhej generácie a na kremíkovej doštičke TaiRay, ktorú spoločnosť LONGi uviedla na trh v marci 2024. Modul Hi-MO 9 sa môže pochváliť účinnosťou konverzie až 24,43 % jeho konštrukcia zvládne prevádzku v rôznych náročných prostrediach (vrátane jazier, hôr a púští).

Dennis She, viceprezident LONGi Green Energy Technology Co., povedal: „Náš nový modul Hi-MO 9 umožňuje výrobu energie na poprednej svetovej úrovni a prekonáva iné technológie na trhu pri rovnakom využití pôdy. Navyše si modul zachováva tento výkon po celú dobu svojej životnosti, pretože je navrhnutý tak, aby spĺňal najvyššie štandardy spoľahlivosti. Majitelia elektrární si môžu byť istí, že elektráreň postavená na základe modulu Hi-MO 9 im pomôže čo najefektívnejšie využívať pôdu a získať zo slnečného svetla čo najväčšiu hodnotu."

Panely sa budú vyrábať vo výrobnej základni spoločnosti v meste Jiaxing, ktorú Svetové ekonomické fórum uznalo ako Global Lighthouse Factory, výrobné zariadenia, ktoré prispievajú k zavádzaniu technológií štvrtej priemyselnej revolúcie v oblasti výroby.

O spoločnosti LONGi

Spoločnosť LONGi, ktorá bola založená v roku 2000, je odhodlaná zastávať pozíciu poprednej svetovej spoločnosti v oblasti solárnych technológií so zameraním na vytváranie hodnôt orientovaných na zákazníka s cieľom kompletne transformovať oblasť energetiky.

V rámci svojho poslania „čo najlepšie využiť slnečnú energiu na vybudovanie zeleného sveta" sa spoločnosť LONGi venuje technologickým inováciám a založila päť obchodných sektorov, ktoré pokrývajú monokremíkové doštičky, články a moduly, komerčné a priemyselné distribuované solárne riešenia, riešenia zelenej energie a vodíkové zariadenia. Spoločnosť zdokonalila svoje schopnosti poskytovať zelenú energiu a nedávno prijala aj produkty a riešenia ekologického vodíka na podporu globálneho rozvoja s nulovými emisiami uhlíka. .

Foto:
Foto:
Logo:

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment