share_log

Společnost Hillstone Networks Je Uvedena Ve Zprávě O Mikrosegmentačních Řešeních

Společnost Hillstone Networks Je Uvedena Ve Zprávě O Mikrosegmentačních Řešeních

Spolecnost Hillstone Networks Je Uvedena Ve ZpraíveO mikrosegmentaci'ni'ch Resieni'ch
PR Newswire ·  04/26 14:00

Společnost Hillstone Networks nabízí pokročilou mikrosegmentaci v různých vertikálách.

spolecnost Hillstone Networks nabi'zi'pokrocilou mikrosegmentaci v ruznych vertika'lach。

SANTA CLARA, Kalifornie, 26. dubna 2024 /PRNewswire/ -- Společnost Hillstone Networks, která je předním poskytovatelem řešení kybernetické bezpečnosti, byla zařazena do zprávy Forrester Microsegmentation Solutions Landscape za 2. čtvrtletí 2024. Zpráva nabízí přehled trhu mikrosegmentace se zaměřením na dodavatele, kteří nabízejí řešení pro ochranu kritických zdrojů, bojují proti ransomware a přispívají k dodržování předpisů. Zpráva poskytuje profesionálům v bezpečnostní oblasti přehled o uvedených dodavatelích, přičemž zohledňuje faktory, jako jsou velikost, geografické zaměření a případy použití, aby si zákazníci mohli vybrat nejvhodnější možnost pro své potřeby.

加利福尼亞州聖克拉拉,2024 年 2 月 26 日 /PRNewswire/ — Spolechnost Hillstone Networks,ktera'ketnim poskytovatelem poskytovatelem poskytovatelem kyberneticke'spectionke'specynost'enim poskytovatelem poskytovatelem poskytovatelem poskytovatelem kyberneticke'specynost' bezenim poskytovatelem poskytovatelZpraíva nabi'zié prehled trhu microsegmentace se zameirsegmentace se zameir'eni'm na dodrajue,bojuji proti ransomware a pro ochranu kriticky'ch zdroju,bojuji proti ransomware a príispi'vaji' k dodrz'ovani' pro ochranu kriticky'ch zdroju,bojuji proti rasomware a pro dodrz'ovaedpisu。zpraíva poskytuje profesiona'lum v bezpecnostni` of bezpeckynostni` of bezpecnostni` of bezpecnostni` oplasti o uvedeny'ch dodavateli'ch,pricyemzzzzzzzzeketuje factory,jako jou vezou vekykost,geograficke' zamenostni` of bezpecnostni'i profesiona'luz o,不管怎樣,你一定要去看看 mozjnost'si prost pro sve'treby。

Společnost Forrester ve své zprávě Landscape Report uvádí, že „model nulové důvěry má za cíl nahradit mechanismy implicitní důvěry explicitní politikou. Ve fyzických a virtuálních sítích se použití tohoto principu označuje jako mikrosegmentace. (...) Šlo o jednu z prvních skutečných technologií nulové důvěry vyvinutých po zveřejnění prvních zpráv společnosti Forrester o tomto konceptu."

spolecnost Forrester ve sve' zpraíve風景報告 uva'di',ze “model nulove' duvery ma' za cil nahradit 機制 隱含的 duvery 明確的政治意志。ve phyzickych a virtua'lni'ch se'tich se pouziti' tohoto principu oznachuje oje ko microsegmentace。(...)sylo o jednu z prvni'ch skutecnych technologi'nui'ch po zveryejneyni' prvni'ch spolecnosti forrester o tomto konceptu po zveryejneni' prvni'ch spolecnosti forrester o tomto konceptu。”

Společnost Forrester ve své zprávě uvádí, že trend velí, aby „organizace konečně začaly brát nulovou důvěru vážně. Některé z nich aktivně zavádějí mikrosegmentaci jako součást strategie nebo iniciativy nulové důvěry, zatímco jiné se k ní kloní poté, co se staly obětí ransomware, aby se vyhnuly dalším útokům. Všechny však používají koncept nulové důvěry s mikrosegmentací."

spolecnost Forrester 和 sve'zpra'veuva'di,ziee trend veli',aby “Organiace konecne'zyne' zace zacualy bra't bra't nulovou duve'ru va'di',ziee trend veli”,aby “Organiace konecne'ktere'z nich activne' zava'deji' microsegie jako souca'st strategie nebo iniciativy nulove' duvery,zati'mco jine' se k ni'kloni' pote' se k ni' kloni' pote',所以我們一直是接受勒索軟件的目標,所以我們一直是勒索軟件,但我們真的很討厭 tokum。vsechny vsak pouzivaji'koncept nulove' duve'veyry s microsegmentaci`。”

„To, že jsme byli vyzdviženi jako dodavatel v oblasti mikrosegmentačních řešení, podtrhuje klíčovou roli, kterou naše technologie hraje při ochraně klíčových aktiv a odvracení hrozeb ransomware. Domníváme se, že to potvrzuje naši snahu poskytovat špičková bezpečnostní opatření vybudovaná na inovativní platformě opírající se o umělou inteligenci, která našim zákazníkům pomáhají bránit se proti vyvíjejícím se kybernetickým rizikům a zajišťují odolnost a důvěru," uvádí Tim Liu, technický ředitel a spoluzakladatel společnosti Hillstone Networks.

“對了,我再來看看我的微細分市場,再見 microsegmentacni'ni'ch riesyeni,podrhuje kli'cjovou roli,kterou nasye technologie hraje pri ochrane'kli'cyovy'ch activou roli,kterou nasye technologie hraje pri ochrane'kli'cyovy'ch activ a oli,kterou nasye technologie hraje pri ochrane kli'cyovy'ch activ a odavy'ch `hrozeb 勒索軟件。Domniva'me se,zíe to potvrzuje nasi snahu poskytovat sypickova bezpecnostni' opatreni' vybudovana a a innovativni i o'rajici o ume'rajici o ume'lou inteligenci,ktera'im za'kaznikum a'haji' bra'nit se proti vyvijeji'cim se kybernetickym se kybernetickym rizikum a zajistuji'uji o'nit se proti vyvi'jeji'cim se kybernetickym rizikum a zajistuji'uji odolnost a duveru,technicky's technicky'm se kyberneticky se se kybernetick

Řešení mikrosegmentace od společnosti Hillstone má následující přednosti:

Hillstone 的 spolechnosti ma'selduji'ci' prednosti 的 microsegmentace od sepolechnosti 的微分段:

  • Pokročilá, rozsáhlá mikrosegmentace pro fyzické servery, virtuální počítače, cloudové hostitele a kontejnery, bezproblémově kompatibilní s různými platformami.
  • Komplexní integrované funkce zabezpečení 4. až 7. vrstvy a ochrana proti malwaru (firewall příští generace, systém prevence narušení, antivirová ochrana, filtrování URL, ochrana proti DDoS a botům) a kompletní řízení zranitelnosti v celém životním cyklu aplikace.
  • Distribuovaná architektura pro snadné škálování a přenositelnost.
  • Centralizovaný, komplexní přehled, který zmírňuje mezery při obraně proti útokům.
  • pokrocila,rozsa'hla' microsegmentace pro fyzicke' servery,virtua'lni' pocitele a contejnery,bezsa'hla' microsegmentace pro fyzicke' servery,virtua'lni' poc'itele,cloudove 的敵對和容器,bezsa'hla' microsegmentace pro
  • Komplexniü integrovane' funkce zabezpeceni² 4. az7. vrstvy a ochrana proti malwaru(防火牆一代,系統防火牆,system prevence naruseni,antivirovaü ochrana ochrana ochrana proti malwaru)celem zyivotni'm cyklu'm cyklu'm cyklu aplikace 中的完整性。
  • Distriboovana' Architektura pro snadne' ska'lova'ni' 和 prenositelnost。
  • 中央集權、複雜性、ktery' zmi'rniuje mezery pribrane'i obrane' proti u'tokum proti u'tokum。

Více informací o řešeních Hillstone Networks naleznete zde.

Vi'ce informaci' o resienich Hillstone Networks naleznete zde

O společnosti Hillstone Networks

Hillstone Networks 的幽靈之處

Integrační přístup společnosti Hillstone Networks k zabezpečení kybernetické bezpečnosti je založen na široce dostupné vizionářské platformě řízené umělou inteligencí, která poskytuje pokrytí, kontrolu a konsolidaci pro zabezpečení více než 28.000 globálních podniků.

Integracni' pristup spole'stup spolechnosti k k zabezpeceni' kyberneticke' bezpec'nosti je zalozien na syiroce dostupne' vizionar'ske' pole'ske' pole'sky'ske' polecnosti kyberneticke' bezpecnosti je zalozien na syiroce dostupne' vizionar'ske' pole'skyske' pole,controlu consolidaci pro zabezpezpecheni' vièce vi'ce vièce gozelniíci consolidaci pro zabezpezpecheniánií

Kontakt pro média
Zeyao Hu
+1 4085086750
[email protected]

聯繫媒體專區
胡澤耀
+1 4085086750
[電子郵件保護]

Logo -

徽標-

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論