share_log

EPAM Door LinkedIn Benoemd Tot Topbedrijf in Europa

EPAM Door LinkedIn Benoemd Tot Topbedrijf in Europa

EPAM Door LinkedIn Benoemd 在歐洲名列前茅
PR Newswire ·  04/24 02:57

2024 LinkedIn Top Companies List erkent EPAM's effectiviteit in het versterken van teams met de tools en middelen die nodig zijn voor succesvolle klanttransformaties.

2024 年 LinkedIn 最佳公司名單體現了EPAM在利用成功的客戶轉型所需的工具和工具加強團隊方面的有效性。

NEWTOWN, Pa., 23 april 2024 /PRNewswire/ -- EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM), een toonaangevend bedrijf in digitale transformatiediensten en productontwikkeling, heeft vandaag aangekondigd dat het door LinkedIn is uitgeroepen tot beste werkplek voor carrièregroei in Europa. EPAM kreeg ook de 1e plaats in Spanje en staat als nummer 5 gerangschikt in Nederland op de 2024 LinkedIn Top Companies List voor professionele groei en ontwikkeling, en als topbedrijf voor technologie en innovatie in Spanje.

賓夕法尼亞州紐敦,2024 年 4 月 23 日 /PRNewswire/ — EPAM Systems, Inc (紐約證券交易所股票代碼:EPAM)是數字化轉型服務和產品開發領域的領先公司,今天宣佈,LinkedIn已成爲歐洲職業發展的最佳工作場所。EPAM 也獲得了第一名 西班牙 同時也是排名第 5 的選手 荷蘭 入選 2024 年 LinkedIn 專業成長和開發最佳公司名單,以及技術和創新的頂級公司 西班牙

EPAM Recognized by LinkedIn as a Top Company in Europe for Professional Development and Growth
EPAM 被 LinkedIn 評爲歐洲專業發展和成長領域的頂級公司

"Het voelt geweldig om erkend te worden voor het creëren van een werkplek waar ons team echt kan schitteren," zegt Larry Solomon, SVP, Chief People Officer bij EPAM. "We hebben altijd geloofd in het helpen van mensen om samen met ons te groeien, terwijl we uitstekende resultaten leveren voor onze klanten. We zijn er trots op dat we onbeperkte mogelijkheden voor leren en ontwikkeling bieden. Het gaat erom nieuwe vaardigheden te ontdekken, mentoren te vinden en je carrière echt vooruit te helpen - dat is waar wij voor staan."

EPAM高級副總裁兼首席人事官拉里·所羅門說:“能在我們團隊真正能幹的工作場所的職業生涯中獲得認知真是太棒了。”“我們一直堅信人們幫助我們共同成長,但我們爲我們的客戶提供了卓越的成果。我們很高興我們爲學習和開發提供了無限的可能性。他們會發現新的技能,尋找導師,你的職業生涯真的可以得到幫助——這就是我們爲你提供幫助的地方。”

LinkedIn's Top Companies 2024 lijst voor beste werkgevers voor loopbaanontwikkeling is gebaseerd op hoe werknemers vooruitgaan en zich bijscholen binnen een bedrijf en op hun carrièrepad op lange termijn. Door de unieke LinkedIn-gegevens van miljoenen professionals te analyseren, worden topbedrijven geselecteerd aan de hand van een evaluatie van acht pijlers die verband houden met een hoog niveau van professionele ontwikkeling en carrièregroei: vaardigheidsontwikkeling, affiniteit met het bedrijf, genderdiversiteit, mogelijkheid om promotie te maken, opleidingsachtergrond, externe kansen, stabiliteit van het bedrijf en aanwezigheid van werknemers in het land.

LinkedIn 的 2024 年頂級公司名單 loopbaanontwikkeling 的最佳工人是基於員工在公司內部和職業生涯的長期發展和職業發展情況。通過數百萬專業人士的獨特LinkedIn數據進行分析,在對八名具有高水平的專業開發和職業生涯增長相聯繫的槍手的評估中選出了頂級企業:技能開發,與企業的親和力,性別多樣性,晉升的可能性,培訓背景,外部機會,企業的穩定性和該國員工的穩定性。

EPAM helpt klanten hun bedrijf opnieuw vorm te geven door middel van een digitale lens, waarbij een team van consultants, ontwerpers, architecten en ingenieurs van wereldklasse wordt ingezet. EPAM heeft meer dan 150 leveringscentra in 55 landen. Het bedrijf is een wereldwijde hub voor diversiteit en innovatie, waar multidisciplinaire teams geïntegreerde strategie, technologieconsulting, digitale engineering, cloud en AI-gebaseerde transformatiediensten leveren aan wereldwijde ondernemingen en ambitieuze startups.

EPAM 幫助客戶通過數碼鏡頭創建公司新形式,這是一個由世界一流的顧問、設計師、建築師和工程師組成的團隊。EPAM 在 55 個國家/地區擁有 150 多個配送中心。該公司是全球多元化和創新中心,多學科團隊在這裏爲全球企業和雄心勃勃的初創公司提供綜合戰略、技術諮詢、數字工程、雲和基於人工智能的轉型服務。

Deze prestaties van LinkedIn voegen zich bij een groeiende lijst van 2024-erkenningen voor EPAM, waaronder, maar niet beperkt tot:

LinkedIn的這些業績已添加到2024年EPAM的不斷增長的清單中,因此,但不限於:

  • 'Beste werkgever ter wereld' door Glassdoor, Built In en kununu
  • Top IT Sourcing Vendor in Europa door Whitelane Research
  • Top IT Sourcing Vendor in Nederland door Whitelane Research
  • Uitgeroepen tot leider in drie IDC Marketscape-rapporten: Software-engineeringsdiensten, Experience Build-diensten en Experience Design-diensten
  • Glassdoor的 “世界上最好的工具”,內置和可用
  • Whitelane Research 提供的歐洲頂級 IT 採購供應商
  • Whitelane Research 的荷蘭頂級 IT 採購供應商
  • 在三份 IDC Marketscape 報告中向所有領導者致意:軟件工程服務、體驗構建服務以及體驗設計服務

Ga voor meer informatie over carrièremogelijkheden bij EPAM naar .

前往 EPAM 獲取有關 carrie'remogelijkheden 的更多信息

OVER EPAM SYSTEMS

通過 EPAM 系統

Sinds 1993 gebruikt EPAM Systems, Inc. (NYSE: zijn expertise op het gebied van software engineering om een toonaangevende wereldwijde leverancier van digital engineering, cloud en AI-gebaseerde transformatiediensten te worden, en een toonaangevende business en experience consulting partner voor wereldwijde ondernemingen en ambitieuze startups. We pakken de transformatie-uitdagingen van onze klanten aan door de geïntegreerde strategie, ervaring en technologieconsultancy van EPAM Continuum te combineren met onze meer dan 30 jaar technische uitvoering om de time-to-market van onze klanten te versnellen en meer waarde te halen uit hun innovaties en digitale investeringen.

自1993年以來,公司成立了EPAM Systems, Inc.(紐約證券交易所):他在軟件工程領域的專業知識爲全球領先的數字工程、雲和基於人工智能的轉型服務提供商,併爲全球企業和雄心勃勃的初創公司提供卓越的業務和體驗諮詢合作伙伴。我們將我們的客戶的變革成就與EPAM Continuum的綜合戰略、經驗和技術諮詢相結合,再加上我們30多年的技術成果,以縮短客戶的上市時間,並從創新和數字化投資中獲得更多價值斯特林根。

We leveren wereldwijd, maar werken lokaal met onze deskundige teams van consultants, architecten, ontwerpers en ingenieurs. Zo maken we de toekomst tastbaar voor onze klanten, onze partners en onze mensen overal ter wereld.

我們生活在世界各地,但與我們的專業團隊合作,包括顧問、建築師、設計師和工程師。因此,讓我們成爲我們的客戶,我們的合作伙伴和整個世界的人們未來的快樂。

Wij geloven dat de juiste oplossingen het leven van mensen verbeteren en een concurrentievoordeel voor onze klanten in diverse sectoren bieden. Ons denken uit zich in de ervaringen, producten en platforms die we ontwerpen en op de markt brengen.

我們認爲,正當的解決方案可以改善人們的生活,併爲我們在不同領域的客戶提供競爭優勢。我們深知我們開發的經驗、產品和平台,以及在市場上所帶來的好處。

Toegevoegd aan de S&P 500 en de Forbes Global 2000 in 2021 en erkend door Glassdoor als Best Workplace in 2023 en 2024, bedienen onze multidisciplinaire teams klanten op zes continenten. We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot de top 15-bedrijven in Informatietechnologische Diensten in de Fortune 1000 en dat we worden erkend als leider in de IDC MarketScapes voor Worldwide Experience Build Services, Worldwide Experience Design Services en Worldwide Software Engineering Services en als leider in het 2023 Gartner Magic Quadrant voor Custom Software Development Services, Worldwide.*

2021年加入標準普爾500指數和福布斯全球2000強,並被Glassdoor評爲2023年和2024年最佳工作場所,我們的多學科團隊的客戶遍佈六大洲。我們很高興我們在《財富》1000強中被評爲信息技術服務領域的前15家公司,我們被公認爲IDC MarketScapes的全球體驗建設服務、全球體驗設計服務和全球軟件工程服務的領導者,也是2023年Gartner的領導者 魔力象限 用於全球定製軟件開發服務。*

Lees meer op en volg ons op LinkedIn.

在上閱讀更多 然後關注我們 領英

*Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of service die in zijn onderzoekspublicaties wordt afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke uitspraken. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

*Gartner 不向其研究出版物中顯示的唯一供應商、產品或服務提供商,並建議技術使用者不要只向供應商提供最高評分或其他建議。Gartner的研究出版物來自於Gartner的研究組織以及mogen的研究組織,並不能作爲事實論者來表達。Gartner 希望所有的保證,無論是明示的還是隱含的,都包括爲已付款目標提供的所有銷售保證或歷史保證。

Toekomstgerichte uitspraken
Dit persbericht bevat schattingen en uitspraken die toekomstgerichte uitspraken kunnen zijn overeenkomstig de safe harbor bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, waarvan de nauwkeurigheid noodzakelijkerwijs onderhevig is aan risico's, onzekerheden en aannames over toekomstige gebeurtenissen die mogelijk niet nauwkeurig blijken te zijn. Onze schattingen en toekomstgerichte uitspraken zijn voornamelijk gebaseerd op onze huidige verwachtingen en inschattingen van toekomstige gebeurtenissen en trends die onze activiteiten en activiteiten beïnvloeden of kunnen beïnvloeden. Deze verklaringen kunnen woorden bevatten als "kan", "zal", "moet", "gelooft", "verwacht", "voorziet", "is van plan", "schat" of soortgelijke uitdrukkingen. Deze toekomstige gebeurtenissen en trends kunnen onder andere betrekking hebben op ontwikkelingen met betrekking tot de oorlog in Oekraïne en escalatie van de oorlog in de omliggende regio, politieke en burgerlijke onrust of militaire acties in de regio's waar we zakendoen en actief zijn, moeilijke omstandigheden op de wereldwijde kapitaalmarkten, valutamarkten en de bredere economie, en het effect dat deze gebeurtenissen kunnen hebben op de vraag van klanten en onze omzet, activiteiten, toegang tot kapitaal en winstgevendheid. Andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de uitgesproken of geïmpliceerde resultaten, zijn algemene economische omstandigheden, de risicofactoren die worden besproken in het meest recente jaarverslag van het bedrijf op formulier 10-K en de factoren besproken in de driemaandelijkse rapporten van het bedrijf op Formulier 10-Q, met name onder de kopjes "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations" en "Risicofactoren" en andere indieningen bij de Securities and Exchange Commission. Hoewel we van mening zijn dat deze schattingen en toekomstgerichte verklaringen gebaseerd zijn op redelijke aannames, zijn ze onderhevig aan verschillende risico's en onzekerheden en zijn ze gebaseerd op informatie die we op dit moment tot onze beschikking hebben. EPAM verplicht zich niet om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit verplicht is onder de van toepassing zijnde effectenwetgeving.

Toekomstgerichte uitspraken
這份新聞簡報包含了未來法院可能發表的聲明中包含了安全港的條款,即 1995 年《私人證券訴訟改革法》中的安全港條款,因此 nauwkeurigheid noderheid noderheid noderheijs underhevig 是一種風險、非安全性以及代幣名稱可能不會出現任何錯誤的看法。我們的分歧和未來判決以我們當前的觀察和對未來行爲和趨勢的了解爲基礎,這些觀點和趨勢表明我們的活動和活動可能被限制或可能被剝奪。這些陳述可能包括 “kan”、“zal”、“moet”、“gelooft”、“verwacht”、“vorziet”、“voorziet”、“是計劃”、“聊天” 或類似的出版物。這些未來的事態發展和趨勢可能存在於其他討論之下,包括在Oekraiene的戰爭以及該地區戰爭的升級,政治和漢堡式的戰爭在該地區的戰爭升級,政治和漢堡式的戰爭在該地區的軍事行動中,我們的稅收和這些行爲對全球資本市場、貨幣市場和更寬鬆的經濟體現了活躍的態度,以及這些行爲可能對客戶的問責和我們的領域、活動、資本和盈利能力產生的影響 ID。其他因素可能使人感到失望,即工作業績的差異很大,有說服力或複雜的業績,總的經濟學觀點,在企業最近的年度差異中可以說的風險因素在10-K表單上,公司在10-Q表中提出的三份報告中所述的因素,在 “管理層對財務狀況和經營業績的討論和分析” 和 “風險因素” 等副本下,向證券交易所發表的其他建議佣金。但是,我們認爲這些分歧和未來的陳述是以可愛的名字爲基礎的,他們對不同的風險和不安全感感到不安,它們是基於我們目前所擁有的信息。EPAM verplicht zich 對未來的判決不滿意,也不是在關注安徒生的新信息、未來的事態發展,但這種影響是在應用的後期效果範圍之內。

Foto -
Logo -

照片-
徽標-

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論