share_log

DOCUSIGN ONTHULT NIEUW AI-AANGEDREVEN "INTELLIGENT AGREEMENT MANAGEMENT" PLATFORM VOOR NIEUWE SAAS-CATEGORIE

DOCUSIGN ONTHULT NIEUW AI-AANGEDREVEN "INTELLIGENT AGREEMENT MANAGEMENT" PLATFORM VOOR NIEUWE SAAS-CATEGORIE

DOCUSIGN 發現了適用於新 SAAS 類別的新人工智能驅動的 “智能協議管理” 平台
PR Newswire ·  04/13 02:26

Docusign IAM helpt bedrijven bij het jaarlijks terugverdienen van 2 biljoen dollar aan verloren financiële waarde wereldwijd*

Docusign IAM幫助企業在全球範圍內以每年的20億美元回報損失的金融資產

SAN FRANCISCO, 12 april 2024 /PRNewswire/ -- Docusign (NASDAQ: DOCU) kondigde vandaag een belangrijke uitbreiding aan van zijn bedrijfsstrategie, met de lancering van een nieuwe SaaS-categorie, Intelligent Agreement Management, en de onthulling van Docusign IAM, een Intelligent Agreement Management-platform, met een suite van applicaties om die categorie vorm te geven. Docusign IAM gaat alle soorten bedrijven helpen bij het omzetten van overeenkomstdata in inzichten en acties, waarbij het de beoordelingscycli van contracten versnelt en de productiviteit in de hele organisatie te verhoogt.

舊金山,2024年4月12日 /PRNewswire/ — Docusign(納斯達克股票代碼:DOCU)今天宣佈了其業務戰略的重大發展,推出了新的SaaS類別,即智能協議管理,以及包含一系列應用程序的智能協議管理平台Docusign IAM的推出我給出了答案。Docusign IAM可以幫助所有類型的企業將過度數據轉化爲未知和行動,從而提高合同的評價週期和整個組織的生產力。

Docusign IAM Video
Docusign IAM 視頻
Docusign Navigator
Docusign 導航器

"Overeenkomsten vormen de basis van elk bedrijf, maar de manier waarop mensen ze beheren blijft in het verleden hangen," aldus Allan Thygesen, Chief Executive Officer bij Docusign. "Door slecht contractbeheer en verouderde systemen gaan voor bedrijven elk jaar veel tijd en kansen verloren. Dit betekent een waardeverlies van bijna $ 2 biljoen wereldwijd. Intelligent Agreement Management gaat daar verandering in brengen; bedrijven over de hele wereld zullen efficiënter kunnen werken en hun omzet sneller zien stijgen."

Docusign首席執行官艾倫·蒂格森(Allan Thygesen)說:“競爭是所有企業的基礎,但他們管理的人在世界中生存的方式仍然存在。”“由於合同管理和陳舊的系統,企業每年都會花很多時間,可能會丟失。這意味着全球約20億美元的價值。智能協議管理正在發生變化;遍佈全球的公司可以提高工作效率,並且可以更快地看到。”

THE AGREEMENT TRAP

協議陷阱

De meeste bedrijven raken vandaag de dag in de "Agreement Trap", waar verouderde contractsystemen en -processen hun activiteiten vertragen en bedrijfskritische informatie in statische, platte bestanden vastzitten, zonder gekoppeld te zijn aan de bestaande recordsystemen.

今天,大多數公司都陷入了 “協議陷阱” 中,過時的合同系統和業務批評信息以靜態、扁平文件保存、不關聯到最佳記錄系統進行處理。

Deze losgekoppelde systemen en processen leiden tot significante kosten. Volgens een onderzoek van Deloitte* gaat naar schatting gemiddeld:

這些相互關聯的系統和流程帶來了可觀的成本。以下是德勤*的研究進入了隱秘方向:

  • Elk jaar per functie 25.000 uur verloren aan het opstellen van contracten.
  • Elk jaar per functie 6000 uur verloren aan het organiseren, opslaan en beheren van contracten.
  • Elk jaar per functie 14.000 uren verloren aan het analyseren van contracten voor het verkrijgen van inzichten.
  • 每個職能每年損失25.000個小時的合約訂單。
  • 每個職能每年向合同的組織、保存和管理損失6000小時。
  • 每種功能每年都有 14.000 個未消耗的合約分析器失去。

In totaal belandt elk jaar wereldwijd $ 2 biljoen aan financiële waarde in de goot vanwege slecht contractbeheer.

在合約管理方面,每年全球總共有20億美元的金融資產。

"In onze samenwerking met bijna 90% van bedrijven in de Fortune 500 hebben we geconstateerd dat de verouderde methoden voor contractbeheer een tastbare negatieve uitwerking hebben op bedrijven van elke omvang. Dit varieert van lagere verkoopcijfers tot productiviteitsverlies en hogere kosten," zegt Rohan Gupta, directeur bij Deloitte Consulting LLP. "Met elke contract dat een bedrijf beheert, verhoogt de kans op verbetering. Op basis van primair onderzoek in een binnenkort te verschijnen rapport met Docusign constateerden wij dat bedrijven die elk jaar meer dan 20.000 contracten beheren hun omzet met $ 44 miljoen of meer kunnen zien stijgen door hun systemen en processen te verbeteren."

“在我們與《財富》500強中將近90%的企業的共同研究中,我們重申,過時的合同管理方法對所有企業都有可觀的負面影響。德勤諮詢有限責任公司董事羅漢·古普塔說,從大量的銷售商到生產率和更高的成本,不一而足。“對於企業所要求的每份合同,都要提高收益。在初步研究的基礎上,與Docusign公司建立了良好的合作關係,他們表示,每年管理超過20,000份合約的公司可以獲得4,400萬美元或更多金額的合同,他們的系統和流程可以得到改進。”

HET DOCUSIGN IAM PLATFORM + APPLICATIES

文檔是平台 + 應用程序

Het Docusign IAM-platform en de applicaties ervan verbindt de verschillende onderdelen van het contractbeheerproces naadloos met elkaar. Door het gebruik van AI kunnen sneller contracten worden gemaakt, verbeteren de onderhandelingen en worden strategische inzichten geboden, die bedrijven ondersteunen bij het beheer van hun contractportfolio's.

Docusign IAM平台和應用程序確實將合同管理流程的不同部分與Elkaar緊密聯繫在一起。通過使用人工智能,可以更快地創建合約,改善經營,增強戰略洞察力,從而支持企業管理合約投資組合。

"De recente ontwikkelingen op het gebied van AI, in combinatie met onze uitgebreide ervaring op het gebied van contracten, maakten het voor ons mogelijk krachtige nieuwe mogelijkheden te bouwen voor allerlei soorten bedrijven," zegt Dmitri Krakovsky, Chief Product Officer bij Docusign. "Het Docusign IAM-platform en de door het platform aangestuurde applicaties zullen een ongeëvenaarde grote zakelijke uitwerking hebben op onze klanten, op een manier die eerder niet mogelijk was."

首席產品官德米特里·克拉科夫斯基說:“最近在人工智能領域的開發,再加上我們在合同領域的廣泛經驗,使我們能夠爲所有類型的企業建立強大的新可能性。” Docusign。“Docusign IAM平台以及通過該平台提供的應用程序可以爲我們的客戶帶來前所未有的巨大商業成果,這是以前不可能的。”

Met Docusign IAM kunnen bedrijven van elke omvang:

使用 Docusign IAM 可以控制任何方面的公司:

  • Contracten maken op een collaboratieve, geautomatiseerde en geïntegreerde manier met al hun bedrijfsprocessen en -systemen, zoals Customer Relationship Management (CRM), Human Capital Management (HCM) en Enterprise Resource Planning (ERP).
  • Contracten sneller en veiliger vastleggen, en met een betere eindklant-, partner- en werknemerservaring.
  • Contracten beheren door de verborgen informatie hierin te onthullen, waardoor waarde wordt ontsloten en onnodige risico's worden beperkt.
  • 收縮 以協作、自動化和集成的方式與所有業務流程和系統合作,例如客戶關係管理 (CRM)、人力資本管理 (HCM) 和企業資源規劃 (ERP)。
  • 收縮 更快、更安全的保障,並具有更好的終止關係、合作伙伴和工作經驗。
  • 收縮 通過這裏隱藏的信息進行管理,Waardoor 的價值將被鎖定,無關緊要的風險將受到限制。

Deze nieuwe mogelijkheden worden geboden door de nieuwe platformdiensten die Docusoap IAM aanbiedt:

這些新的可能性是由 Docusoap IAM 提供的新平台服務提供的:

  • Docusign Navigator is een slimme repository waar bedrijven contracten uit elke bron centraal kunnen opslaan, beheren en analyseren. Navigator dient niet alleen voor de opslag van documenten: aangedreven door Docusign AI zet het ongestructureerde contracten effectief om in gestructureerde data. Door de gegevens te ontsluiten, kunnen gebruikers met Navigator gemakkelijk contracten vinden, snel belangrijke informatie inzien en waardevolle inzichten uit hun contracten krijgen. Voorbij zijn de tijdverspilling, inkomstenverliezen en onnodige risicoblootstelling door het gebrek aan zichtbaarheid van contracten. Met Navigator kunnen gebruikers de efficiëntie in de hele organisatie verhogen, mogelijkheden ontdekken om kosten te verlagen en het overzicht en de beveiliging van contracten verbeteren.
  • Docusign Maestro helpt gebruikers flexibele, aanpasbare workflows voor contracten aan te maken die nauwkeurig op hun behoeften zijn afgestemd, zonder dat ze ook maar één coderegel hoeven te schrijven. De dagen dat je codevaardigheden en uren werk nodig had om end-to-end workflows te maken, behoren tot het verleden. Met Maestro kunnen gebruikers in slechts enkele minuten aangepaste workflows configureren en de mogelijkheden van Docusign, zoals eSignature, ID-verificatie en gegevenscontrole, combineren met apps van derden en deze aan hun bedrijfsprocessen koppelen. In de toekomst kunnen gebruikers profiteren van onze vooraf geconfigureerde workflows voor algemene toepassingen, zoals onboarding van klanten, leveranciers en medewerkers en KYC-compliancevereisten.
  • Docusign App Center bouwt voort op ons ecosysteem van ontwikkelaars en partners, zodat gebruikers nu gemakkelijk een breed scala aan apps kunnen ontdekken, installeren en koppelen om hun bestaande systemen te integreren in Docusign IAM. Gebruikers kunnen verbinden met HubSpot en Salesforce om klantinformatie te registreren; ServiceNow om een nieuwe workflow te starten; Quik! om gegevens uit data te extraheren; Stripe om een betalingsabonnement te genereren, of Box, Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, Sharepoint en Prisidio om voltooide documenten te archiveren - en er komen nog meer apps bij.
  • Docusign 導航器 是一個史萊姆存儲庫,可以存儲、管理和分析來自任何中央資源的企業合同。Navigator不僅僅用於存儲文檔:由Docusign AI提出,非結構化合同在結構化數據中生效。通過解密數據,用戶可以找到與Navigator簽訂的真實合同,快速獲取重要信息,並從合同中獲得價值。Voorbij 是時間溢出、收入波動和不合約的風險博彩,這些都是合約中斷的。藉助 Navigator,用戶可以提高整個組織的效率,可以發現成本削減以及合同的概述和安全性。
  • 文檔大師 幫助用戶靈活、可調整的合約工作流程,使他們能夠根據自己的需要制定不必要的合同,但他們也沒有寫代碼規則。當你需要編寫代碼和不需要工作時,必須制定端到端的工作流程,這完全是錯過的。使用 Maestro,用戶可以在短短几分鐘內配置自定義工作流程,並將 Docusign 的可能性(例如電子簽名、身份驗證和數據控制)與來自世界各地的應用程序相結合,並將其與您的業務流程相結合。在未來,用戶可以從我們爲總體應用配置的工作流程中獲利,例如客戶、供應商和員工的入職以及KYC合規性要求。
  • Docusign 應用程序中心 我們建立在一個由開發人員和合作夥伴組成的生態系統上,使用者現在可以發現、安裝和連接應用程序以將他們擁有的系統集成到 Docusign IAM 中,從而可以實現廣泛的規模。用戶可以與HubSpot和Salesforce建立聯繫以註冊客戶信息;ServiceNow可以啓動新的工作流程;Quik!用於提取數據中的數據;Stripe用於生成付款訂閱,或者Box、Dropbox、谷歌雲端硬盤、微軟OneDrive、Sharepoint和Prisidio用於存檔大量文檔——還有更多的應用程序即將推出。

Met deze nieuwe platformdiensten en de mogelijkheden van het Docusign IAM-platform kunnen we speciaal ontwikkelde toepassingen voor specifieke bedrijfsafdelingen aanbieden. Wanneer Docusign IAM deze zomer wordt gelanceerd, bieden we:

藉助這些新的平台服務和 Docusign IAM 平台的可能性,我們可以爲特定業務部門提供專門開發的應用程序。當 Docusign IAM 在今年夏天實現平衡時,我們可以:

  • IAM voor Sales: Verkoopteams kunnen sneller deals sluiten door slimme contracten te genereren en overeenkomstprocessen naadloos aan te sluiten op CRM-systemen.
  • IAM voor Customer Experience: Productmanagers kunnen elegante contractervaringen creëren die de conversie verbeteren, zodat er minder wordt uitgestapt en een wrijvingsloze oplossing wordt geleverd.
  • IAM Core: Elk team dat niet rechtstreeks wordt bediend via een "IAM for X"-applicatie kan zijn eigen oplossing aanpassen met Docusign IAM Core. Teams kunnen hun eigen contractbeheerervaring ontwerpen met behulp van onze modulaire platformservices, er hun eigen apps bovenop bouwen of deze aanpassen met een app uit het Docusign App Center.
  • IAM 用於銷售: Verkoopteams可以更快地通過最薄的合約來生成更快的交易,並且在CRM系統上關閉時可以無縫地完成超額交易流程。
  • 用於客戶體驗的 IAM: 產品經理可以創建優雅的合約保證來改善轉化率,zodat 不那麼容易出現,而且還會給出一個寫不完的解決方案。
  • IAM 核心: 通過 “IAM for X” 應用程序爲任何不正當行事的團隊都可以使用Docusign IAM Core調整自己的解決方案。Teams 可以藉助我們的模塊化平台服務來設計自己的合約管理器,也可以使用 Docusign App Center 中的應用程序構建或調整自己的應用程序。

Docusign is van plan om in de nabije toekomst meer IAM-applicaties te lanceren voor andere bedrijfstakken en verticale sectoren. Bijvoorbeeld:

Docusign計劃在未來爲其他企業和垂直行業推出更多IAM應用程序。比如:

  • IAM voor Inkoop: Inkoopteams kunnen het source-to-pay proces stroomlijnen, risico's en vertragingen beperken en er vervolgens voor zorgen dat op tijd aan de contractvoorwaarden wordt voldaan.
  • IAM voor Human resources: HR-teams kunnen ervaringen van wereldklasse leveren met medewerkerscontracten, van indienstneming tot pensionering, dankzij integraties met Docusign en belangrijke HR-tools.
  • 適用於 Inkoop 的 IAM: Inkoopteams可以限制從源頭到付款的流程,風險和合同,並嚴格遵守合同條款的期限。
  • IAM 用於人力資源: 人力資源團隊可以通過僱員合同,從印度養老金到養老金領取,通過與Docusign整合和重要的人力資源工具,獲得世界一流的生活體驗。

EEN NIEUWE SAAS-CATEGORIE: INTELLIGENT AGREEMENT MANAGEMENT

新的 SAAS 類別:智能協議管理

Docusign IAM is de eerste vermelding in een opkomende SaaS-categorie voor bedrijven: Intelligent Agreement Management. Net zoals categorieën van CRM, HCM en ERP voordeel haalden uit internet om sales, HR en resource management te moderniseren, zullen platformen zoals Docusign nu ook gebruikmaken van IA om het contractbeheerproces naar de 21e eeuw te brengen.

Docusign IAM是即將推出的企業SaaS類別中的第一款產品:智能協議管理。除了CRM、HCM和ERP等類別以外,互聯網在銷售、人力資源和資源管理方面具有現代化的優勢,Docusign等平台現在還利用人工智能來提供直到21世紀的合同管理流程。

"De waarde ontsluiten van data die nu vastzitten in contracten en documenten is een enorm probleem voor bijna elke organisatie," zegt Holly Muscolino, Group Vice President bij IDC. "De aankondiging van Docusign rond Intelligent Agreement Management komt op het juiste moment gezien de impact die AI heeft op bedrijfsprocessen."

IDC集團副總裁霍莉·穆斯科利諾說:“現在保存在合同和文件中的數據的價值缺失對幾乎所有組織來說都是一個巨大的問題。”“儘管人工智能對業務流程產生了影響,但Docusign關於智能協議管理的發佈恰逢其時。”

De lancering van Docusign IAM is een belangrijke uitbreiding van de visie en strategie van het bedrijf en bouwt voort op meer dan 20 jaar innovatie in domeinen zoals e-handtekening en Contract Lifecycle Management. Het bedrijf bedient momenteel meer dan 1,5 miljoen klanten en meer dan een miljard mensen in meer dan 180 landen.

Docusign IAM的推出是企業願景和戰略的重要延續,是對電子簽名和合同生命週期管理等領域20多年的創新而建立的。該公司目前在超過180個國家擁有超過150萬名客戶和超過一百萬人。

"Docusign werpt een nieuwe blik op contracttechnologie met hun nieuwe aankondigingen rond Intelligent Agreement Management," verklaart Ryan O'Leary, Research Director bij IDC. "Hiermee stapt Docusign over naar een modulaire platformaanpak die klanten een meerwaarde zou moeten bieden omdat ze hun eigen unieke organisatorische uitdagingen kunnen ondersteunen."

IDC研究總監瑞安·奧利裏說:“Docusign憑藉其有關智能協議管理的新公告,爲合同技術提供了新的視角。”“Hiermee 將 Docusign 轉向了一個模塊化平台包,只要客戶能夠支持自己獨特的組織挑戰,他們就必須提供更多價值。”

BESCHIKBAARHEID

BESCHIKBAARHEID

Het Docusign IAM-platform - en de nieuwe IAM-applicaties voor Sales, Customer Experience en Core - zijn vanaf eind mei beschikbaar voor klanten in de VS en zullen later dit jaar worden uitgebreid naar andere grote markten.

Docusign IAM平台——以及用於銷售、客戶體驗和核心的新IAM應用程序——已經結束了,在VS中可供客戶使用,並將在今年晚些時候擴展到其他大市場。

*Bron: Deloitte & Docusign Digital Agreement Management Study, 2024

*來源:德勤和Docusign數字協議管理研究,2024年

Over Docusign
Docusign brengt overeenkomsten tot leven. Meer dan één miljoen klanten en meer dan één miljard gebruikers in meer dan 180 landen gebruiken de Docusign-oplossingen om bedrijfsprocessen te versnellen en het leven van de mensen te vereenvoudigen. Met het Docusign IAM-platform ontsluit Docusign bedrijfskritische gegevens die in documenten vastziten. Tot nu toe waren deze losgekoppeld van bedrijfsregistratiesystemen, wat bedrijven tijd, geld en kansen kostte. Met Docusign IAM kunnen bedrijven contracten opstellen, vastleggen en beheren aan de hand van de oplossingen van het topbedrijf in e-handtekeningen en Contract Lifecycle Management.

關於 Docusign
Docusign 讓生活充滿活力。超過一百萬的客戶,以及超過180個國家的數百萬用戶使用Docusign解決方案來縮小業務流程,爲人們的生活提供便利。藉助 Docusign 的 IAM 平台,Docusign 的業務關鍵數據將擴展到文檔中。到目前爲止,這些都是與公司註冊系統相連的,需要花費公司時間,金錢和可能的費用。藉助 Docusign IAM,企業可以在電子簽名和合同生命週期管理中創建合同、保存和管理頂級企業的解決方案。

Mediarelaties
[email protected]

媒體關係
[電子郵件保護]

Investeerdersrelaties
[email protected]

投資者關係
[電子郵件保護]

Video -
Foto -
Logo -

視頻-
照片-
徽標-

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論