share_log

Midea KWHA Onthult De Salute-serie, Een Zuinige Boiler Uit Energieklasse A, Tijdens De MCE 2024 in Milaan

Midea KWHA Onthult De Salute-serie, Een Zuinige Boiler Uit Energieklasse A, Tijdens De MCE 2024 in Milaan

美的 KWHA Onthult De Salute-Series,來自 Energieklasse A 的純淨鍋爐,2024 年 MCE 在米蘭舉行
PR Newswire ·  03/21 12:00

MILAAN, 21 maart 2024 /PRNewswire/ -- Midea Kitchen and Water Heater Appliances Business Division (Midea KWHA), heeft de Salute-serie, haar nieuwste zuinige boiler uit energieklasse A, geïntroduceerd tijdens de Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2024 in Milaan, een gerenommeerde internationale beurs gewijd aan HVAC (verwarming, ventilatie, airconditioning), sanitair en duurzame energie.

米蘭,2024年3月21日 /PRNewswire/ — 美的廚房和熱水器電器事業部(美的KWHA)旗下擁有Salute系列,其最新的A級淨化鍋爐是在米蘭舉行的2024年國際博覽會(MCE)期間推出的,這是國際博覽會適用於暖通空調(加熱、通風、空調)、衛生和可持續能源。

Midea KWHA Unveils A-Class Energy Efficient Water Heater Salute Series at MCE 2024 Milan
美的 KWHA 在 MCE 2024 米蘭上推出 A 級節能熱水器 Salute 系列
Midea KWHA Unveils A-Class Energy Efficient Water Heater Salute Series at MCE 2024 Milan
美的 KWHA 在 MCE 2024 米蘭上推出 A 級節能熱水器 Salute 系列

De Salute-serie, de belangrijkste productlijn van Midea KWHA, behoort tot energieklasse A, de zuinigste energieklasse, en heeft voldaan aan de VDE-test, met een energiebesparing tot wel 23%. De serie bestaat uit meerdere modellen, speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en veelzijdig gebruik, perfect voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten van bestaande woningen.

Salute系列是美的KWHA旗下最重要的產品線,屬於最強的能量等級A級,並已進入VDE測試,節能率高達23%。該系列從多個模型中脫穎而出,專爲便於安裝和大量使用而設計,非常適合 zowel nieuwbouw 作爲現有房屋的翻新項目。

Bovendien beschikt deze serie over de innovatieve MemoU-modus - een slimme, gebruiksvriendelijke en energiezuinige optie die een nieuwe norm stelt op het gebied van energiebesparing. Het systeem stelt zich op intelligente wijze in op de douchegewoonten van gebruikers door hun voorkeuren te leren kennen en te onthouden en de verwarming vervolgens in te stellen op de verwachte gebruiksbehoefte. Het systeem herkent de tijdstippen waarop gebruikers een douche nemen en verwarmt het water efficiënt tot de gewenste temperatuur, precies wanneer dat nodig is. Deze slimme on-demand verwarming biedt niet alleen gemoedsrust, maar levert ook aanzienlijke energiebesparingen.

Bovendien在本系列中介紹了創新的備忘模式,這是一種纖薄、易於使用且充滿活力的選項,是節能領域的新常態。該系統在用戶的洗手間裏設置了智能智慧,因爲他們會先學習認識和觀察,然後在失望的使用者需求下消耗大量的熱量。該系統會將時間戳記在使用者身上,並將用水效率提高到最低溫度,準確地說是在需要的時候。這款 slimme 按需加熱不僅僅是保暖劑,但也提供了類似的能量節約。

Neem bijvoorbeeld de Salute Flex 30L. Het activeren van de MemoU-modus kan leiden tot een jaarlijkse elektriciteitsbesparing van circa 300 kWh per huishouden. Deze besparing verlaagt niet alleen de elektriciteitskosten, maar verlaagt ook de dagelijkse uitstoot en staat gelijk aan de impact van de groei van drie en een halve boom over een periode van tien jaar.

例如 Salute Flex 30L。激活備忘模式可以使每戶家庭每年節省約300 kWh的電量。這種節約的費用不僅僅是電力成本,但它也使每天都脫穎而出,類似於十年的時間裏三種增長和一半的繁榮的影響。

Na een uitgebreide ontwikkeling binnen de Europese markt biedt Midea KWHA nu met trots een uitgebreid assortiment producten en oplossingen aan die speciaal zijn ontworpen voor Europa en voorzien in uiteenlopende warmwatervereisten. De productselectie omvat boilers die worden gevoed door schone energie met een energie-efficiëntieklasse tot A+, evenals diverse voorraadboilers en instant boilers die in de buurt van het tappunt kunnen worden geïnstalleerd.

隨着歐洲市場的不斷髮展,美的KWHA現在爲歐洲設計了專門爲歐洲設計的各種產品和解決方案,並在不斷變化的溫水要求中脫穎而出。該產品選擇包括由純淨能量產生的鍋爐,其能效等級達到A+,甚至可以安裝在出水點附近的各種預製鍋爐和速溶鍋爐。

Als pionier op het gebied van groene innovatie zet Midea KWHA zich in voor het verbeteren van energie-efficiëntie door middel van geavanceerde producten. Het bedrijf omarmt innovatie en duurzaamheid en levert een uitgebreide reeks producten die de levensstandaard verhogen en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseren. Met een gewetensvolle ontwerpfilosofie en dienstverlening moedigt Midea KWHA steeds meer huishoudens aan om deel te nemen aan het collectieve streven naar een duurzame toekomst voor onze planeet.

作爲綠色創新領域的先驅,美的KWHA致力於通過先進的產品來提高能效。該公司注重創新和耐久性,並提供了一種廣泛的產品,這些產品使生活標準得到提高,在現實生活中可以最大限度地減少生態足部壓力。美的KWHA憑藉着極富挑戰性的設計理念和公益服務,有更多的家人,共同努力爲我們的星球爭取一個持久的未來。

Foto -

照片-

Foto -

照片-

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論