share_log

Hanneke Faberová O Globální Vizi Společnosti Logitech

Hanneke Faberová O Globální Vizi Společnosti Logitech

Hanneke Faber的全球願景公司Logitech
PR Newswire ·  02:38

ŠANGHAJ, 16. září 2024 /PRNewswire/ -- Společnost Logitech International SA, švýcarský nadnárodní výrobce počítačových periferií, vyčlení více kapitálu a lidských zdrojů, aby získala větší podíl na rychle rostoucím čínském trhu.

施勒河區, 2024年9月16日/PRNewswire/ -- 羅技國際有限公司,瑞士跨國電腦外設製造商,將投入更多資金和人力資源,以在快速增長的中國市場上獲得更大份額。

Časopis Forbes China před nedávnem publikoval exkluzivní rozhovor s Hanneke Faberovou, generální ředitelkou společnosti Logitech.

《福布斯中國》近期對羅技公司 CEO Hanneke Faber 的獨家訪談進行了報道。

Forbes China Exclusive Interview with Logitech Global CEO Video
《福布斯中國》獨家採訪羅技全球 CEO 視頻

„Naším posláním je rozšiřovat lidský potenciál při práci i zábavě a nabídnout lidem možnost si hry více užívat, podávat lepší výkony a vítězit. Inovace jsou tedy naším denním chlebem a umělá inteligence zde sehrává opravdu zásadní roli, jsme jakýmsi mostem nebo rozhraním k velkým jazykovým modelům. Takže mám opravdu radost, když se tyhle věci spojí dohromady. Vyšší výkon, efektivnější náklady a lepší úroveň udržitelnosti," prohlásila Hanneke.

「我們的使命是擴大工作和娛樂中的人類潛力,併爲人們提供更多享受遊戲的機會,提供更好的表現和獲勝。因此,創新是我們的日常,人工智能在這裏起到了重要作用,我們是大型語言模型的一座橋樑或接口。所以當這些事情聯繫在一起時,我真的很高興。更高的性能,更有效的成本和更高的可持續性水平。」 Hanneke Faber 表示。

„Rozsáhlá zákaznická základna v Číně je pro společnost Logitech významným zdrojem inspirace a ovlivňuje její obchodní strategie i v ostatních částech světa," dodala.

「中國龐大的客戶基礎是羅技公司的重要靈感來源,並影響其在全球其他地區的商業戰略,」她補充道。

Společnost Logitech v rámci svého úsilí o zvýšení příjmů posílí spolupráci s čínskými giganty v oblasti technologií a e-commerce, jako jsou Baidu Inc, Tencent Holdings Ltd nebo JD Group, aby v Číně realizovala digitálně propojené a produktivnější obchodní aktivity.

作爲增收努力的一部分,羅技公司將加強與百度、騰訊控股和京東集團等中國科技和電子商務巨頭的合作,以在中國實施數字化連接和更具生產力的商業活動。

„Společnost Logitech si je velmi dobře vědoma rychlého pokroku Číny v oblasti umělé inteligence a její významné role v globálním technologickém prostředí," řekla. „Úroveň umělé inteligence v Číně za svůj rozvoj vděčí účinné politické podpoře, rozsáhlému fondu nadaných pracovníků a silného průmyslového a inovačního ekosystému. Takové prostředí je pro rozvoj technologií umělé inteligence ideální."

「羅技公司非常了解中國在人工智能領域的快速進展以及其在全球技術環境中的重要角色,」她說。 「中國人工智能水平的發展歸功於有效的政治支持,廣泛的人才基金和強大的工業和創新生態系統。這樣的環境對於人工智能技術的發展是理想的。」

Jak Čína vstupuje do nové éry ekologického a inovačního růstu, je podle Faberové pozoruhodné všímat si relativně vysokého počtu elektromobilů na silnicích v mnoha čínských městech. Společnost Logitech do roku 2030 sníží úroveň emisí uhlíku, které produkuje, o 50 %.

根據 Faber 的說法,隨着中國進入新的生態和創新增長時代,令人驚歎的是中國許多城市的道路上相對較多的電動汽車數量。羅技公司計劃到2030年將其碳排放水平降低50%。

„Abychom snížili množství odpadu, používáme namísto nových materiálů recyklované plasty a v případě obalů jsme začali používat recyklovaný papír," konstatovala a dodala, že společnost v rámci úsilí o dosažení svých cílů udržitelného růstu zavádí i různá další inovativní řešení.

爲了減少廢物的數量,我們使用回收塑料代替新材料,並開始使用回收紙來包裝,公司還引入了其他創新解決方案來實現可持續增長的目標。

Společnost Logitech, pro kterou v továrně v Su-čou ve východočínské provincii Ťiang-su pracuje více než 2400 pracovníků a dalších 300 technických pracovníků a prodejců zaměstnává na více místech po celé zemi, dodává produkty vyrobené v Číně také do dalších částí světa.

羅技公司在中國蘇州的工廠僱傭了2400多名員工和300名技術人員和銷售人員,並將產品運到國內外其他地方。

Další informace získáte ve videu s rozhovorem.

更多信息請參考視頻採訪。

Video –

視頻 -

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

想要您公司的新聞在PRNEWSWIRE.COM上特色呈現嗎?

440k+
440k+

Newsrooms &
新聞發佈室&

Influencers
影響力
9k+
9k+

Digital Media
數字媒體

Outlets
賣場
270k+
270k+

Journalists
新聞記者

Opted In
已選擇加入
GET STARTED
開始使用

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論