share_log

Crystal Lagoons Expanduje V Európe Vďaka Projektu New Public Access Lagoons V Seville

Crystal Lagoons Expanduje V Európe Vďaka Projektu New Public Access Lagoons V Seville

由於塞維利亞新公共浴場項目,Crystal Lagoons在歐洲擴張。
PR Newswire ·  07/27 03:00

MIAMI, 26. júla 2024 /PRNewswire/ – Crystal Lagoons naďalej vnáša revolúciu do miest na celom svete tým, že prináša životný štýl na tropických plážach prostredníctvom svojho modelu Public Access Lagoons (lagúny pre verejnosť), známeho aj ako model PAL . Globálna expanzia nadnárodnej inovačnej spoločnosti, ktorá celkovo zahŕňa 1 000 projektov v rôznych štádiách vývoja a rokovaní v 60 krajinách, je teraz viditeľná v Európe vďaka novému komplexu v Seville. Je to stredomorské mesto a jedno z najikonickejších a najatraktívnejších v Španielsku, ktoré bude mať prostredníctvom nového projektu spoločnosti karibskú atmosféru.

Crystal Lagoons繼續通過其Public Access Lagoons(即PAL模型)將生活方式帶到全球各地的城市中,將熱帶海灘的生活方式帶給人們。擁有60個國家的1000個項目正在不斷擴大的這家國際創新公司的全球擴張現在在歐洲變得更加明顯,這歸功於該公司在塞維利亞的新項目。該城市是地中海地區的城市,是西班牙最具標誌性和魅力的城市之一,將通過公司的新項目擁有加勒比海的氛圍。

Seville will have idyllic beach life thanks to the new Crystal Lagoons PAL project
由於Crystal Lagoons PAL項目的加入,Seville將擁有宜人的海灘生活。

Ide o komplex dostupný pre všetkých na vstupenky, ktorý bude okolo krištáľovo čistej lagúny vhodnej na plávanie a vodné športy, zahŕňať obytné jednotky, hotel, obchody a reštaurácie ako aj ďalšie aktivity a komerčnú a zábavnú infraštruktúru stelesňujúcu typický zážitok z PAL.

這是一個對所有人都開放的複合式建築,其中包括適合游泳和水上運動的透明淨水泳池,住宅單元,酒店,商店和餐廳,以及其他活動,商業和娛樂設施,提供PAL的典型體驗。

S týmto novým vývojom spoločnosť Crystal Lagoons pokračuje vo svojej expanzii v Európe, kde je prítomná v Španielsku, Taliansku, Francúzsku, Českej republike, Poľsku, Rumunsku a Maďarsku s projektmi v rôznych fázach vývoja a rokovaní. Medzi komplexmi v Španielsku vynikajú dva projekty v meste Murcia a ďalší na Costa del Sol .

Crystal Lagoons公司通過這一新穎的項目繼續在歐洲擴張,參與了西班牙,意大利,法國,捷克共和國,波蘭,羅馬尼亞和匈牙利的不同發展和談判階段的1000多個項目。

Výstavba v Seville je súčasťou projektov, ktoré má Crystal Lagoons v partnerstve s ocenenou rumunskou firmou Forty Management v rôznych európskych mestách vrátane nedávno slávnostne otvoreného parku Lagoon Park Bukurešť v Bukurešti. Tento projekt PAL spôsobil v meste revolúciu s obrovským úspechom, pričom lístky sa vypredali viac ako týždeň vopred.

Seville的建設是Crystal Lagoon與多次榮獲殊榮的羅馬尼亞公司Forty Management在歐洲各地包括新近在布加勒斯特開業的Lagoon Park Bukarest公園合作的項目之一。這個PAL項目引起了城市的革命性變化,取得了巨大的成功,門票提前一週以上就已售罄。

„Sevilla má jedno z najlepších podnebí v Európe, čo umožní celoročné potešenie z tohto projektu PAL. Vylepší turistické mesto tak, že bude najlepšie svojho druhu, bude jedno z najpopulárnejších v Španielsku a Európe, s ročnou návštevnosťou niekoľko miliónov návštevníkov. Tento vývoj zmení životy miliónov Sevillčanov tým, že nastaví nový štandard zábavy," vysvetľuje Jean Pierre Juanchich, globálny obchodný riaditeľ Crystal Lagoons.

"塞維利亞是歐洲氣候最好的城市之一,這使得PAL項目一年四季都可以享受。它將改善旅遊城市,成爲最好的城市之一,成爲西班牙和歐洲最受歡迎的城市之一,一年接待數百萬遊客。該項目將通過設置新的娛樂標準來改變數百萬Sevillcans的生活。"Crystal Lagoons的全球商業主管Jean Pierre Juanchich解釋道。

Projekty PAL boli ocenené za svoj príspevok k životnému prostrediu, pretože znížili ekvivalent v hodnote 40 % uhlíkovej stopy v sektore cestovného ruchu a dopravy prinesením plážového života s tyrkysovou vodou a bielym pieskom na miesta blízko domova, čím sa vyhnete dlhým cestám autom alebo lietadlom.

PAL項目因其對環境的貢獻而獲得了讚譽,因爲它通過提供具有特色PAL生活方式的海濱環境,將旅遊和交通部門中的碳足跡的價值降低了40%,從而避免了長途駕車或飛行。

O spoločnosti Crystal Lagoons

關於Crystal Lagoons公司

Crystal Lagoons je nadnárodná spoločnosť so sídlom v USA, ktorá vyvinula technológiu umožňujúcu kdekoľvek stavať a udržiavať krištáľovo čisté lagúny neobmedzených veľkostí za nízke náklady. Má viac ako 1 000 projektov v rôznych fázach vývoja a rokovaní po celom svete.

Crystal Lagoons是一家總部位於美國的跨國公司,開發了一種技術,可以在任何地方以極低的成本建造和維護任意大小的清澈透明泳池。在世界各地有1000多個處於不同開發和協商階段的項目。

S viac ako 2 900 patentmi v 180 krajinách jej udržateľné vybavenie využíva až 100-krát menej chemikálií a iba 2 % potrebnej energie si vyžadujú konvenčné bazény. Organizácia Bureau Veritas overila efektívne využívanie vody tejto technológie a dospela k záveru, že lagúna s rozlohou 1 hektár (2,5 akra) spotrebuje 33-krát menej vody ako golfové ihrisko a o 40 % menej vody ako park rovnakej veľkosti. Zariadenia Crystal Lagoons môžu využívať morskú, sladkú a brakickú vodu, ktorá sa vyskytuje v hojnom množstve a nemá žiadne iné využitie.

擁有180個國家的2900多項專利的設備使用可持續的水源,耗用的化學品約爲傳統浴池的100倍,僅需2%的能源。Bureau Veritas組織已經驗證了這種技術對水的有效利用,並得出結論,1公頃(2.5英畝)的湖泊所需的用水量是高爾夫球場用水量的33倍,是同樣大小公園用水量的40%。

Kontakt: [email protected]

聯繫方式:[email protected]

Fotografia –

攝影 -

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論