share_log

Užijte Si S Projektory Yaber Sportovní Události Jako Nikdy Předtím

Užijte Si S Projektory Yaber Sportovní Události Jako Nikdy Předtím

像從未體驗過的那樣,使用Yaber投影儀觀看體育賽事
PR Newswire ·  07/12 22:53

NEW YORK, 12. července 2024 /PRNewswire/ -- Svět netrpělivě očekává olympijské hry v Paříži 2024 a napětí je všude kolem nás. Abyste se však mohli do této globální podívané plně ponořit, je na čase modernizovat zábavní sestavy a vychutnat si každý okamžik her v brilantní čistotě a živých barvách. Společnost Yaber, průkopník v oblasti zábavních projektorů, zahajuje od 16. července nabídku Prime Day s oblíbenými modely, jako jsou V12, K2s a nejnovější řada T2, které vám tento cíl pomohou splnit.

奈飛,英順,保誠,小單,美國洛杉磯2024年7月12日消息:全世界都在期待2024年巴黎奧運會,並且整個世界都處於緊張狀態。然而,爲了完全投入到這個全球性的盛事中,是時候升級您的娛樂系統,享受輝煌攝影,鮮豔的顏色。擁有娛樂投影儀領域的先驅地位,Yaber公司於7月16日推出Prime Day促銷,其中包括V12、K2s等受歡迎的型號和最新的T2系列,這些都能幫助您實現這一目標。

Ohromující vizuální kvalita pro nezapomenutelný zážitek ze sledování

令人難忘的視覺體驗。

Yaber Entertainment Projector
Yaber娛樂投影儀

Projektor Yaber K2s je převratnou novinkou pro dokonalý zážitek z domácího kina. Se svými vynikajícími 800 ANSI lumeny a rozlišením displeje 1080p 60 Hz přenese olympijské hry v Paříži 2024 do vašeho obývacího pokoje, a to s nepřekonatelnými detaily. Představte si například sledování strhujícího sprintu s takovou ostrostí, že vidíte i kapky potu na tvářích sportovců. Díky podpoře zvuku JBL & Dolby a velké promítací ploše pak bude každý okamžik ještě napínavější.

Yaber K2s投影儀是完美的家庭影院的革命性新產品。擁有卓越的800 ANSI流明和1080p 60Hz的顯示屏分辨率,它將帶您穿越到巴黎2024年奧運會的生動細節中,例如體育選手臉上的汗珠。藉助 JBL & Dolby音頻支持和大型投影屏幕,每一刻都將成爲更加令人興奮的體驗。

Pro ty, kteří hledají všestrannost, je dokonalým řešením projektor Yaber V12. S jasem 700 ANSI lumenů, rozlišením 1080P, podporou Dolby, okamžitým přístupem k aplikacím Netflix, YouTube, Prime Video a dalším a odnímatelným stojanem poskytuje ostrý obraz pro venkovní sledování sportovních zápasů i domácí zábavu.

對於那些尋求多樣性的人,Yaber V12投影儀是完美的解決方案。具有700 ANSI流明亮度,1080P分辨率,Dolby支持,可直接訪問Netflix,YouTube,Prime Video等應用程序和可拆卸的支架,爲戶外觀看體育比賽和家庭娛樂提供清晰的圖像。

Užijte si olympiádu pod hvězdami

在星空下享受奧林匹克會

Před dvěma týdny společnost Yaber uvedla na trh přenosné projektory T2 a T2 Plus, které jsou se svými parametry pro výjimečné audiovizuální zážitky ideální volbou na venkovní sledování filmů a hraní her. Díky duálním reproduktorům JBL a podpoře Dolby Audio přináší řada T2 strhující divácké zážitky jako na stadionu, které diváky přenesou přímo do středu dění.

兩週前,Yaber公司推出了T2和T2 Plus便攜投影儀,這兩款產品的參數非常適合戶外觀看電影和遊戲。由於擁有JBL雙揚聲器和Dolby Audio支持,T2系列帶來像現場觀看一樣的震撼體驗,帶您直接進入現場感受比賽的氛圍。

Projekční rozsah 40" až 120" a inteligentní technologie automatické korekce snadno zajistí ostrý obraz i na nerovném povrchu, například na boku kempinkového vozu. Přenosné provedení s vestavěnými bateriemi je navíc pro použití na cestách praktičtější než velký televizor. Vychutnejte si bez nejmenších potíží 2,5 hodiny sledování her nebo 18 hodin poslechu hudby v režimu Bluetooth!

40英寸至120英寸的投影範圍和智能技術的自動校正功能,可輕鬆實現清晰圖像,即使在不平整的表面上,例如露營小車的一側。搭載內置電池的移動設計,比大型電視更加便攜。在藍牙模式下,您可以享受長達2.5小時的觀看體驗或18小時的音樂聽覺體驗,輕鬆滿足您的需求。

Připravte se na hry v rámci Prime Day

準備參加Prime Day活動的觀衆們

Speciální slevy v USA zahrnují 40% slevu na model T2, 50% slevu na model V12 a 56% slevu na model K2s. Ve Spojeném království platí sleva 34 % na modely V12 a K2s. Členové služby Amazon Prime mohou tyto nabídky využít s pohodlným doručením až do domu právě včas před zahájením her.

在美國,特惠促銷包括T2型號打折40%,V12型號和K2s型號打折50%和56%。在英國,V12型號和K2s型號打折34%。亞馬遜Prime會員可以在奧運會開始前方便快捷地將這些優惠產品送到家中。

Foto -
Logo -

照片 -
Logo -

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論