share_log

ZTE Benadrukt De Bouw Van Solide Fundamenten Met Full-stack Intelligente Computeroplossing Op MWC Shanghai 2024

ZTE Benadrukt De Bouw Van Solide Fundamenten Met Full-stack Intelligente Computeroplossing Op MWC Shanghai 2024

中興通訊強調在上海MWC2024上建設具有全棧智能計算解決方案的堅實基礎。
PR Newswire ·  06/27 02:40

SHANGHAI, 26 juni 2024 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een wereldwijd toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, zal tijdens MWC Shanghai 2024 innovatieve oplossingen en succesverhalen presenteren op het gebied van connectiviteit, rekenkracht, industriële digitalisering en eindapparatuur, in zijn streven naar een solide basis met zijn full-stack en full-scenario intelligent computing-oplossing.

上海,2024年6月26日 / PRNewswire / - 中興通訊公司(0763.HK / 000063.SZ)是一家全球領先的信息和通信技術綜合解決方案供應商,將在MWC上海2024期間展示其關於連接性、計算能力、工業數字化和終端設備的創新解決方案和成功案例,旨在通過其全棧和全場景智能計算方案的穩健基礎。

Naast tentoonstellingen zal ZTE deelnemen aan verschillende forums en inzichten delen over trending topics, waaronder AI, 5G, digitalisering, enz. Ondertussen zal het bedrijf een reeks lanceringsevenementen organiseren om zijn AI-gebaseerde brilloze 3D-producten en het Nebula Telecom Large Model te tonen.

除了展覽,中興還將參加各種論壇並分享有關人工智能、5g概念、數字化等流行話題的見解。同時,該公司還將組織一系列發佈活動,以展示其基於人工智能的無光3D產品和星雲電信大型模型。

ZTE houdt vast aan zijn "connectiviteit + computing"-strategie en stelt zich ten doel een dynamisch ecosysteem te creëren met partners uit de industrie, met een focus op openheid en ontkoppeling. Door voortdurende innovatie streeft ZTE naar een intelligente toekomst.

中興堅持“連接性+計算”的戰略,旨在與行業合作伙伴共同打造一個具有開放性和解耦性的動態生態系統。通過持續創新,中興致力於實現智能未來。

Rekenkracht: Full-Stack Intelligent Computing als efficiënte basis

計算能力:全棧智能計算作爲高效基礎

ZTE biedt een full-stack en full-scenario intelligente computeroplossing met rekenkracht, netwerken, mogelijkheden, intelligentie en toepassingen. Met een volledige reeks servers, krachtige opslagproducten, verliesvrije netwerken en groene datacenters heeft ZTE een robuuste motor gecreëerd voor diverse intelligente rekencentra.

中興提供了一種全棧和全場景的智能計算解決方案,包括計算能力、網絡、能力、智能和應用。中興通過一整套服務器、強大的存儲產品、無損網絡和綠色數據中心爲各種智能計算中心創造了一個強大的引擎。

Connectiviteit: Een nieuw tijdperk van 10Gbps ervaring

連接性:10Gbps體驗的新時代

Samen met partners uit de industrie blijft ZTE innovaties onderzoeken in 5G-A-technologieën voor verschillende scenario's en industrieën. Het bedrijf levert gediversifieerde nieuwe B2B- en B2C-diensten op basis van 10Gbps+-ervaring. ZTE is ook koploper op het gebied van wereldwijde OTN-technologieën en een drijvende kracht achter de evolutie van volledig optische connectiviteit, het bouwen van 10Gbps-netwerken voor steden en het realiseren van een slim leven op basis van intelligent computergebruik.

中興與行業合作伙伴一起探索適用於不同場景和行業的5g概念技術的創新。公司基於10Gbps+體驗推出了多元化的新B2B和B2C服務。中興還是全球OTN技術領域的領軍者,是完全光學連接的升級進化的推動者,正在爲城市建設10Gbps網絡、基於智能計算的智能生活實現做出貢獻。

Industrie: Phygital convergeren voor innovatieve ontwikkeling

工業:PHYgital匯聚創新發展

ZTE stelt een "intelligente computerinfrastructuur + Digital Nebula"-oplossing voor om virtuele innovatie te vergemakkelijken en de productiviteit in het intelligente tijdperk te stimuleren. ZTE heeft honderden voorbeeldprojecten ontwikkeld in belangrijke sectoren. ZTE Digital Nebula 3.0 is het "superbrein" van industriële digitalisering geworden, waarmee klanten en industriële partners een duurzaam en intelligent ecosysteem kunnen aansturen.

中興提出了“智能計算基礎設施+星雲數字”解決方案,以促進虛擬創新並在智能時代提高生產力。中興在重要領域開發了數百個示範項目。中興數字星雲3.0已經成爲工業數字化的“超級大腦”,爲客戶和工業夥伴啓動攻堅成果,帶來可持續和智能的生態系統。

ZTE Mobiele apparaten: AI Intelligent Ecosysteem 3.0 met volledig scenario

中興移動設備:全場景AI智能生態 3.0

Met de "AI for All"-productstrategie heeft ZTE een volledig assortiment AI-apparaten gelanceerd, waaronder smartphones, tablets, laptops, pc's en mobiele internetproducten, gericht op het bouwen van AI Full-Scenario Intelligent Ecosystem 3.0. ZTE is een pionier op het gebied van cloud-pc's en heeft wereldwijd meer dan 3 miljoen gebruikers.

中興以“AI for All”產品戰略爲根基,推出了一系列包括智能手機、平板電腦、筆記本電腦、個人電腦和移動互聯網產品在內的AI設備,致力於打造AI全場景智能生態系統 3.0。中興是雲PC領域的先驅之一,全球用戶量超過300萬。

Ga voor meer informatie over ZTE's hoogtepunten op MWC Shanghai 2024 naar:

有關中興在MWC Shanghai 2024的亮點的更多信息,請訪問:

MEDIAVRAGEN:

媒體諮詢:

E-mail: [email protected]

電郵:[email protected]

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論