share_log

Stagwell (STGW) Ja Not Perfect Network Moodustavad Ülemaailmse Partnerluse, Suurendades Ühist Võimekust Balti Riikides

Stagwell (STGW) Ja Not Perfect Network Moodustavad Ülemaailmse Partnerluse, Suurendades Ühist Võimekust Balti Riikides

Stagwell(STGW)和Not Perfect Network建立了全球夥伴關係,在波羅的海國家增強了共同能力
PR Newswire ·  06/08 05:40

Not Perfecti eksperditeadmised loomemajandusliku tootmise valdkonnas toetavad Stagwelli ülemaailmseid kliente

支持Stagwell全球客戶的創新科技專家在創意產業領域發表了意見。

NEW YORK ja VILNIUS, Leedu, 7. juuni 2024 /PRNewswire/ -- Stagwell (NASDAQ: STGW), turunduse muutmiseks loodud ülemaailne väljakutsete võrgustik, teatas täna Not Perfect Networki lisandumisest oma kiiresti kasvavasse globaalsesse sidusettevõtete võrgustikku, mis lisab Baltikumi regioonis täiustatud võimekust mastaapse loomemajandusliku tootmise, tehnoloogia ja disaini vallas.

紐約和立陶宛,2024年6月7日/ PRNewswire/--Stagwell(納斯達克:STGW)是一個全球性的挑戰網絡,旨在改變營銷,今天宣佈將Not Perfect Network加入其快速增長的全球聯營企業網絡,該網絡爲波羅的海地區的規模化創意產業,技術和設計提供了先進的能力。

As one of the most awarded agencies in the Baltics, Not Perfect's client roster includes deep contacts in its home region and in an increasing number of countries around the world.
作爲在波羅的海地區最獲獎的代理機構之一,Not Perfect的客戶名單包括其本地地區深厚的聯繫人以及越來越多的世界各地的聯繫人。

Not Perfect on integreeritud loov-, digi- ja disainivõrgustik, kuhu kuulub ligi 100 inimest Leedust, Lätist ja Eestist. Not Perfectil on erakordselt tugev loomemajanduslik tootmine, mille aluseks on tema patenteeritud Creative FastForward -protsess, mis võimaldab võrgustikul toota suures mahus ja kiirelt kvaliteetset loomemajanduslikku toodangut. Ülemaailmse partnerina saab Not Perfect kasu Stagwelli keskendumisest tehnoloogilistele uuendustele turundusteenustes Stagwell Marketing Cloudi ja teiste oma võrgustiku digiettevõtete kaudu.

Not Perfect是一個集成的創意、數字和設計網絡,擁有來自立陶宛、拉脫維亞和愛沙尼亞的近100名員工。 Not Perfect擁有異常強大的創意產業生產能力,其專利的創意快速推進過程是其基礎,使該網絡能夠以高效的速度和高質量的產能生產創意產品。作爲全球夥伴,Not Perfect可受惠於Stagwell在其營銷雲和其他網絡數字企業中專注於技術創新所帶來的優勢。

Not Perfect on Baltikumi üks tunnustatumaid agentuure, kelle kliendinimekiri sisaldab tihedaid kontakte oma kodupiirkonnas ja üha enamates riikides üle maailma. Ta teeb koostööd kõigi oma kontorite suurimate telekommunikatsiooniteenuste pakkujatega – Tele2, LMT ja Bite –, mis kõik on Balti riikide kümme suurimat reklaamijat. Teised märkimisväärsed kliendid on Carlsberg Group, Beam Suntory, NATO ja Leedu Punane Rist. Lisaks toetab agentuur suurimat ülemaailmset kodanikualgatust võitluses Venemaa desinformatsiooniga Ukraina sõja kontekstis nimega Call Russia, mida on ulatuslikult kajastanud CNN, BBC, CBS News, Reuters ja teised tippväljaanded.

Not Perfect是波羅的海地區的著名代理商之一,其客戶名單包括其故鄉及越來越多的世界各地,包括密切聯繫其辦事處的十大電信服務提供商——其他顯着的客戶包括Carlsberg Group, Beam Suntory, NATO和Lithuania Red Cross.Bite ——。其他著名客戶包括嘉士伯集團,賓姆公司,北約立陶宛紅十字會。此外,該機構支持一項名爲看漲俄羅斯的全球公民倡議,以在烏克蘭戰爭背景下抵制俄羅斯的不實信息,這一倡議已受到CNN、BBC、CBS News、路透社和其他頂級出版物的廣泛報道。

„Not Perfect pakub täiuslikku kombinatsiooni auhinnatud loomingulisest, tehnilisest oskusteabest ja turunduskunstist, mida Stagwell on pühendunud tooma oma klientideni kogu maailmas," ütles Stagwell EMEA tegevjuht James Townsend. „Meie meeskonnad üle kogu EMEA on innukad kasutama oma teadmisi ja omakorda jagama oma võimeid digitaalse ümberkujundamise ja globaalse loomingu alal oma klientidega selles piirkonnas."

“Not Perfect提供了卓越的獎-winning則創意、技術知識和營銷藝術技能,Stagwell致力於將其全球客戶帶到世界各地,” Stagwell EMEA首席執行官James Townsend說道:“我們EMEA的團隊渴望利用他們的知識並分享他們在這一領域的數字轉型和全球創意的能力以幫助該地區的客戶。”

„Oleme aastaid imetlenud Stagwelli nende enneolematu koosseisu eest maailma parimatest loomingulistest agentuuridest, mis toodavad pidevalt kultuuri muutvat tööd. Tänapäeval muudab nende pakkumine, mis põhineb tipptasemel tehnoloogial, turundust kõige ambitsioonikamate kaubamärkide jaoks kogu maailmas. Me ei saaks olla rohkem põnevil, et ühendada jõud," ütles Not Perfect Networki tegevjuht Paulius Senuta.

“多年來,我們一直對Stagwell的組成部分——世界頂尖的創意機構——的組成非常欽佩,這些機構不斷產生具有文化影響力的作品。如今,在其基於頂尖技術的提供的解決方案的推動下,此連鎖反應將在全球各地幫助最有雄心的品牌。”Not Perfect Network首席執行官Paulius Senuta表示。

Stagwelli ülemaailmne partnerlusprogramm annab klientidele paindlikud globaalsed lahendused, võimaldades Stagwellil teha koostööd piirkondlike ekspertidega, et laiendada turundusvõimalusi uutesse asukohtadesse. Alates programmi loomisest on Stagwell loonud partnerlussuhteid peaaegu 90 sidusettevõttega APACis, EMEAs, LATAMis ja Põhja-Ameerikas, laiendades Stagwelli ülemaailmset tegevusulatust 98 riigini.

Stagwell的全球合作伙伴計劃爲客戶提供了靈活的全球解決方案,使Stagwell能夠與當地專家合作,以在新地點擴展營銷機會。自計劃啓動以來,Stagwell已與APAC、EMEAs、LATAM和北美的近90個關聯公司建立了夥伴關係,將Stagwell的全球業務範圍擴展到98個國家。

Stagwelli ja Not Perfecti partnerlus on seotud Stagwelli suurema keskendumisega EMEA-le. Käesoleva aasta alguses avas ettevõte oma esimese piirkondliku peakorteri EMEA jaoks Londonis ja omandas kaks uut ettevõtet: What's Next Partners (WNP) Prantsusmaal ja Sidekick Ühendkuningriigis.

Stagwell與Not Perfect的合作是與Stagwell更加專注於EMEA的大趨勢相關的。今年初,該公司在倫敦開設了首個區域總部,並收購了法國的What's Next Partners(WNP)和英國的Sidekick。

Teave Stagwelli kohta
Stagwell (NASDAQ: STGW) on väljakutsete võrgustik, mis on loodud turunduse ümberkujundamiseks. Pakume maailma kõige ambitsioonikamatele brändidele skaleeritud loomingulist jõudlust, ühendades kultuuri liikuva loovuse tipptehnoloogiaga, et ühtlustada turunduse kunsti ja teadust. Ettevõtjate juhtimisel on meie 13 000+ spetsialisti 34+ riigis ühendatud ühe eesmärgi alla: et suurendada tõhusust ja parandada äritulemusi oma klientide jaoks. Liituge meiega aadressil .

Stagwell的簡介
STGWSTGW是一個旨在改變營銷的挑戰網絡。我們通過將動態文化與頂尖技術相結合,爲全球最有雄心的品牌提供適度的創意力量,以協調營銷藝術和科學。在我們的企業家領導下,我們擁有來自34個國家的1.3萬多名專業人士,團結在一起實現一個目標:爲客戶提高效益和業績。如需進一步了解我們,請訪問 .

About Not Perfect Network
Not Perfect Network on integreeritud loov-, digi- ja disainiagentuur, mille kontorid asuvad Leedus, Lätis ja Eestis. Oleme uuendanud kvaliteetset loomingulist arengut. Kasutades suuremat ja mitmekülgsemat loovtöötajate meeskonda, jõuame Creative FastForward-i abil juhendamisest loovtööde väljatöötamiseni, tootes kiirelt suuri koguseid väga tõhusaid loovtöid. Oleme tuntud loomingulise töö poolest, mis pakub palju kõneainet. Olgu see siis meie kodupiirkonnas Baltikumis või üha enamates riikides üle maailma. Liituge meiega aadressil .

關於Not Perfect Network
是一家集成的創意、數字和設計代理商,其辦公室位於立陶宛、拉脫維亞和愛沙尼亞。我們正在推動高質量創意的創新發展。通過使用更多、更多樣化的創意團隊,我們利用創意快速推進,將指導轉化爲高效的創意作品,快速生產高質量的創意作品。我們以創新的工作聞名,提供了許多人們一直在談論的創意成果。無論是在我們的故鄉波羅的海地區,還是越來越多的全球各地,都是這樣。加入我們,請訪問

Not Perfect Networki avalike suhete kontaktisik
Lukas Pereckas
[email protected]

網絡不完善,無法聯繫到相關人員
Lukas Pereckas
[email protected]

Stagwelli avalike suhete kontaktisik
Kara Gelber
[email protected]

Stagwell公共關係聯繫人
Kara Gelber
[email protected]

Foto -
Logo -

照片 -
標誌 -

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論