share_log

Zet Je Reis Op De Automatische Piloot: Expedia Group Introduceert Nieuwe Innovaties Op EXPLORE Om De Stress Van Het Reizen Weg Te Nemen En De Partnerervaring Te Verbeteren

Zet Je Reis Op De Automatische Piloot: Expedia Group Introduceert Nieuwe Innovaties Op EXPLORE Om De Stress Van Het Reizen Weg Te Nemen En De Partnerervaring Te Verbeteren

讓你踏上自動試點之旅:Expedia 集團推出全新創新 EXPLORE 以緩解旅行壓力 Weg Te Nemen 和合作夥伴關係改進
PR Newswire ·  05/15 01:00

Romie , het AI-reismaatje waarmee je over de wereld wilt zwerven, wordt met meer dan 40 nieuwe functies gelanceerd tijdens de 2024 voorjaarsrelease

羅米 ,AI-Reismaatje Warmee Warmee Warmee Warmee Warmee Warmee Warmee 遍佈整個世界,當時共推出了 40 多項新功能 2024 年發佈的預告片

Travel Shops open voor zaken; nieuw e-commerceproduct debuteert als eerste winkeletalage voor contentmakers

旅遊商店開門營業;新的電子商務產品作爲內容製作者的第一家商店首次亮相

Het toonaangevende advertentieplatform voor de reisbranche wordt aangekondigd met baanbrekende mogelijkheden

該行業最受好評的廣告平台即將上線 滿足 baanbrekende mogelijkheden

LAS VEGAS, 13 mei 2024 /PRNewswire/ -- Reizen is zojuist een stuk eenvoudiger geworden. Expedia Group kondigde vandaag tijdens EXPLORE, onze jaarlijkse partnerconferentie in Las Vegas, de meest innovatieve en uitgebreide release van meer dan 40 nieuwe producten en functies in de reisindustrie aan. Hiermee wordt het kiezen van een hotel dat je hotelfanatieke metgezel of je budget niet zal beledigen een naadloze ervaring.

拉斯維加斯,2024年5月13日 /PRNewswire/ — Reizen 只是一場輕鬆的旅程。Expedia Group今天在拉斯維加斯舉行的年度合作伙伴會議EXPLORE期間宣佈了旅遊業中最具創新性和廣泛性的40多款新產品和功能的發佈。Hiermee選擇了一家酒店,如果您的預算不影響您的無聊經歷,那麼您的酒店就會成爲您的酒店狂熱愛好者。

Bekijk hier het volledige interactieve multichannel persbericht:

在這裏查看完整的交互式多渠道概述:

"Bij Expedia Group omarmen we de transformatieve kracht van AI om gepersonaliseerde reiservaringen te creëren. Onze jarenlange investeringen in deze ruimte stellen ons in staat om te profiteren van de adembenemende snelheid van AI-innovatie. De voorjaarsuitgave van vandaag toont onze inzet voor het leveren van innovatieve producten en functies die de manier waarop mensen de wereld verkennen verbeteren," verklaart Ariane Gorin, CEO, Expedia Group.

“在 Expedia 集團,我們擁有 AI 的變革性力量,可以創造個性化的旅行服務。我們在這個領域進行了長達數年的投資,使我們能夠從人工智能創新的驚人速度中獲利。今天的年度報告爲提供創新產品和功能提供了讓全世界人們認識的方式得到改善,” verklaart Expedia 集團首席執行官阿麗亞娜·戈林

ROMIE - JE 'ZWERVENDE' AI MAATJE

ROMIE-我'ZWERVENDE'AI MAATJE

Laten we eerlijk zijn, we zouden allemaal graag iemand hebben die ons helpt alle details van onze reis uit te werken op basis van onze voorkeuren. Reizigers hebben nu die optie met Romie, de eerste AI-assistent in de reisbranche die is ontworpen om met je mee te 'zwerven' over de wereld en je te helpen bij elke stap van je reis.

看來我們真的很喜歡,有人會根據我們的先決條件幫助我們制定出行的所有細節。旅行者現在有機會選擇與羅米(Romie)合作,他是該行業中第一位人工智能助手,旨在與您 “共舞” 世界,並在旅行的每一步爲您提供幫助。

Romie assisteert met plannen, winkelen, boeken en helpt zelfs een handje als er onverwacht iets verandert tijdens je trip. Hij fungeert als je reisagent, conciërge en persoonlijke assistent, alles in één. Net als de ideale reisgenoot wordt Romie steeds intelligenter - hij leert wie je bent, onthoudt wat voor soort reizen je leuk vindt en zelfs of je de voorkeur geeft aan Italiaans eten en boetiekhotels of een middagje wandelen door de natuur. De alfaversie van de Romie-ervaring is momenteel beschikbaar op EG Labs, een hub voor experimentele producten:

Romie 會協助規劃、購物、預訂和幫助自己,以防旅行期間發生任何變化。他充當旅行代理人、禮賓和私人助理,一切盡在其中。不管是理想的旅行家羅米還是聰明的人 —— 他知道你是誰,想想短暫的旅行你會喜歡什麼,或者你的前任是給意大利人吃的和精品酒店或在大自然中漫步的午餐。Romie體驗的alfaversie目前可以在EG Labs上使用,EG Labs是實驗產品的中心:

  • Groepschat Reisplanning: Nodig Romie uit om deel te nemen aan je SMS-groepschat en naar je vakantieplannen te luisteren. Als je advies wilt, kun je @Romie bellen voor suggesties over waar je heen kunt gaan of wat je kunt doen, net als bij een reisbureau.

  • Slim zoeken: Vraag Romie om je groepschat samen te vatten en de opgedane informatie rechtstreeks naar je Expedia-winkelervaring te brengen. Personaliseer je zoekopdracht nog meer door je eigen filters toe te passen, zoals uitzicht op het dak en vroeg inchecken, om je ideale hotel sneller te vinden.

  • Je reisplan samenstellen: Zoals elke goede conciërge wil je nieuwe AI-maatje je graag helpen bij het samenstellen van je perfecte reis. Romie kan reisinformatie uit je e-mails halen en restaurants en activiteiten in de buurt van je hotel voorstellen waarvan hij denkt dat jij en je groep ervan zullen genieten.

  • Dynamische service: Je kunt erop vertrouwen dat Romie samen met jou problemen oplost als dingen niet gaan zoals gepland. Als de perfecte persoonlijke assistent volgt Romie weersveranderingen of last-minute verstoringen die van invloed kunnen zijn op je plannen. Hij heeft altijd alternatieve suggesties klaarliggen die jou goed uitkomen.

  • Intelligente assistentie: Tijdens je reis werkt Romie je reisschema in real time bij. Iedereen in de groepschat die niets wil missen kan zien wat je van plan bent. Als iemand je van het vliegveld wil ophalen kan hij gewoon @Romie bellen om te zien hoe laat je landt.
  • Groepschat 旅行規劃: 需要羅米退出來分享你的短信群聊然後收聽你的假期計劃。如果你有建議,你只能給 @Romie 打電話,詢問你可以去哪裏或者你能做什麼,而不是去旅行社。

  • Slim seeken: 向羅米問候你的群聊,你的 Expedia-Winkelervaring 會把你的 Expedia-Winkelervaring 中的可疑信息發送到你的 Expedia-Winkelervaring 中。您還可以通過自己的篩選條件對搜索數據進行個性化設置,例如在黑暗中觀景觀並提前辦理登機手續,以便更快地找到理想的酒店。

  • 你正在創建旅行計劃: Zoals 每一個好的禮賓都想讓新的 AI-Maatje 幫你規劃完美的旅程。羅米(Romie)可以從您的電子郵件和酒店附近的餐館和活動中獲取旅行信息,因爲他知道他和您的團隊都很喜歡它.

  • 動態服務: 你一定會相信 Romie 和你的問題一樣解決了,即使事情還沒有消失,比如 geals geland。作爲完美的個性化助手,Romie 可以按照您的計劃在最後一刻查看受訪者的演示或最後一刻的演示。他總是有其他建議可以讓你離開。

  • 智能協助: 當你旅行時 Romie 會實時查看行程表。在群聊中任何人不會錯過的人都能看到你的計劃是什麼。如果你來自飛行世界的人想讓他失望 @Romie bellen 看看你是怎麼着陸的。

"Wij geloven erin om de reizigerservaring opnieuw vorm te geven. Hiervoor gebruiken we de nieuwste AI om dit tot leven te brengen. Daar zijn we in geslaagd met Romie," zegt Rathi Murthy, CTO, Expedia Group. "We hebben een AI-assistent gemaakt met hyperpersonalisatie in gedachten, zodat reizigers op hun eigen voorwaarden kunnen kiezen wanneer ze de hulp van Romie willen. Romie kan helpen bij het dromen, plannen en reizen, ook als de dingen niet gaan zoals gepland. En hoe groter de interactie met de reiziger, hoe intelligenter hij wordt."

“我們真的很樂意爲旅行者提供新的表格。因此,我們使用了最新的人工智能來實現這一切。所以我們和羅米結婚了“zegt Expedia 集團首席技術官 Rathi Murthy。“我們有一位具有超個性化的人工智能助手,當他們獲得羅米·威倫的幫助時,他們可以根據自己的意願進行選擇。Romie 可以幫助你度過夢想、計劃和旅行,即使事物還沒有消失,比如 geland。以及他們與旅行者的互動有多大,他變得多聰明。”

2024 SPRING PRODUCTRELEASE

2024 春季產品發佈

In onze 2024 Spring Product Release hebben we de kracht van AI ingezet om verwarring en stress weg te nemen voor reizigers bij taken als planning, boekingsbeheer en klantenservice. Vertrouw ons - we willen je zo snel mogelijk in het vliegtuig op weg naar je bestemming krijgen. Dan kun je wat tijd vrijmaken en je bezighouden met het belangrijkste: het maken van blijvende herinneringen.

在我們的 2024 年春季產品發佈中,我們利用人工智能的力量來應對旅行者在規劃、預訂管理和客戶服務等方面的恐懼和壓力。相信我們——我們會讓你這麼快地在飛機上找到你的目的地。然後,你只要等一段時間,你就會與最重要的人交往:它製造了幸福的回憶。

Onze reispartners, de hoeksteen van onze markt, kunnen onze investeringen in AI en machineleren benutten met nieuwe tools die hun bedrijf beschermen, tariefintegriteit controleren en bruikbare service-inzichten bieden.

我們的旅行合作伙伴,即我們市場的精英,可以藉助新工具在人工智能和機器領域進行投資,這些工具可以保護您的企業,控制價格完整性並提供可用的服務。

Hoogtepunten van reisproducten:

旅行產品亮點:

  • Persoonlijke reisplanner: Voor het eerst kunnen reizigers aangepaste plannen maken voor volgende reizen op basis van door AI gegenereerde aanbevelingen. Deze zijn afgestemd op jouw reis en opgeslagen gegevens. Deze zomer beschikbaar op de Expedia-app in de V.S.

  • Selfservice reserveringsbeheer: Navigeer probleemloos door wijzigingen, annuleringen en inwisselen van airtegoed direct in de app of op het web. Deze zomer wereldwijd beschikbaar op Expedia en Hotels.com.

  • Snel hulp krijgen: Wie leest eigenlijk de kleine lettertjes? Dankzij onze vooruitgang op het gebied van AI kunnen reizigers snel de oplossingen vinden die ze nodig hebben in ons volledig bijgewerkte Helpcentrum. Nu beschikbaar op Expedia en Hotels.com in de V.S.

  • Prijzen vergelijken: Reizigers kunnen nu prijzen voor hotels en vluchten vergelijken op verschillende data, zodat je binnen je budget kunt reizen. Deze zomer beschikbaar op Expedia en Hotels.com in de VS.

  • Bestemmingen vergelijken: Leun achterover, ontspan en laat onze GenAI-tools je helpen bij het ontdekken en vergelijken van nieuwe bestemmingen die voor jou de moeite waard zijn. Deze zomer wereldwijd beschikbaar op Expedia, Hotels.com en Vrbo.

  • Samenvatting voor gasten: Bespaar tijd door duizenden beoordelingen te sorteren. Met behulp van GenAI-technologie vat Expedia eerdere beoordelingen van gasten samen, zodat jij dat niet hoeft te doen.
  • 個性化旅行規劃師: 旅行者首先可以根據人工智能生成的建議爲下一次旅行制定計劃。這些都是在您的旅行中記錄的,並保留了數據。這個夏天可以在美國的Expedia應用程序上使用

  • 自助預訂管理: 通過直接在應用程序或網絡上更改 airtegoed、取消和交換 airtegoed 來瀏覽問題。這個夏天在全球範圍內都可以在Expedia和Hotels.com上使用。

  • 快速獲得幫助: 誰本質上是小字母?感謝我們在人工智能領域取得的進展,旅行者可以在我們全面更新的幫助中心中快速找到他們需要的解決方案。現在可以在美國的 Expedia 和 Hotels.com 上使用

  • 比較價格: 旅行者現在可以在不同的數據中比較酒店和航班的價格,但是你在預算內可以出行。這個夏天可以在美國的Expedia和Hotels.com上使用。

  • Bestemmingen 比較: 再來一遍,放下我們的 Genai 工具可以幫助你發現和比較新的目的地,這些目的地對你來說是有價值的。這個夏天在全球範圍內都可以在Expedia、Hotels.com和Vrbo上使用。

  • 來賓摘要: Bespaar time 按數十條評論進行排序。藉助 Genai 技術,Expedia 以前的用戶評論同樣如此,但這並不重要。

Hoogtepunten van partnerproducten:

合作伙伴產品的亮點:

  • Fraudepreventie als een dienst (FPaaS): Onze sector verliest jaarlijks meer dan 21 miljard dollar aan frauduleuze transacties.1 Het is tijd om je bedrijf te beschermen tegen financieel verlies. Onze FPaaS-oplossing helpt je bij het screenen van boekingen, het beperken van ongeautoriseerde toegang tot accounts en het minimaliseren van terugboekingsverliezen.

  • Gefinancierde loyaliteit van adverteerders: Het wordt tijd dat onze bestemmingspartners hun loyaliteitsspelletje meespelen. En nu kunnen ze dat doen door OneKeyCash te financieren voor reizigers die hotels boeken.

  • Geoptimaliseerde distributie voor hoteleigenaars: Geoptimaliseerde distributie is nu beschikbaar voor regionale ketens en onafhankelijke hotels. Hotels kunnen hun inventaris en prijzen nu beter controleren.

  • Gastervaring: AI-gebaseerde inzichten brengen terugkerende negatieve kritieken in kaart, en leveren gepersonaliseerde aanbevelingen aan hosts om een betere reizigerservaring te creëren.

  • Seizoensgebonden annuleringsbeleid: Heb meer controle over je vakantiewoning met het op datum gebaseerde annuleringsbeleid van Vrbo, alles op één pagina.
  • 反欺詐即服務 (FPaaS): 該行業每年因欺詐交易損失超過210億美元。1 現在是保護您的企業免受財務損失的時候了。我們的FPaas解決方案可以幫助您在預訂屏幕,限制未經授權的帳戶訪問權限以及最大限度地減少回程預訂的風險。

  • 金融忠誠度 貨車廣告商: 現在是我們的目的地合作伙伴玩忠誠度遊戲的時候了。現在,她可以通過OnekeyCash爲預訂酒店的旅行者提供資金。

  • 針對以下內容進行了優化的分佈 酒店傳奇: 地理優化的分銷現在可供區域性連鎖店和不客氣酒店使用。酒店現在可以更好地控制庫存和價格。

  • Gastervaring: 基於人工智能的inzichten會在地圖上重現負面批評,並向房東提供個性化建議,以更好地保護旅遊。

  • 季節性債券取消政策: 通過 Vrbo 基於日期的取消政策,您可以更多地控制您的假期,一切都在您的頁面上。

OPEN VOOR ZAKEN: SHOP DE FAVORIETEN VAN INFLUENCERS VOOR REISWINKELS

開門購物:爲旅行商店選購網紅最喜歡的商品

Travel Shops debuteert vandaag als een nieuwe winkeluitstalling, waarmee makers hun reisaanbevelingen kunnen delen en opslaan op één centrale plek op de Expedia-app. Reizigers hoeven geen uren meer te scrollen op sociale media voor aanbevelingen of om nieuwe inspiratie op te doen.

Travel Shops今天作爲新的購物中心首次亮相,他們可以在Expedia應用程序的中央位置分享和保存他們的旅行報告。但是,旅行者無需在社交媒體上滾動以獲取推薦或獲得新的靈感。

Met deze nieuwe winkel kunnen contentmakers commissie verdienen, hun zichtbaarheid vergroten en hun eigen gepersonaliseerde ruimte voor reiscontent aanpassen. Reclamepartners kunnen binnenkort bestemmingen onder de aandacht brengen met links om te winkelen via onze sociale kanalen. Of ze kunnen samenwerken met zorgvuldig uitgekozen reisinfluencers om een collectie te sponsoren via hun media.

有了這個新商店,內容製作者可以賺取佣金,他們可以放大視野,併爲旅行內容定製自己的個性化空間。ReclamePartners可以在我們的社交渠道上使用帶有購物鏈接的aandacht在卡內進行訂購。或者,他們可以與衆多知名旅行影響者合作,通過其媒體贊助一個集體。

"We zagen een kans om opnieuw uit te vinden hoe consumenten omgaan met reiscontent op socialemediaplatforms," aldus Jochen Koedijk, CMO, Expedia Group. "Travel Shops zijn een uniek reisplatform dat de kloof overbrugt tussen contentmakers en reizigers. Ze creëren een centraal punt voor reisaanbevelingen en een naadloze winkelervaring. Travel Shops geven makers de tools om unieke marktplaatsen te bouwen. Zo kunnen ze makkelijker reisaanbevelingen delen en reizigers een gepersonaliseerde ervaring leveren."

aldus:“我們有機會從社交媒體平台上找到消費者如何通過旅行內容獲得新生,” aldus Expedia 集團首席營銷官 Jochen Koedijk。“Travel Shops是一個獨特的旅行平台,內容製作者和旅行者都過度使用了這個平台。他們爲旅行評分創造了一箇中心點和一個無縫的倉庫。旅遊商店爲製造商提供了建造獨特集市的工具。因此,他們可以更輕鬆地分享旅行經歷,爲他們提供個性化的體驗。”

HET GROOTSTE REISMEDIANETWERK TER WERELD

世界上最大的旅行媒體網絡

Bij EXPLORE lanceerden wij vandaag 's werelds toonaangevende reismedianetwerk. Voortbouwend op twee decennia reclame-ervaring van Expedia Group Media Solutions, maakt het reismedianetwerk gebruik van onze first-party reizigersintentie en aankoopgegevens, waarmee reclamepartners nog meer reizigers bereiken tijdens het aankooptraject. Advertentiepartners profiteren van:

Bij EXPLORE 推出了 Wij Wij Vandaag 的 weelds toonaangevende reismedianetwerk。在Expedia Group Media Solutions的兩十年回收經歷中,該旅行社網絡充分利用了我們的第一方旅行社和採訪數據,warmee的廣告合作伙伴以及更多的旅行者在訪問計劃中被利用。廣告合作伙伴從以下方面獲利:

  • Intern creatief team: Werk samen met ons interne creatieve team aan inspirerende, bruikbare en aantrekkelijke campagnes om zeer relevante doelgroepen te bereiken op meerdere platforms.

  • Toonaangevende reclametools: Richt je op ambitieuze reizigers met toonaangevende on-site reclametools zoals TravelAds. Deze verbinden ons reispubliek met 200 boekingssites in meer dan 70 landen.

  • Offsite mogelijkheden: Profiteer van onze reisintentiegegevens uit de eerste hand om reizigers te ontmoeten waar ze zich ook online bevinden, zoals op YouTube en Connected TV.

  • Wereldwijd netwerk en schaal: Ontwikkel aangepaste mediacampagnes met onze deskundige mediateams, met behulp van partnerschappen zoals Netflix en Disney+. Maak gebruik van het uitgebreide B2B-netwerk van meer dan 60.000 partners van Expedia Group om wereldwijde voetafdrukken naar nieuwe markten en doelgroepen uit te breiden.
  • 實習創作團隊: 與我們的內部創意團隊合作,開展鼓舞人心、實用和引人入勝的活動,在多個平台上建立非常相關的目標群體。

  • 熱門廣告工具: 使用諸如TravelAds之類的極具吸引力的現場廣告工具來吸引雄心勃勃的旅行者。這個旅行社將我們的旅行社與70多個國家的200個預訂網站聯繫起來。

  • 異地可能性: 從我們的旅行數據中獲利,因爲旅行者會發現他們還能在YouTube和聯網電視上找到在線活動。

  • Wereldwijd 網絡和規模: 藉助 Netflix 和 Disney+ 等合作伙伴,與我們的專業媒體團隊一起開發定製媒體宣傳活動。利用 Expedia 集團超過 60.000 個合作伙伴組成的廣泛的 B2B 網絡,向全球新市場拓展目標群體,擴大目標群體。

"We zijn pioniers op het gebied van het medianetwerkmodel voor de reisbranche. Onze robuuste first-party gegevens en ons netwerk van partnerschappen in de hele sector geven ons de exclusieve mogelijkheid om het winkelgedrag van reizigers te vertalen naar bruikbare inzichten voor onze reclamepartners," verklaart Rob Torres, SVP, Expedia Group Media Solutions. "Ons reismedianetwerk voor reizen richt zich op reizigers op verschillende contactmomenten tijdens de reis. Dit levert relevante reiscontent op die snel kan worden omgezet. We zijn nog maar net begonnen met het opzetten van op maat gemaakte mediacampagnes voor partners. Ik ben enthousiast over wat er nog komen gaat."

“我們是自由行業媒體網絡模型領域的先驅者。我們強大的第一方數據和我們在整個領域的合作伙伴網絡爲我們提供了獨家可能性,可以將旅行者的購物行爲轉化爲可用的信息,供我們的廣告合作伙伴使用,” verklaart Expedia 集團媒體解決方案高級副總裁 Rob Torres。“我們的旅行媒體網絡讓旅行者在旅行期間的不同接觸時刻非常有用。它可以迅速提供相關的旅行內容。我們現在還沒有開始,但還不是從爲合作伙伴量身定製的媒體活動開始的。我對即將發生的事情充滿熱情。”

NOOT VAN DE REDACTEUR

不是 DE REDACTEUR

  • Partners kunnen meer informatie vinden op: partner.expediagroup.com/release
  • Reizigers kunnen meer informatie vinden op: expediagroup.com/release
  • EG Labs is te vinden op: expediagroup.com/labs
  • 合作伙伴可以在以下網址找到更多信息:partner.expediagroup.com/release
  • 旅行者可以在 expediagroup.com/release 上找到更多信息
  • EG 實驗室正在找到:expediagroup.com/labs

Onderzoeksbronnen:
1 Onderzoek van Edgar, Dunn & Company, namens eNett.

研究來源:
1 Edgar、Dunn & Company 的研究員,名爲 eNett。

Over Expedia Group
De merken van Expedia Group, Inc. maken reizen mogelijk voor iedereen, overal via ons wereldwijde platform. Gedreven door de kernovertuiging dat reizen een kracht ten goede is, helpen we mensen de wereld op nieuwe manieren te ervaren en duurzame verbindingen op te bouwen We bieden toonaangevende technologische oplossingen om de groei en het succes van partners te stimuleren en tegelijkertijd gedenkwaardige ervaringen voor reizigers mogelijk te maken. Onze organisatie bestaat uit drie pijlers: Expedia Brands, waarin al onze consumentenmerken zijn ondergebracht; Expedia Product & Technology, gericht op de product- en technische strategie en aanbiedingen van de groep; en Expedia for Business, bestaande uit business-to-business oplossingen en relaties in het reisecosysteem.

關於 Expedia 集團
Expedia Group, Inc.的品牌使每個人都可以通過一個全球平台進行總體旅行。通過核心競爭來激發力量是件好事,幫助我們全世界的人們以新的方式體驗並建立持久的聯繫。我們爲合作伙伴的成長和成功提供了非常有競爭力的技術解決方案,以刺激和保持合作伙伴的成長和成功可以爲旅行者創造有價值的體驗。我們的組織有三大支柱:Expedia 品牌,我們的所有消費者品牌都屬於其中;Expedia 產品與技術,負責該集團的產品和技術戰略及報價;以及Expedia for Business,由旅遊生態系統中的企業對企業解決方案和關係組成 em。

De drie belangrijkste consumentenmerken van Expedia Group zijn: Expedia, Hotels.com en Vrbo. One Key is ons uitgebreide loyaliteitsprogramma dat Expedia, Hotels.com en Vrbo verenigt in één eenvoudige, flexibele reisbeloningservaring. Om je in te schrijven voor One Key, download je gratis de mobiele apps van Expedia, Hotels.com en Vrbo op iOS- en Android-apparaten. One Key is momenteel verkrijgbaar in de VS en zal binnenkort wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Expedia 集團的三個主要消費者品牌是:Expedia、Hotels.com和Vrbo。One Key是我們廣泛的忠誠度計劃,Expedia、Hotels.com和Vrbo聯合提供簡單、靈活的旅行獎勵服務。如果你正在爲One Key寫作,可以在iOS和安卓設備上免費下載來自Expedia、Hotels.com和Vrbo的移動應用程序。One Key 目前在 VS 中是可獲得的,並且可以在全球範圍內使用它。

Ga voor meer informatie naar . Volg ons op Twitter @expediagroup en bekijk onze LinkedIn .

轉到這裏獲取更多信息。在推特上關注我們 @expediagroup 然後看看我們的 LinkedIn。

2024 Expedia, Inc., een bedrijf van de Expedia Group. Alle rechten voorbehouden. Handelsmerken en logo's zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. CST: 2029030-50

2024 Expedia, Inc.,Expedia 集團旗下的一家公司。所有權利都是前提的。商標和徽標是其各自所有者的財產。成本:2029030-50

Logo -

徽標-

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論