share_log

Na Veletrhu China Brand Day Expo Se Představila Zelená Energetická Řešení Společnosti Shanghai Electric, Která Transformují Krajinu Pomocí Čisté Energetiky

PR Newswire ·  May 14 23:02

Pod heslem „Čínské značky, globální sdílení" představuje společnost na China Brand Day Expo integrovaná řešení pro energetická a průmyslová zařízení se zaměřením na nízkouhlíkové přístupy

Shanghai Electric's Green Energy Solutions Land at China Brand Day Expo, Building a Landscape Reshaped by Clean Energy Technology.

ŠANGHAJ, 14. května 2024 /PRNewswire -- Společnost Shanghai Electric (SEHK:2727, SSE:601727) si na osmém ročníku významného veletrhu China Brand Day 2024, který se koná od 10. do 14. května v Šanghaji, získala všeobecnou pozornost svými projekty v oblasti zelené energie a systematickými průmyslovými řešeními. Vystavená řešení prezentují nejen aktuální přínosy společnosti Shanghai Electric k rozvoji čisté energie prostřednictvím technologických novinek s ohledem na regionální potřeby, ale rozvíjejí také vizi zelenější Číny poháněné nízkouhlíkovými inovacemi, které mají zemi pomoci urychleně dosáhnout cíle nulových emisí uhlíku.

Expozice Shanghai Electric, která je rozdělena do čtyř oblastí pokrývajících příběh značky, technologické inovace, zelenou energii a iniciativu Nové Hedvábné stezky, vykresluje obraz budoucnosti, v níž lidé, průmysl a příroda prosperují ve vzájemné harmonii, stejně jako perspektivu udržitelného pokroku a prosperity čerpající z nové kvality výrobních sil, což je nová filozofie rozvoje Číny navržená vládou s cílem zahájit novou kapitolu hospodářského růstu.

Nový plán ekologického a nízkouhlíkového rozvoje

V srdci příběhu značky Shanghai Electric společnost kreativně ztvárnila své projekty pro čistou energii a průmysl ve svěží a pokojné přírodě. Vizualizace inspirovaná tradiční čínskou malbou z 12. století „Tisíc mil hor a řek" umožňuje návštěvníkům nahlédnout do vize světa, v němž mohou z nízkouhlíkových technologií těžit všechna odvětví, a zároveň podtrhuje ambici společnosti Shanghai Electric ujmout se vedení globální energetické transformace.

Technologické inovace: základ vysoce kvalitní výroby

Prezentací svých řešení a produktů, které posouvají výrobu na novou úroveň, zdůraznila společnost Shanghai Electric svou technologickou zdatnost a prokázala svou neutuchající snahu o technologické inovace. K vystaveným novinkám patří například:

  • Jaderná elektrárna, jejíž reaktorová tlaková nádoba váží po naplnění vodou 1300 tun.
  • Vysoce přesné centrum broušení kompozitů s přesností broušení 0,0004 mm.
  • Keramické dlaždice odolné vůči vysokým teplotám, které dokážou snést teplotu téměř 1400 °C.
  • Kovárna ve větrném tunelu k výrobě materiálu z 9 % niklu, která může pracovat při extrémně nízkých teplotách -196 °C.

Zelená energie: budování udržitelného průmyslového řetězce

V rámci tématu „Zelená energie" společnost Shanghai Electric dále představila svůj systém kombinované výroby energie z větru, slunce a vodíku s úložištěm a integrované řešení „zdroj-síť-zátěž-úložiště" a prezentovala energetické systémy nové generace i komplexní bezuhlíkové průmyslové parky, které dodávají energií regionům po celém světě. Vyzdvihla také svůj systém hospodaření s energií (Energy Management System, EMS), který již byl úspěšně nasazen v řadě projektů po celém světě, spolu se svým základním systémem a zařízením pro řízenou jadernou fúzi, které jsou na čínském trhu špičkou.

Čínské značky, světové sdílení

Prostřednictvím interaktivní obrazovky se společnost Shanghai Electric podělila o svůj příběh urychlení rozvoje čisté energie ve spolupráci se svými globálními partnery a názorně představila plán na vybudování zelenějšího a udržitelnějšího zítřka. Ke konci loňského roku fungovalo ve 35 zemích a teritoriích více než 140 zahraničních poboček společnosti Shanghai Electric, které realizovaly více než 100 projektů zahrnujících tepelnou energetiku, fotovoltaiku, jadernou energetiku, skladování energie, získávání energie z odpadu, spalovací motory a uhelné elektrárny. Díky svým inovativním řešením pomáhá Shanghai Electric vyrábět celkem 1,2 bilionu kWh elektřiny a snížit emise uhlíku o 35 milionů tun.

Dnes, na úsvitu nové éry poháněné čistou energií, je společnost Shanghai Electric připravena stát v čele, rozvíjet s důrazem na ekologické, nízkouhlíkové a digitální transformace své aktivity a pomoci Číně i dalším zemím naplnit jejich nízkouhlíkové cíle. Jako lídr v oblasti zařízení pro alternativní výrobu energie a klíčový hráč v oblasti automatizace technologicky vyspělých zařízení společnost Shanghai Electric neustále zkoumá hranice inovací, aby přinesla v rámci průmyslového ekosystému nové možnosti.

Další informace o společnosti Shanghai Electric najdete na adrese .

Video -
Logo -

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment