share_log

AGCO Lanceert PTx, Een Portefeuille Voor De Precisielandbouw Om Technologische Transformatie Te Versnellen

AGCO Lanceert PTx, Een Portefeuille Voor De Precisielandbouw Om Technologische Transformatie Te Versnellen

愛科推出 PTx,這是一款專爲精密土地建設而設的投資組合,旨在推動技術轉型
PR Newswire ·  04/09 04:14

Nieuw toonaangevend merk combineert precisietechnologieën van Precision Planting en PTx Trimble

新興品牌結合了精密種植和 PTx Trimble 的精密技術

DULUTH, Ga., 8 april 2024 /PRNewswire/ -- AGCO Corporation (NYSE: AGCO), wereldwijd marktleider in het ontwerpen, produceren en distribueren van landbouwmachines en precisielandbouwtechnologie, kondigde vandaag de lancering aan van PTx, een nieuw merk dat de precisielandbouwportefeuille vertegenwoordigt. PTx combineert precisielandbouwtechnologieën uit de hoekstenen van AGCO's technologiestapel: Precision Planting en haar nieuwste joint venture (JV), PTx Trimble.

喬治亞州德盧斯,2024年4月8日 /PRNewswire/ —— 愛科公司(紐約證券交易所代碼:AGCO)是開發、生產和分銷農業機械和精密土地建設技術領域的全球市場領導者,今天宣佈推出精密土地建設的新品牌PTx wportefeuille vertegenwoordigt。PTx 結合了來自愛科技術支柱的精密土地建設技術:精密種植及其新合資企業 (JV) PTx Trimble。

De strategische afstemming van deze merken zal AGCO's technologische transformatie sneller doen groeien en ondersteunt de toekomstige ontwikkeling en distributie van de volgende generatie landbouwtechnologieën voor boeren en fabrikanten van originele apparatuur (OEM's).

這些品牌的戰略整合將加快愛科的技術變革的發展,並支持下一代農業技術的未來開發和分銷,以供原裝設備製造商和原裝設備製造商使用。

PTx zal boeren over de hele wereld bedienen via drie go-to-market benaderingen. Gespecialiseerde handelaars in precisielandbouw helpen boeren om apparatuur van bijna elk merk of bouwjaar dat ze al bezitten uit te rusten met de nieuwste technologieën. PTx zal ook haar relaties uitbreiden met meer dan 100 OEM-partners die producten uit de PTx-portefeuille direct in de fabriek kunnen integreren. Nieuwe machines van AGCO's toonaangevende merken - Fendt, Massey Ferguson en Valtra - zullen ook af-fabriek technologie uit de PTx-portefeuille leveren.

PTx 將通過三種進入市場的舉措席捲整個世界。精密土地建設領域的專業商人可以幫助他們了解幾乎所有品牌的設備,因爲它們都被新技術所困擾。PTx 還將擴大與 100 多家 OEM 合作伙伴的關係,他們直接生產了 PTX-Portefeuille 的產品工廠可以整合。愛科引以爲豪的品牌——芬特、梅西·弗格森和瓦爾特拉——的新機器也使用了PTX-Portefeuille的工廠技術。

Seth Crawford, Senior Vice President en General Manager PTx, zal de nieuwe onderneming leiden als een toonaangevend precisielandbouwplatform voor de gemengde vloot, om boeren wereldwijd service te verlenen.

PTx高級副總裁兼總經理塞思·克勞福德將引領新的企業作爲一個非常有影響力的精密土地建設平台,爲全球客戶提供服務。

"Wij geloven dat technologie boeren de flexibiliteit moet geven om hun weg te vinden tussen merken en door de hele gewascyclus heen," aldus Crawford. "Dankzij het portefeuille-aanbod van PTx binnen Precision Planting en PTx Trimble, zullen we naadloos compatibele, krachtig eenvoudige precisielandbouwoplossingen bieden. We weten dat landbouw eenvoudiger is als platformen met elkaar praten, vooral wanneer specialisten die boeren begrijpen de systemen hebben afgestemd op boeren en deze ondersteunen. En dit belooft PTx onze klanten wereldwijd."

阿爾杜斯·克勞福德(Aldus Crawford):“我們認爲,技術需要靈活性,才能在品牌之間以及整個發展週期中找到出路。”“得益於PtX在精密種植和PTx Trimble中提供的產品組合,可以爲我們提供無縫兼容、強大而簡單的精確土地建設解決方案。我們知道,landbouw envoudiger 就是一個可以說話的平台,當農民爲系統提供專業知識和支持時,更有說服力。而這個心愛的 PTx 遍佈全世界的客戶。”

De naam PTx is geworteld in het erfgoed van AGCO: precisielandbouw (P) en geavanceerde technologieën (T) die de impact voor boeren vermenigvuldigen (x) door middel van naadloze, intelligente en boergerichte technologieën.

PTx 這個名字源於愛科的業績:精密土地(P)和先進的技術(T)通過無縫的、智能和農業化的技術(x)對礦山免疫的影響(x)。

Het symbool staat voor de precieze rijen en velden in de landbouw en vertelt een verhaal van wereldwijde verbinding. Om een uniform aanbod op de markt te brengen, wordt de visuele identiteit van Precision Planting verder ontwikkeld als onderdeel van de nieuwe PTx-merkportefeuille, terwijl de bekende maïsplant van het merk behouden blijft als knipoog naar het rijke erfgoed. De visuele identiteit van PTx Trimble weerspiegelt die van het toonaangevende PTx-merk.

該符號代表着農業中精確的生活和田野,並講述了全球聯繫的故事。爲了在市場上出售制服,精準種植的視覺識別被開發爲新的PTX品牌投資組合的一部分,而該品牌的著名主體則以knipoog的身份移交給富裕的業績。PTx Trimble Weerspiegelt 的視覺身份是當之無愧的 PTX 品牌。

AGCO voltooide de JV-transactie met Trimble op 1 april 2024, waarbij PTx Trimble werd opgericht. Andrew Sunderman is benoemd tot General Manager van PTx Trimble. Met Sunderman's 12 jaar ervaring in verschillende wereldwijde AGCO-functies, onder meer als recentelijk hoofd van het JV-integratieteam, is hij uitermate geschikt om dit bedrijf te leiden.

愛科於 2024 年 4 月 1 日宣佈與 Trimble 進行合資交易,PTx Trimble 在那裏成立。安德魯·桑德曼被任命爲 PTx Trimble 的總經理。桑德曼在全球各種農業集團職能部門工作了12年,再加上最近加入合資企業整合團隊的經歷,是他領導該公司的唯一故事。

"Boeren vertrouwen op precisielandbouwtechnologieën. Hiermee stijgen hun opbrengsten, wordt verspilling tegengegaan en kunnen zij hun hulpbronnen maximaliseren," aldus Sunderman. "Dankzij de lancering van PTx en de start van de PTx Trimble JV kunnen wij boeren betere diensten verlenen met retrofit- en fabrieksoplossingen, en kunnen zij hun financiële en operationele doelen beter bereiken."

阿爾杜斯·桑德曼:“Boeren 對精密的土地建設技術深信不疑。他們堅定不移,可以最大限度地發揮他們的幫助。”“感謝PTx的推出和PTx Trimble合資企業的啓動,我們可以通過改造和工廠解決方案提供更好的服務,並且可以更好地解決您的財務和運營目標。”

Keith Crow zal aanblijven als General Manager van Precision Planting.

基思·克勞將被任命爲精準種植總經理。

PTx voegt zich bij AGCO's toonaangevende wereldwijde merkenportfolio, waaronder Fendt, Massey Ferguson, GSI en Valtra. Ga voor meer informatie over PTx naar .

PTx已加入愛科全球領先的品牌投資組合,包括芬特、梅西·弗格森、GSI和Valtra。前往獲取有關 PTx 的更多信息。

Over AGCO
AGCO (NYSE: AGCO) is wereldwijd marktleider in het ontwerpen, produceren en distribueren van landbouwmachines en precisielandbouwtechnologie. AGCO levert waarde aan landbouwers en OEM-klanten via haar gedifferentieerde merkenportfolio met belangrijke merken zoals Fendt, GSI, Massey Ferguson, PTx en Valtra. AGCO's volledige assortiment machines, slimme landbouwoplossingen en diensten helpt boeren onze wereld duurzaam te voeden. AGCO is opgericht in 1990 en het hoofdkantoor is gevestigd in Duluth, Georgia (VS). In 2023 had AGCO een netto-omzet van ongeveer $ 14,4 miljard. Ga voor meer informatie naar . Volg ons op X voor nieuws, informatie en evenementen over het bedrijf: @AGCOCorp. Volg voor financieel nieuws op X de hashtag #AGCOIR.

關於 AGCO
愛科集團(紐約證券交易所代碼:AGCO)是設計、生產和分銷農業機械和精密土地建設技術的全球市場領導者。愛科通過其差異化的品牌組合向農業生產商和OEM客戶提供價值,其中包括芬特、GSI、梅西·弗格森、PTx和Valtra等重要品牌。愛科種類齊全的分類機器、超薄的農業生產和服務幫助我們的世界爲農民提供持久的食物。愛科成立於1990年,總部設在佐治亞州的德盧斯(美國)。2023年,愛科的淨資產總額約爲144億美元。轉到這裏獲取更多信息。在 X 上關注我們,了解有關該公司的新聞、信息和活動:@AGCOCorp。在主題標籤 #AGCOIR 上關注 X 上的財經新聞。

Video -
Logo -

視頻-
徽標-

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論