share_log

Společnost Universal Robots Vylepšuje Nosnost Robotů UR20 a UR30

PR Newswire ·  Sep 26 20:22

Zvýšení síly kobotů s vysokým zatížením zvyšuje výrobní kapacitu a produktivitu zákazníků.

ODENSE, Dánsko, 26. září 2024 /PRNewswire/ -- Universal Robots, dánská společnost vyrábějící kolaborativní roboty (koboty), nyní zvyšuje nosnost nové generace kobotů UR20 a UR30, což zákazníkům umožní zvedat více bez dodatečných nákladů.

Tyto aktualizace zvyšují celkovou nosnost, včetně koncového efektoru , na 25, resp. 35 kg při použití kobota v optimální poloze. To je užitečné zejména pro paletizační aplikace a řešení.

„Ve společnosti Universal Robots neustále testujeme a vyvíjíme naše produkty, a když poskytujeme nové funkce, chceme k nim partnerům a zákazníkům umožnit okamžitý přístup," říká Tero Tolonen, produktový ředitel . „Tato aktualizace umožňuje zákazníkům zvýšit produktivitu bez zvýšení nákladů a je jen jedním z příkladů toho, jak naše nadšení pro inovace přináší prospěch zákazníkům."

Dodatečné zvýšení síly nevyžaduje žádné nové nákupy a aktualizace výroby může proběhnout během několika minut. Zvýšení nosnosti lze odemknout jednoduchou aktualizací softwaru UR PolyScope na verzi 5.19 nebo novější. Během roku 2024 budou dodávané koboty UR20 a UR30automaticky obsahovat software potřebný pro podporu použití vyšší nosnosti.

Více informací o navýšení nosnosti pro UR20 a UR30 najdete zde.

Na mezinárodním průmyslovém veletrhu China International Industry Fair v Šanghaji byla tento týden poprvé představena paletizační aplikace UR20 se zvýšenou nosností. Prohlédněte si fotografie z demonstrace v kolekci obrázků.

Kolekci obrázků si můžete stáhnout zde .

O společnosti Universal Robots

Společnost Universal Robots je světovým lídrem v oblasti kolaborativní robotiky (kobotů), která se používá v celé řadě průmyslových odvětví. Naše poslání je jednoduché: Automatizace pro každého. Kdekoli. Po celém světě se prodalo více než 90 000 kobotů . Naše uživatelsky přívětivá platforma je podporována intuitivním softwarem PolyScope, oceňovanými školeními, komplexními službami, a největším ekosystémem kobotů na světě, který našim zákazníkům přináší inovace a možnost volby.

Společnost Universal Robots je součástí Teradyne Robotics, divize společnosti Teradyne (NASDAQ:TER), předního dodavatele automatických testovacích zařízení a pokročilých robotických technologií.

Další informace naleznete na adrese .

Logo -

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

440k+
Newsrooms &
Influencers
9k+
Digital Media
Outlets
270k+
Journalists
Opted In
GET STARTED
The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment