share_log

Runergy Získava V Hodnotení Synesgy ESG Dobrú Známku Udržateľnosti

PR Newswire ·  Sep 12 10:17

SHANGHAI, 12. september 2024 /PRNewswire/ -- Runergy, popredná spoločnosť v oblasti solárnej energie a výrobca fotovoltických modulov BNEF Tier 1, úspešne prešla hodnotením environmentálneho, sociálneho a riadiaceho (ESG) aspektu od Synesgy. Celkovo dosiahla dobrú úroveň udržateľnosti a v rozsahu podnikania dokonca vynikajúcu úroveň. Tento úspech je pre Runergy kľúčovým míľnikom, ktorý potvrdzuje, že spoločnosť dodržiava zásady ESG v súlade s najlepšími národnými a medzinárodnými postupmi.

Runergy Passes Synesgy ESG Assessment with Good Level of Sustainability

Synesgy je globálna digitálna platforma zameraná na hodnotenie udržateľnosti ESG v rámci dodávateľského reťazca, ktorú vyvinula ratingová agentúra CRIF Ratings pod dohľadom ESMA. Jej metodika hodnotenia ESG sa riadi všeobecne uznávanými medzinárodnými štandardmi udržateľnosti, vrátane Globálnej iniciatívy pre podávanie správ (GRI) a Cieľov udržateľného rozvoja (SDGs). Jej metodika hodnotenia ESG sa riadi všeobecne uznávanými medzinárodnými štandardmi udržateľnosti, vrátane Globálnej iniciatívy pre podávanie správ (GRI) a Cieľov udržateľného rozvoja (SDG).

CRIF sa špecializuje na úverové výkazníctvo a informačné systémy pre podniky, analytiku, outsourcing a spracovateľské služby, ako aj pokročilé digitálne riešenia pre rozvoj podnikania a otvorené bankovníctvo. Služby CRIF využíva viac ako 82 000 spoločností, 10 000 bánk a finančných inštitúcií a 600 poisťovní vo viac ako 40 krajinách. Hodnotenie Synesgy ESG sa stalo kľúčovým meradlom pre posúdenie firiem všetkých veľkostí a odvetví v Taliansku a Európe. Dobré hodnotenie svedčí o silnom výkone spoločnosti, finančnej sile a schopnosti inovovať a byť spoľahlivým partnerom v oblasti udržateľného rozvoja.

Skóre Synesgy ESG hodnotí, do akej miery spoločnosť spĺňa faktory ESG s ohľadom na jej odvetvie a geografickú oblasť. Získanie certifikácie Synesgy je dôkazom vynikajúceho výkonu Runergy v oblasti ESG a jej záväzku k udržateľnému rozvoju a vysokým štandardom spoločenskej zodpovednosti v každodennej prevádzke.

„Z hľadiska životného prostredia sme neochvejne oddaní udržateľným postupom. Používame ekologické materiály a výrobné procesy, aby sme minimalizovali svoju uhlíkovú stopu a podporili zodpovednú prevádzku," povedal Yu Bing, globálny marketingový riaditeľ Runergy. „Naše odhodlanie k udržateľnosti potvrdzujú aj naše pôsobivé hodnotenia ESG, ktoré nám priniesli uznanie od spoločností Dun & Bradstreet, EcoVadis a Achilles."

Runergy získala viaceré ocenenia ESG, vrátane najvyššieho hodnotenia „veľmi dobré" od Dun & Bradstreet, bronzovej medaily v hodnotení udržateľnosti od EcoVadis s umiestnením v najvyšších 35 percentách. Okrem toho má najvyšší certifikát ESG od Achilles.

Od júna 2023 je Runergy členom OSN Global Compact, dobrovoľnej iniciatívy na podporu zodpovedného podnikania. Ako globálny podnik zameraný na fotovoltiku Runergy pokračuje v integrácii svojej vízie trvalo udržateľného rozvoja do svojej obchodnej stratégie a prevádzok, pričom poskytuje zákazníkom efektívne, udržateľné produkty a služby.

„Runergy bude aj do budúcnosti pokračovať v trvalo udržateľnom rozvoji a spolupracovať so svojimi partnermi na vytváraní udržateľnej zelenej budúcnosti," povedal Yu.

Foto:

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

440k+
Newsrooms &
Influencers
9k+
Digital Media
Outlets
270k+
Journalists
Opted In
GET STARTED
The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment