share_log

Crystal Lagoons Expanduje V Európe Vďaka Projektu New Public Access Lagoons V Seville

PR Newswire ·  03:00

MIAMI, 26. júla 2024 /PRNewswire/ – Crystal Lagoons naďalej vnáša revolúciu do miest na celom svete tým, že prináša životný štýl na tropických plážach prostredníctvom svojho modelu Public Access Lagoons (lagúny pre verejnosť), známeho aj ako model PAL . Globálna expanzia nadnárodnej inovačnej spoločnosti, ktorá celkovo zahŕňa 1 000 projektov v rôznych štádiách vývoja a rokovaní v 60 krajinách, je teraz viditeľná v Európe vďaka novému komplexu v Seville. Je to stredomorské mesto a jedno z najikonickejších a najatraktívnejších v Španielsku, ktoré bude mať prostredníctvom nového projektu spoločnosti karibskú atmosféru.

Seville will have idyllic beach life thanks to the new Crystal Lagoons PAL project

Ide o komplex dostupný pre všetkých na vstupenky, ktorý bude okolo krištáľovo čistej lagúny vhodnej na plávanie a vodné športy, zahŕňať obytné jednotky, hotel, obchody a reštaurácie ako aj ďalšie aktivity a komerčnú a zábavnú infraštruktúru stelesňujúcu typický zážitok z PAL.

S týmto novým vývojom spoločnosť Crystal Lagoons pokračuje vo svojej expanzii v Európe, kde je prítomná v Španielsku, Taliansku, Francúzsku, Českej republike, Poľsku, Rumunsku a Maďarsku s projektmi v rôznych fázach vývoja a rokovaní. Medzi komplexmi v Španielsku vynikajú dva projekty v meste Murcia a ďalší na Costa del Sol .

Výstavba v Seville je súčasťou projektov, ktoré má Crystal Lagoons v partnerstve s ocenenou rumunskou firmou Forty Management v rôznych európskych mestách vrátane nedávno slávnostne otvoreného parku Lagoon Park Bukurešť v Bukurešti. Tento projekt PAL spôsobil v meste revolúciu s obrovským úspechom, pričom lístky sa vypredali viac ako týždeň vopred.

„Sevilla má jedno z najlepších podnebí v Európe, čo umožní celoročné potešenie z tohto projektu PAL. Vylepší turistické mesto tak, že bude najlepšie svojho druhu, bude jedno z najpopulárnejších v Španielsku a Európe, s ročnou návštevnosťou niekoľko miliónov návštevníkov. Tento vývoj zmení životy miliónov Sevillčanov tým, že nastaví nový štandard zábavy," vysvetľuje Jean Pierre Juanchich, globálny obchodný riaditeľ Crystal Lagoons.

Projekty PAL boli ocenené za svoj príspevok k životnému prostrediu, pretože znížili ekvivalent v hodnote 40 % uhlíkovej stopy v sektore cestovného ruchu a dopravy prinesením plážového života s tyrkysovou vodou a bielym pieskom na miesta blízko domova, čím sa vyhnete dlhým cestám autom alebo lietadlom.

O spoločnosti Crystal Lagoons

Crystal Lagoons je nadnárodná spoločnosť so sídlom v USA, ktorá vyvinula technológiu umožňujúcu kdekoľvek stavať a udržiavať krištáľovo čisté lagúny neobmedzených veľkostí za nízke náklady. Má viac ako 1 000 projektov v rôznych fázach vývoja a rokovaní po celom svete.

S viac ako 2 900 patentmi v 180 krajinách jej udržateľné vybavenie využíva až 100-krát menej chemikálií a iba 2 % potrebnej energie si vyžadujú konvenčné bazény. Organizácia Bureau Veritas overila efektívne využívanie vody tejto technológie a dospela k záveru, že lagúna s rozlohou 1 hektár (2,5 akra) spotrebuje 33-krát menej vody ako golfové ihrisko a o 40 % menej vody ako park rovnakej veľkosti. Zariadenia Crystal Lagoons môžu využívať morskú, sladkú a brakickú vodu, ktorá sa vyskytuje v hojnom množstve a nemá žiadne iné využitie.

Kontakt: [email protected]

Fotografia –

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment