share_log

KuCard Rozšiřuje Podporu Více Virtuálních a Fyzických Karet, Čímž Zlepšuje Pohodlí a Dostupnost Pro Uživatele

PR Newswire ·  05:17

VICTORIA, Seychely, 6. července 2024 /PRNewswire/ – KuCard, debetní karta Visa od společnosti KuCoin, od 1. července 2024 podporuje více virtuálních a fyzických karet, což uživatelům KuCard zlepší pohodlí a dostupnost. Tato zajímavá novinka umožňuje uživatelům bezproblémově spravovat více karet, přičemž všechny mají nárok na štědrý program cashback.

Tento strategický krok výrazně zvyšuje finanční flexibilitu a pohodlí držitelů karet KuCard, ať už v oblasti osobního použití, správy rodinných výdajů, nebo vedení samostatných karet pro různé kategorie výdajů. Umožňuje bezproblémově sestavovat rozpočet, snáz sledovat výdaje a jednodušeji přistupovat k penězům – a to vše při využití výhod převodu kryptoměny z karty KuCard na hotovost a odměn cashback.

Na oslavu tohoto milníku spouští společnost KuCard časově omezenou nabídku, která končí 7. července a umožňuje uživatelům požádat o druhou virtuální kartu zdarma nebo o druhou fyzickou kartu jen za 9,99 EUR. Tato akce je k dispozici v období kampaně podle pořadí uchazečů. Je ideální doba vybavit členy rodiny vlastní kartou KuCard a společně využívat výhod služby Web3.

Společnost KuCard nedávno spustila své programy cashback, které nabízejí až 3% cashback z nákupů pro všechny držitele karet, včetně držitelů více karet, s odstupňovanými odměnami na základě výše výdajů, což uživatelům poskytuje při používání karet ještě větší hodnotu.

O KuCard

KuCard, která byla uvedena na trh v listopadu 2023, je debetní karta Visa umožňující bezproblémovou konverzi kryptopměny. Je kompatibilní se službami Google Pay i Apple Pay a dá se používat všude, kde je přijímána Visa. Karta KuCard zjednodušuje finanční transakce, protože v místě prodeje automaticky převádí kryptoměnu na místní měnu a zprostředkovává nejlepší možný směnný kurz. Cílem karty KuCard, která je zpočátku dostupná v Evropském hospodářském prostoru (EHP), je podpořit širší přijetí technologie blockchain tím, že uživatelům umožní využívat kryptoměnu při každodenních nákupech, online nákupech a výběrech z bankomatů.

Logo –

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment