share_log

Karta KuCard Sa Rozširuje O Podporu Viacerých Virtuálnych a Fyzických Kariet, Aby Zvýšila Používateľské Pohodlie a Dostupnosť

PR Newswire ·  03:58

VICTORIA, Seychely, 5. júla 2024 /PRNewswire/ -- KuCard, debetná karta Visa od spoločnosti KuCoin, bude od 1. júla 2024 podporovať viacero virtuálnych a fyzických kariet, čím sa zvyšuje pohodlie a dostupnosť pre používateľov KuCard. Táto skvelá aktualizácia umožňuje používateľom jednoducho spravovať viacero kariet, pričom všetky majú nárok na veľkorysý cashback program.

Tento strategický krok výrazne zvyšuje finančnú flexibilitu a pohodlie držiteľov KuCard, či už na osobné použitie, správu rodinných výdavkov alebo vedenie samostatných kariet na rôzne kategórie výdavkov. Umožňuje jednoduché zostavovanie rozpočtu, vylepšené sledovanie výdavkov a jednoduchší prístup k finančným prostriedkom, a to všetko s výhodami konverzie krypto-to-fiat od KuCard a cashback odmien.

Na oslavu tohto míľnika KuCard spúšťa časovo obmedzenú ponuku, ktorá končí 7. júla a umožňuje používateľom požiadať o druhú virtuálnu kartu zadarmo alebo druhú fyzickú kartu len za 9,99 EUR. Táto akcia je dostupná podľa počas obdobia kampane pre obmedzený počet záujemcov podľa poradia. Prichádza ideálny čas vybaviť členov rodiny ich vlastnou kartou KuCard a spoločne využívať výhody Web3.

Spoločnosť KuCard nedávno spustila svoje aktuálne cashback programy, ktoré ponúkajú až 3 % cashback z nákupov pre všetkých držiteľov kariet, s možnosťou viacerých držiteľov kariet, odstupňovanými odmenami podľa výdavkov, čo používateľom prináša pri používaní kariet ešte väčšiu hodnotu.

O karte KuCard

Karta KuCard, uvedená na trh v novembri 2023, je debetná karta Visa, ktorá poskytuje jednoduchú konverziu krypto-na-fiat. Je kompatibilná s Google Pay aj Apple Pay a dá sa použiť všade, kde akceptujú Visa. KuCard zjednodušuje finančné transakcie automatickým prevodom kryptomien na miestnu menu v lokalite predaja, čím zabezpečuje najlepší možný výmenný kurz. KuCard, pôvodne dostupná v Európskom hospodárskom priestore (EHP), sa snaží podporiť širšie prijatie technológie blockchain tým, že používateľom umožní používať kryptomenu na každodenné nákupy, online nakupovanie a výbery z bankomatov.

Logo:

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment