share_log

Energie Pro SNEC 2024: Shanghai Electric Vstupuje Do Aliance S Klíčovými Hráči Odvětví a Představuje Inovace V Oblasti Solární Energie, Skladování Energie a Vodíku

PR Newswire ·  Jun 19 20:52

ŠANGHAJ, 19. června 2024 /PRNewswire/ – Společnost Shanghai Electric (SEHK:2727, SSE:601727) byla středem pozornosti na veletrhu SNEC PV Power Expo 2024, kde představila své nejnovější úspěchy v oblasti solárních řešení, skladování energie a vodíkových řešení. Na třídenní akci, která začala 13. června, podepsaly dvě dceřiné společnosti Shanghai Electric, konkrétně Hency Solar a Shanghai Electric Gotion, strategické dohody o spolupráci a zajistily si zakázky od 14 klíčových hráčů odvětví, k nimž patří společnosti PRANA, Tmall Energy B.V. a NSR GmbH. Ve spolupráci s nimi hodlá Shanghai Electric urychlit zavádění nejmodernějších technologií obnovitelných zdrojů energie a podpořit globální přechod k udržitelné budoucnosti.

Powering Up SNEC 2024: Shanghai Electric Forms Alliances with Key Industry Players, Showcases Innovations in Solar, Energy Storage and Hydrogen.

Hybridní systémy zaujaly jakožto slibná nová energetická řešení pro strategické partnery společnosti Shanghai Electric. Společnost Hency Solar na veletrhu uzavřela partnerství se společnostmi China Energy Construction Group Jiangsu Power Design Institute a Jiangsu Pengzhi Power. V projektech jde o rozvoj 400MW a 150MW projektů obnovitelných zdrojů energie integrovaných s větrnou energií, solární energií a akvakulturou s cílem vybudovat inovativní, ekologickou energetickou infrastrukturu, která podpoří hospodářský růst a zároveň sníží uhlíkovou stopu.

Pod mottem „Chytrý sluneční svit, zelená budoucnost" předvedla skupina Shanghai Electric Power Station Group řadu inovací a své průlomové inovace v oblasti solární energie, solárně-termické energie, skladování více druhů energie, vodíkové energie a distribuovaného řízení energie určeného pro dekarbonizaci.

Mezi produkty, které na akci přilákaly pozornost, patří:

  • Solární řešení řady Intellectual a Edgeless: Inteligentní solární moduly řady Intellectual jsou propojeny s výkonovými elektronickými zařízeními, která nabízejí optimalizaci výkonu MPPT, monitorování, bezpečnostní vypnutí a řízení napětí, což zajišťuje větší bezpečnost, spolehlivost, optimalizaci v reálném čase a zjednodušenou údržbu. Řada Edgeless má jedinečnou konstrukci, která díky gravitaci a dešti umožňuje samočištění od prachu a sněhu v rozsahu 360 stupňů. Konstrukce certifikovaná společností TÜV SÜD přináší zvýšení roční výroby energie o 2 až 6 %, což je výrazně více než u obdobných výrobků na trhu.
  • Inovace společnosti Shanghai Electric Gotion v oblasti skladování energie: Společnost představila svůj nejnovější 215kWh kapalinou chlazený komerční a průmyslový systém a 5MWh lithium-iontový kapalinou chlazený systém z řady Elite Cool, který obsahuje 314Ah bateriové články s pokročilými protipožárními mechanismy, jež optimalizují efektivitu investic, využití prostoru a bezpečnost. Systém UNIQUE-ONE (U200), jenž byl navržen pro provoz v síti i mimo ni, je vybaven jednořadou konstrukcí, která je kompaktnější než běžné dvouřadé výrobky.
  • Nový alkalický elektrolyzér řady Z a testovací platforma: Tento systém, který získal certifikaci od institutu TÜV Rheinland, dosáhl významného výkonnostního skoku s proudovou hustotou přesahující 10 000 A/m2 a minimální spotřebou stejnosměrného proudu 3,8 kWh/Nm3 H2. Aby platforma splnila různé testovací požadavky, je navržena tak, aby umožňovala testování klíčových materiálů a základních komponent elektrolyzéru, pilotní testy a testy v plném rozsahu, které mohou dosáhnout výkonu 2 000 Nm3/h u alkalických elektrolyzérů a 300Nm3/h u elektrolyzérů s protonovou výměnnou membránou.

Další informace naleznete na .

Video -
Logo -

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment