share_log

Napájanie Na Výstave SNEC 2024: Shanghai Electric Vytvára Spojenectvá S Kľúčovými Hráčmi V Odvetví, Predstavuje Inovácie V Oblasti Solárnej Energie, Skladovania Energie a Vodíka

PR Newswire ·  Jun 19 07:48

ŠANGHAJ, 19. júna 2024 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Shanghai Electric (SEHK:2727, SSE: 601727) sa dostala do centra pozornosti na výstave SNEC PV Power Expo 2024, kde predstavila najnovšie pokroky v oblasti solárnych riešení, skladovania energie a vodíka. Na trojdňovom podujatí, ktoré sa začalo 13. júna, podpísali aj dve dcérske spoločnosti Shanghai Electric – firmy Hency Solar a Shanghai Electric Gotion – dohody o strategickej spolupráci a zabezpečili si objednávky so 14 kľúčovými hráčmi v odvetví vrátane spoločností PRANA, Tmall Energy B.V. a NSR GmbH, s ktorými sa spoločnosť snaží urýchliť zavádzanie špičkových technológií v oblasti obnoviteľných zdrojov energie a posunúť vpred globálny prechod k udržateľnej budúcnosti.

Powering Up SNEC 2024: Shanghai Electric Forms Alliances with Key Industry Players, Showcases Innovations in Solar, Energy Storage and Hydrogen.

Hybridné systémy vynikli ako sľubné nové energetické riešenia, ktoré sa stali novým favoritom medzi strategickými partnermi spoločnosti Shanghai Electric. Na výstave firma Hency Solar podpísala partnerstvá so spoločnosťami China Energy Construction Group Jiangsu Power Design Institute a Jiangsu Pengzhi Power na vývoj projektov obnoviteľných zdrojov s výkonom 400 MW a 150 MW integrovaných s veternou, solárnou energiou a akvakultúrou, budovanie inovatívnych, ekologických energetických infraštruktúr, ktoré podporujú hospodársky rast a zároveň znižujú uhlíkovú stopu.

Pod heslom „Smart Sunshine, Green Future" (Inteligentná slnečná žiara, zelená budúcnosť) vyzdvihla spoločnosť Shanghai Electric Power Station Group celý rad inovácií a demonštrovala svoje technologické objavy v oblasti solárnej energie, solárno-tepelnej energie, skladovania viacerých energií, vodíkovej energie a riadenia distribuovanej energie určenej na dekarbonizáciu.

Medzi produkty, ktoré na podujatí vyvolali rozruch, patria:

  • Solárne riešenia série „Intellectual" a „Edgeless": Inteligentné solárne moduly série „Intellectual" sú integrované s výkonovými elektronickými zariadeniami, ktoré ponúkajú optimalizáciu napájania solárneho regulátora nabíjania (Maximum Power Point Tracking – MPPT), monitorovanie, bezpečnostné vypnutie a reguláciu napätia, čo zaisťuje väčšiu bezpečnosť, spoľahlivosť, optimalizáciu v reálnom čase a efektívnu údržbu. Séria „Edgeless" má jedinečnú štruktúru, ktorá umožňuje 360-stupňové samočistenie prachu a snehu, uľahčené gravitáciou a dažďom. Konštrukcia certifikovaná spoločnosťou TÜV SÜD vedie k 2 – 6 % nárastu ročnej výroby elektrickej energie, čo je výrazne vyššie ako jej trhové náprotivky.
  • Inovácie v oblasti skladovania energie spoločnosti Shanghai Electric Gotion: Predstavuje svoj najnovší kvapalinou chladený komerčný a priemyselný systém s kapacitou 215 kWh a lítium-iónový kvapalinou chladený systém s kapacitou 5 MWh zo série „Elite Cool", v ktorom sa nachádzajú 314 Ah batérie s pokročilými protipožiarnymi mechanizmami na optimalizáciu investičnej efektívnosti, priestorovej stopy a bezpečnosti. Systém UNIQUE-ONE (U200), navrhnutý pre prevádzku pripojenú do siete aj mimo siete, je vybavený jednoradovým dizajnom, ktorý je kompaktnejší ako bežné dvojradové produkty.
  • Nový alkalický elektrolyzér a testovacia platforma série „Z": Tento systém, certifikovaný inštitútom TÜV Rheinland, dosiahol významný skok vo výkone, s hustotou prúdu vyššou ako 10 000 A/m2 a minimálnou spotrebou jednosmerného prúdu 3,8 kWh/Nm3 H2. S cieľom riešiť rôzne požiadavky na testovanie produktov je platforma navrhnutá s testovacími schopnosťami pre kľúčové materiály a základné komponenty elektrolyzéra, pilotnými testami a testami v plnom rozsahu, schopnými dosiahnuť 2 000 Nm 3/h pre alkalické elektrolyzéry a 300 Nm3/h pre membránové elektrolyzéry s protónovou výmenou.

Pre viac informácií navštívte:

Video –
Logo –

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment