share_log

„Stagwell" (STGW) Ir „Not Perfect Network" Sudaro Pasaulinę Partnerių Partnerystę, Stiprindami Bendrus Pajėgumus Baltijos Šalyse

PR Newswire ·  Jun 8 00:31

„Not Perfect" kūrybinės gamybos patirtis padės „Stagwell" klientams visame pasaulyje

NIUJORKAS ir VILNIUS, Lietuva, 2024 m. birželio 7 d. /PRNewswire/ -- „Stagwell" (NASDAQ:„ STGW), pasaulinis varžovų tinklas, sukurtas rinkodarai transformuoti, šiandien paskelbė apie „Not Perfect Network" įtraukimą į sparčiai augantį pasaulinį partnerių tinklą, pridedant patobulintas galimybes išplėsti kūrybinę gamybą, technologijas ir dizainą visame Baltijos regione.

As one of the most awarded agencies in the Baltics, Not Perfect's client roster includes deep contacts in its home region and in an increasing number of countries around the world.

„Not Perfect" yra integruotas kūrybinis, skaitmeninis ir dizaino tinklas, kurį sudaro beveik 100 žmonių iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. „Not Perfect" pasižymi išskirtine kūrybinės gamybos jėga, įtvirtinta jo patentuotu „Creative FastForward" procesu, kuris leidžia tinklui sparčiai gaminti didelius kiekius kokybiškos kūrybos produktų. Kaip pasaulinis partneris, „Not Perfect" gaus naudos iš „Stagwell" skiriamo dėmesio technologijų naujovėms rinkodaros paslaugų srityje per „Stagwell Marketing Cloud" ir kitas skaitmenines įmones savo tinkle.

Kaip vienos iš labiausiai apdovanotų agentūrų Baltijos šalyse, „Not Perfect" klientų sąraše yra stiprūs kontaktai jos gimtajame regione ir jų daugėja vis daugiau šalių visame pasaulyje. Kiekviename savo biure ji bendradarbiauja su didžiausiais telekomunikacijų paslaugų teikėjais – „Tele2", LMT ir „Bite" – kurie yra 10 geriausių reklamuotojų Baltijos šalyse. Kiti žymūs klientai yra „Carlsberg Group", „Beam Suntory", NATO ir Lietuvos Raudonasis Kryžius. Be to, agentūra remia didžiausią pasaulinę pilietinę iniciatyvą kovoti su Rusijos dezinformacija vykstant karui Ukrainoje, vadinamą „Skambinkite Rusijai". Šią iniciatyvą plačiai nušvietė CNN, BBC, „CBS News", „Reuters" ir kiti geriausi leidiniai.

„Not Perfect" pristato puikų apdovanojimus pelniusių kūrybinių, techninių žinių ir rinkodaros meistriškumo derinį, kurį „Stagwell" yra pasiryžęs pasiūlyti savo klientams visame pasaulyje", – sakė „Stagwell" Europoje, Viduriniuosiuose Rytuose ir Afrikoje generalinis direktorius James Townsend. „Mūsų komandos Europoje, Viduriniuosiuose Rytuose ir Afrikoje nekantrauja pasinaudoti savo patirtimi ir savo ruožtu dalytis daugiau mūsų galimybių skaitmeninės transformacijos ir pasaulinės kūrybos srityse su savo klientais regione."

„Mes daugelį metų žavėjomės „Stagwell" už jo neįtikėtiną geriausių pasaulyje kūrybinių agentūrų, kurios nuolat kuria kultūrą keičiančius darbus, asortimentą. Šiandien jų pasiūlymas, paremtas pažangiausiomis technologijomis, keičia ambicingiausių prekių ženklų rinkodarą visame pasaulyje. Negalėtume džiaugtis dar labiau dėl to, kad suvienijame jėgas", – sakė „Not Perfect Network" generalinis direktorius Paulius Senuta.

„Stagwell" pasaulinė partnerių programa suteikia klientams galimybę naudotis lanksčiais pasauliniais sprendimais, leidžiančiais „Stagwell" bendradarbiauti su regioniniais ekspertais, siekiant išplėsti rinkodaros galimybes naujose vietose. Nuo programos pradžios „Stagwell" užmezgė partnerystę su beveik 90 filialų Azijos bei Ramiojo vandenyno regionuose, Europoje, Viduriniuosiuose Rytuose ir Afrikoje, Lotynų Amerikos šalyse ir Šiaurės Amerikoje, išplėsdamas „Stagwell" pasaulinę veiklos aprėptį iki 98 šalių.

„Stagwell" ir „Not Perfect" partnerystė atsiranda dėl padidėjusio dėmesio „Stagwell" Europoje, Viduriniuosiuose Rytuose ir Afrikoje. Anksčiau šiais metais bendrovė atidarė savo pirmąją Europos, Viduriniųjų Rytų ir Afrikos regioninę būstinę Londone ir įsigijo dvi naujas įmones – „What 's Next Partners" (WNP) Prancūzijoje ir „Sidekick" Jungtinėje Karalystėje.

Apie „Stagwell"
„Stagwell" (NASDAQ: STGW) yra varžovų tinklas, sukurtas rinkodarai transformuoti. Mes teikiame plataus masto kūrybinius rezultatus ambicingiausiems pasaulio prekių ženklams, sujungdami kultūrą ir kūrybiškumą su pažangiausiomis technologijomis, kad suderintume rinkodaros meną ir mokslą. Vadovaujami verslininkų, virš 13 000 mūsų specialistų daugiau nei 34 šalyse yra suvienyti vienam tikslui: didinti efektyvumą ir gerinti verslo rezultatus savo klientams. Prisijunkite prie mūsų adresu

Apie „Not Perfect Network" „ Not Perfect Network" yra integruota kūrybinė, skaitmeninė ir dizaino agentūra, turinti biurus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Mes iš naujo sukūrėme kokybišką kūrybinį tobulėjimą. Pasitelkę didesnę ir įvairesnę kūrybinę komandą, mes, „Creative FastForward", pradedant nuo trumpo aprašymo ir baigiant kūrybiniu tobulėjimu, kuriame didelius kiekius labai efektyvių kūrybiškų produktų. Esame žinomi dėl kūrybinio darbo, kuris skatina kalbėtis tautas. Nesvarbu, ar tai būtų mūsų gimtajame Baltijos regione, ar vis daugiau pasaulio šalių. Prisijunkite prie mūsų adresu

„Not Perfect Network" asmuo viešiesiems ryšiams
Lukas Pereckas
[email protected]

„Stagwell" asmuo viešiesiems ryšiams
Kara Gelber
[email protected]

Nuotrauka -
Logotipas -

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment