share_log

TCL Europe Predstavuje Najlepšie Tipy Pre Dokonalý Zážitok Zo Sledovania Športu Na Toto Leto

PR Newswire ·  Jun 1 01:27

PARÍŽ, 31. mája 2024 /PRNewswire/ -- TCL, druhá najväčšia svetová značka televízorov a líder v oblasti spotrebnej elektroniky, sa pripravuje na vzrušujúce športové leto s najnovším produktovým radom QD-Mini LED. Ako sa obývacie izby a záhrady menia na živé centrá sledovania hier, TCL prináša niekoľko tipov, ako si vytvoriť dokonalý športový zábavný priestor. Či už ide o dokonalý televízor alebo najlepšiu chladničku na občerstvenie, vďaka týmto tipom bude každý domov pripravený na zápasy.

TCL QD-Mini LED TV

Stefan Streit, marketingový riaditeľ TCL Europe, povedal: „V spoločnosti TCL sa snažíme inšpirovať k veľkoleposti prostredníctvom skvelého športového leta. Naším cieľom je pomôcť vytvoriť nezabudnuteľné chvíle s priateľmi a rodinou, aby bol každý zážitok zo sledovania výnimočný a pohlcujúci. Sme nadšení, že môžeme podporiť fanúšikov v celej Európe v čase, keď fandia svojim obľúbeným tímom."

MAXIMÁLNY ZÁŽITOK ZO SLEDOVANIA

Teraz je čas prejsť na veľký televízor a vybrať si 115-palcový QD-Mini LED značky TCL, najväčší televízor QD-Mini LED na svete navrhnutý pre dokonalý zážitok zo sledovania. Tento obrovský televízor využíva najnovšiu technológiu QD-MINI LED s viac ako 20 000 lokálnymi stmievacími zónami a prináša živé, verné farby a výnimočné detaily. Vďaka bezkonkurenčnej rovnomernosti jasu je každý bod na obrazovke dokonale osvetlený, čím sa eliminujú tmavé oblasti a získate bezchybný výhľad na každý okamih hry. Tento televízor má certifikát nízkej miery modrého svetla a obraz bez blikania, takže pri sledovaní ponúka pohodlný zážitok, ktorý pomáha predchádzať namáhaniu očí, aj pri pokutových kopoch!

Veľké momenty si zaslúžia veľké obrazovky – či už ide o rýchlu akciu futbalových zápasov alebo akékoľvek iné veľké športové podujatie, táto kolosálna obrazovka prináša vzrušenie a intenzitu štadióna priamo do obývačky.

Vybraný model TCL QD-Mini LED, QLED je vybavený antireflexnou obrazovkou, ktorá je ideálna pre svetlé obývacie izby, aby zachytila každý okamih bez oslnenia. Technológia 144 Hz Motion Clarity Pro na modeloch, ako je C85, zaisťuje plynulý pohyb pre dynamické športové scény, zatiaľ čo Dolby Vision zvyšuje vizuálnu hĺbku a realitu. Okrem toho ponúkajú úžasnú kvalitu obrazu HDR, ktorá zvýrazňuje najjemnejšie detaily a živé farby v každej snímke, ako keby ste boli priamo na štadióne a v blízkosti akcie.

VYLEPŠENÉ NASTAVENIE ZVUKU

Ak sa chcete naplno ponoriť do športu s optimálnym nastavením zvuku, pridaním soundbarov do systému domácej zábavy umocníte povzbudzovanie a hvizd píšťalky, takže vám nič neunikne. Soundbary Dolby Audio značky TCL poskytnú skutočne pohlcujúci zážitok z domáceho kina. Soundbary vybavené bezdrôtovými subwoofermi a DTS Virtual:X obklopia poslucháčov dynamickými zvukmi štadióna a vytvoria pocit, že sú priamo tam.

S INTELIGENTNÝMI TECHNOLÓGIAMI NEPREMEŠKÁTE ANI BÍT

Inteligentná technológia uľahčí ovládanie zábavy. Zariadenia s funkciou hlasových príkazov dokážu plynulo meniť kanály alebo upravovať hlasitosť. Inovatívne televízory značky TCL s technológiou Google TV a zabudovanou funkciou Google Assistant umožňujú nerušený pôžitok z hry.

ZACHOVAJTE CHLADNÚ HLAVU

V napätých chvíľach môžete dosiahnuť pohodu pomocou klimatizačnej jednotky. Tieto systémy upravujú teplotu na ideálne nastavenie a zlepšujú kvalitu vzduchu v interiéri, takže zaisťujú pri sledovaní pohodlie. Klimatizácie TCL FreshIN 2.0 a BreezeIN sú vynikajúcou voľbou, vrátane kompaktných modelov pre jednoduché skladovanie v čase, keď sa nepoužívajú.

UROBTE SI ZÁSOBY OBČERSTVENIA

Na herné dni nevyhnutne potrebujete občerstvenie. Inovatívne chladničky ako je TCL Free Built-In Refrigerator majú pokročilý zabudovaný dizajn, technológiu zachovávania čerstvosti a sú energeticky účinné, takže všetko ostane čerstvé a chladné.

Spoločnosť TCL je odhodlaná inovovať, čo sa vzťahuje aj na jej mobilné produkty, ktoré sú vybavené zobrazovacími technológiami NXTPAPER, s ponukou vizuálnej a zvukovej kvality na úrovni kina, takže sa bezproblémovo integrujú do ekosystému inteligentných zariadení značky TCL.

Objavte ďalšie produkty a vylepšite si športový zážitok na toto leto:

O spoločnosti TCL

TCL je rýchlo rastúca značka spotrebnej elektroniky a líder v celosvetovom televíznom priemysle. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audiotechniky a inteligentných domácich spotrebičov. Navštívte webovú stránku TCL na adrese

Foto:

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment