share_log

Dematic Benoemd Tot Nichespeler in Het 2024 Gartner Magic Quadrant Voor Magazijnbeheersystemen

PR Newswire ·  May 11 00:36

Dematic in een goede positie om WMS, WCS, software en optimalisatieaanbiedingen voor klanten te transformeren, te leiden, op elkaar af te stemmen en te consolideren

ATLANTA, 10 mei 2024 /PRNewswire/ -- Dematic heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot Niche Player in het Gartner Magic Quadrant voor Warehouse Management Systemen (WMS) 2024.

Dematic WMS harmoniseert handmatige en geautomatiseerde processtromen binnen magazijn- en distributiecentrumactiviteiten voor meer zichtbaarheid, controle en besluitvorming. Het integreert mogelijkheden voor planning, arbeidsbeheer en naleving in een breed scala aan branches, waaronder algemene goederen, kruidenierswaren, voeding en dranken, en kleding.

"Wij geloven dat deze erkenning een bevestiging is van Dematic's softwarestrategie en ons vermogen om innovatieve oplossingen aan onze klanten te leveren," zegt Deidre (Dee) Cusack, executive vice president, wereldwijde producten en oplossingen bij Dematic. "Software is een belangrijk onderdeel van de Dematic-portfeuille. Onze technologische evolutie heeft zich uitgebreid van een toonaangevende leverancier van automatisering voor Materials Handling Equipment (MHE) naar een focus op softwareontwikkeling. Dit biedt klanten een geïntegreerd ecosysteem waarin hardware en software harmonieus samenwerken. Met ons softwareplatform van de volgende generatie en Dematic WMS kunnen klanten zich aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften. Dematic zal hen hierbij bijstaan als betrouwbare partner."

De mogelijkheden van Dematic's cloudplatform van de volgende generatie omvatten intelligente orkestratie, configureerbare workflows, samenstelbare architectuur, AI/ML-gedreven autonomie, gebruiksvriendelijke interface en dashboards.

Dematic's WMS-softwaremogelijkheden zijn overgenomen door meer dan 500 magazijnen wereldwijd om de complexe activiteiten van klanten te beheren.

Bij de beoordeling werden specifieke criteria zoals de algehele volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren, onder de loep genomen. Bekijk een gratis exemplaar van het Magic Quadrant-rapport voor meer informatie over de sterke en zwakke punten van Dematic hier.

Ga voor meer informatie over Dematic naar dematic.com en volg ons op LinkedIn, Facebook en X.

Gartner Disclaimer
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die wordt afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of een ander predicaat. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke uitspraken. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner en MAGIC QUADRANT is een gedeponeerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of aan Gartner gelieerde dochterondernemingen in de VS en internationaal, en deze merken zijn met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Over Dematic
Dematic ontwerpt, bouwt en ondersteunt intelligente automatiseringsoplossingen die de toekomstige handel voor haar klanten in productie, opslag en distributie mogelijk maken en ondersteunen. Met onderzoeks- en ontwikkelingscentra, productiefaciliteiten en servicecentra in meer dan 26 landen heeft het wereldwijde Dematic-netwerk van meer dan 10.000 werknemers geholpen bij het realiseren van succesvolle installaties voor een aantal van 's werelds toonaangevende merken. Dematic is gevestigd in Atlanta en is onderdeel van de KION Group, een van 's werelds grootste leveranciers van industriële trucks en supply chain-oplossingen.

Neem contact op met
Yolanda Kokayi
[email protected]

Disclaimer:
Dit persbericht en de informatie die het bevat zijn uitsluitend ter informatie bedoeld en vormen geen prospectus of verkoopaanbod of uitnodiging tot het aanbieden of aankopen van effecten in de Verenigde Staten of in enig ander rechtsgebied. Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die onderhevig zijn aan meerdere risico's en onzekerheden. Toekomstige resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten die worden beschreven in deze toekomstgerichte verklaringen als gevolg van bepaalde factoren, bijvoorbeeld veranderingen in zakelijke, economische en concurrentievoorwaarden, veranderingen in regelgeving, resultaten van technische studies, wisselkoersschommelingen, onzekerheden in geschillen of onderzoeksprocedures en de beschikbaarheid van financiering. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor het actualiseren van de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht.

Logo -

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment