share_log

Zoomlion Září Na Veletrhu INTERMAT 2024 Se Svou Vizí Ekologičtější, Chytřejší Budoucnosti

PR Newswire ·  Apr 26 03:07

PAŘÍŽ, 25. dubna 2024 /PRNewswire/ – Společnost Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd. (dále jen „Zoomlion", 01157.HK) s hrdostí předvedla nejnovější výsledky své práce na veletrhu INTERMAT, který se na pařížském výstavišti Nord Villepinte konal od 24. do 27. dubna 2024. Expozice s mottem „Ekologičtější vývoj, světlejší budoucnost" představila přibližně 30 špičkových produktů v sedmi hlavních kategoriích, což podtrhuje úsilí společnosti Zoomlion přinášet inteligentní, udržitelná produktová řešení.

Zoomlion Shines at INTERMAT 2024 with a Vision for a Greener, Smarter Future

Expozice zahrnovala pestrou škálu strojů nové generace, jako jsou strojírenské a stavební jeřáby, stroje na beton, zemní stroje, vysokozdvižné pracovní plošiny a další špičkové, inteligentní stroje, které se vyznačují svou ekologičností.

Vrcholem byl věžový jeřáb R135-8RA, který zahrnuje významné inovace, jako jsou bezpečnostní kontroly a seřizování zařízení na dálku, což svědčí o předním postavení společnosti Zoomlion v oblasti inteligentních strojů. Návštěvníci v Paříži mohli tento jeřáb, který se nacházel ve více než 8000 kilometrů vzdáleném Čchang-te v provincii Chu-nan, ovládat na dálku prostřednictvím technologie 5G. Mohli si tak na vlastní kůži vyzkoušet inteligentní funkce produktů Zoomlion.

V souladu s mottem „Ekologičtější rozvoj, světlejší budoucnost" se na veletrhu dostalo velké pozornosti novým energetickým produktům včetně hybridních míchaček na beton, elektrických plošin a průmyslových vozidel na lithiové baterie. Vynikly rovněž energeticky účinné technologie v oblasti čerpadel, jeřábů a zemních strojů, což dále posílilo odhodlání společnosti rozvíjet nízkouhlíkové technologie.

Strategické úsilí společnosti o lokalizaci produktů je patrné třeba u vozíku s čerpadlem na beton 43X-5RZ, který splňuje přísné evropské silniční předpisy a certifikační normy CE. Díky lokálním adaptacím je nabídka společnosti Zoomlion dobře přizpůsobena požadavkům evropského trhu a klade důraz na výkon, technologické inovace a uživatelsky přívětivý design.

Společnost Zoomlion rozšiřuje svou přítomnost na evropském trhu posilováním synergií se svými dceřinými společnostmi, jako jsou CIFA v Itálii a m-tec v Německu. První den výstavy oznámila společnost Zoomlion významné kontrakty se zákazníky z Německa a Polska. Jen hodnota kontraktu na betonové výrobky se blíží 100 milionům jüanů (13,8 milionu USD), což je vskutku slibný začátek.

V posledních letech využila společnost Zoomlion internetových strategií k vytvoření jedinečného komplexního, digitálního a lokalizovaného globálního obchodního systému. Tento přístup podpořil silný růst na mezinárodních trzích, díky čemuž jsou nyní produkty a služby společnosti Zoomlion nabízeny ve více než 140 zemích a regionech, kde zajišťuje podporu více než 3000 zaměstnanců po celém světě.

„Společnost Zoomlion si zakládá na podpoře udržitelného, vysoce kvalitního rozvoje v oblasti stavebních strojů. Zveme účastníky, aby navštívili veletrh INTERMAT a přišli si osahat naše inovativní řešení," řekl Yuan Ye, viceprezident společnosti Zoomlion. „Těšíme se na posílení partnerství a představení našich technologických úspěchů, které posouvají světový průmysl kupředu," dodal Yuan.

Photo -

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment