share_log

Hillstone Networks Zaradená Do Správy O Prostredí Riešení Mikrosegmentácie

Hillstone Networks Zaradená Do Správy O Prostredí Riešení Mikrosegmentácie

Hillstone Networks ZaradenaDo Spra'vy O Prostredié rieseni` mikrosegmentaície
PR Newswire ·  04/25 14:00

Hillstone Networks prináša pokročilú mikrosegmentáciu naprieč rôznymi vertikálami.

Hillstone Networks prina'sa pokrocilu microsegmenta'ciu napriec' roznymi vertika'lami。

SANTA CLARA, Kalifornia, 25. apríla 2024 /PRNewswire/ -- Hillstone Networks, popredný poskytovateľ riešení kybernetickej bezpečnosti, bol zaradený do správy spoločnosti Forrester Microsegmentation Solutions Landscape za 2. štvrťrok 2024. Správa uvádza prehľad trhu s mikrosegmentáciou zameraný na dodávateľov, ktorí prinášajú riešenia na ochranu kritických zdrojov, boj proti ransomvéru a prispievajú k dodržiavaniu predpisov. Správa poskytuje odborníkom v oblasti bezpečnosti prehľad o uvedených dodávateľoch, pričom zohľadňuje faktory, ako je veľkosť, geografické zameranie a prípady použitia, aby si mohli vybrať najvhodnejšiu možnosť pre svoje cielené prípady použitia alebo potreby.

加利福尼亞州聖克拉拉,2024 年 4 月 25 日 /PRNewswire/ — Hillstone Networks,Popredny'poskytovatel' kybernetickej beispectionkej bezpectionkej bezpectionkej bezpectionkej bezpectionkej bezpectionkej bezpecnosti,2024 年第 2 季度的 Forrester 微分段解決方案格局。Spra'va uva'dza prehlad trhu s microsegmenta'ciou zamerany na doda'vatelyov,ktori prina'sajuü riesenia na ochranu kriticky'ch zdrojov,boj proti ransom'veru a prisievajuü k dodrziavaniu predpisov,boj proti ransom'veru a prisievajuü k dodrziavaniu predpisov v。Spra'va poskytuje of borni'kom of borborni'kom proborni'kom proborni'kom prozynosti prozynosti of uvedenych of uvedenych proda'vatelyoch of uvedenych proda'vatelyoch,prichom zohlyadnyuje factory,prichom zohlyadnyjeuje factory,如果成本很高,地理位置和私密性很差,所以我沒有 hodnejsiu moznostpre svoje cieleneíprady pouzitia alebo potreby。

V správe o prostredí spoločnosť Forrester uvádza, že „prístup nulovej dôvery (Zero Trust) je o nahradení orgánov implicitnej dôvery explicitnými zásadami. Vo fyzických a virtuálnych sieťach sa aplikácia tohto princípu označuje ako mikrosegmentácia.... Išlo o jednu z prvých skutočných technológií Zero Trust vyvinutých po tom, ako spoločnosť Forrester zverejnila počiatočné správy o Zero Trust."

V spra've o prostredi' spolocnostForrester uva'dza,ze “pri'stup nulovej dovery(零信任)我是 nahradeniíorga'nov 不言而喻 explicitny'mi za'sadami。Vo fyzickych a virtua'lnych sietickych a virtua'lnych sietickych sieta'cia sietha'cia siet'cia siet'cia tohto princio oznachujeZero Trust vyvinutych vyvinutych po tom po tom,Ako spolocknost' forrester zverejnila pocjiatoc'nych skutocnych technologii zverejnila pociatoc'nych skutoch'nych technologii'gii “Zero Trust vyvinutych po tom”

Podľa správy Forrester sa stalo hlavným trendom, že „organizácie konečne začínajú brať Zero Trust vážne. Niektorí proaktívne implementujú mikrosegmentáciu ako súčasť stratégie alebo iniciatívy Zero Trust. Iní ho implementujú, pretože ich zasiahol ransomvér a snažia sa tomu do budúcnosti predchádzať. Ale všetci realizujú Zero Trust s mikrosegmentáciou."

Podla sravy Forrester 是那種瘋狂的潮流,是 “Organiza'cie konechine zaci'naju'brat'brat” Zero Trust vazíne vazíne vazíne brat' Zero Trust vazíneju。Niektori的積極實施了微細分市場,儘管是零信任倡議。我已經實現了,很抱歉 zasiahol ransomver a snazzia snazzia tomu do budu'cnosti predcha'dzat'。Ale vseetci 在微細分市場上實現了零信任。”

„Uznanie za dodávateľa v prostredí riešenia Microsegmentation pre nás zdôrazňuje kľúčovú úlohu, ktorú naša technológia zohráva pri ochrane kritických aktív a zamedzovaní hrozieb ransomvéru. Sme presvedčení, že to potvrdzuje náš záväzok poskytovať špičkové bezpečnostné opatrenia postavené na inovatívnej platforme s podporou AI, ktoré pomáhajú našim zákazníkom brániť sa proti vyvíjajúcim sa kybernetickým rizikám a zabezpečujú odolnosť a dôveru," hovorí Tim Liu, technický riaditeľ a spoluzakladateľ spoločnosti Hillstone Networks.

“Uznanie fa doda'vatel'a v prostredi' riesenia pri ochrane riesienia microsegention pri ochrane kritickych pri ochrane kritickych activ a zomedzovanié hrozieb ransomve'gia zohra'va pri ochrane kritickych activ a zomedzovanié hrozieb ransomve'gia zohra'va pri ochrane kritickych activ a zomedzovanié hrozieb ransomve ru。sme presvedcini',ze to potvrdzuje na's' za'vazok poskytovat' sypickove' bezpec'nostne' ostne' ostnien a inovati'nej inovati'nej postavene' na'inovati'nej postvenej postvenej 的創新平台 s podporou AI,ktore poma'hajun nasikom bra'kaznikom brajujun na'kaznikom brajujun sa proti vyvijajucim sa kybernetickym rizika'm a zabezpezpecjuju'u' odolnosti a do'veru,technicky' riaditel' a spoluzakladatel' spoluzakladatel a zabezpecjuju'juju'm sa do'veru,technicky's riaditel'a spoluzakladatel'spec

Riešenie Microsegmentation od Hillstone poskytuje nasledujúce kľúčové výhody:

Hillstone 的 Riesjenie Microsegmentujuce poskytujuce klu'cove' vy'hody:

  • Pokročilá a rozsiahla mikrosegmentácia pre fyzické servery, virtuálne stroje, cloudových hostiteľov a kontajnery, bezproblémovo kompatibilná s viacerými platformami.
  • Komplexné integrované funkcie zabezpečenia a malvéru vrstvy 4 až 7 (firewall novej generácie, systém prevencie narušenia, antivírus, filtrovanie adries URL, DDoS a ochrana pred botmi) a kompletná správa zraniteľných miest počas celého životného cyklu aplikácie.
  • Distribuovaná architektúra pre jednoduché škálovanie a prenosnosť.
  • Centralizovaná a komplexná viditeľnosť na zníženie medzier na povrchu hrozby.
  • pokroc'ila' a rozsiahla microsegmenta'cia pre fyzicke' servery pre fyzicke' servery、virtua'lne stroje、cloudovych contajnery、bezproble'movo 與 viacerymi 平台兼容。
  • Komplexne' integrovane' funkcie zabezpecenia a malveru vrstvy 4 az7(新一代防火牆、防病毒、filtrovanie adries adries adries、filtrovanie adries adries URL、DDoS 和 ochrana ochrana pred botmi)是完整的 sprava zranitelynych miest poc'as cel'ho zyivotne'ho cyklu cyklu aplika'cie。
  • Distribouvana'arche'ra architektu'ra prenosnost' pre jeknoduche siska'lovanie a prenos
  • Centralizovana a a complexna` viditel'nost' ni'zienie medzier na povrchu hrozby。

Viac informácií o riešeniach Hillstone Networks nájdete tu.

Viac informa'ciío riesieniach Hillstone Networks na'jdete tu'jdete tu'jdete

O spoločnosti Hillstone Networks

Hillstone Networks 的遺產地

Integračný prístup spoločnosti Hillstone Networks v oblasti kybernetickej bezpečnosti vychádza z vizionárskej a dostupnej platformy s podporou AI, ktorá poskytuje pokrytie, kontrolu a konsolidáciu s cieľom zabezpečiť viac ako 28 000 globálnych podnikov.

Integracny's pristup spolockinosti spolockinosti spolockynosti viziona'rskej 和 viziona'rskej 爲平台提供支持 AI、ktora poskytue pokrytie、consolida'ciu ciuu cielda'ciu 和 costupnej vizionac 我有 28,000 個全球 podnikov。

Kontakt pre médiá
Zeyao Hu
+1 4085086750
[email protected]

媒體聯繫方式
胡澤耀
+1 4085086750
[電子郵件保護]

Logo:

徽標:

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論