share_log

Hannover Messe 2024: Spoločnosť Shanghai Electric Predstavuje Pokročilé Priemyselné Riešenia S Integrovaným Riešením Pre Energetické Zariadenia

PR Newswire ·  Apr 24 06:02

HANNOVER, Nemecko, 24. apríla 2024 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Shanghai Electric (ďalej len „spoločnosť") (SEHK:2727, SSE:601727) sa po prvýkrát po piatich rokoch vracia na Hannover Messe, popredný svetový priemyselný veľtrh, a prináša svoje inovatívne riešenia priemyselných zariadení európskym a svetovým priemyselným partnerom spolu so svojimi charakteristickými riešeniami energetických zariadení. Na päťdňovom podujatí bude spoločnosť Shanghai Electric vystavovať v hale 12, stánok D66 na výstavisku v Hannoveri, kde bude prezentovať svoje schopnosti v oblasti transformácie a automatizácie priemyselnej energetiky na tému „Energize Your Industrial Automation" (Dodajte energiu svojej priemyselnej automatizácii).

Hannover Messe 2024: Shanghai Electric Debuts Advanced Industrial Solutions with Its Integrated Energy Equipment Solution.
Shanghai_Electric

Účastníci sa budú môcť zoznámiť s najnovšími technologickými riešeniami a úspechmi spoločnosti vo viacerých dimenziách - od najmodernejších energetických systémov až po bezuhlíkové priemyselné parky, ako aj inteligentné výrobné linky a efektívne priemyselné pohony.

Inovácie v popredí: Shanghai Electric tiež prináša priekopnícke inteligentné energetické riešenia pre globálny udržateľný rozvoj.

Spoločnosť predstavuje svoje priemyselne osvedčené riešenia zariadení pre udržateľnú energiu vrátane:

  • 16 MW + veternej turbíny na mori: 16MW+ plávajúce veterné turbíny na mori spolu s platformou Poseidon sa vyznačujú viac ako 40 kľúčovými technologickými vylepšeniami v porovnaní s pevnými veternými turbínami na mori. Tieto pokroky zabezpečujú spoľahlivý výkon v zložitých prostrediach s hlavnými výhodami v oblasti spoľahlivosti, inteligentnej údržby a modulárnej škálovateľnosti.
  • Integrované fotovoltaické (PV) riešenie: Spoločnosť predstavuje súbor riešení na integráciu fotovoltaiky vhodných pre viaceré scenáre vrátane kombinovanej výroby elektrickej energie z fotovoltaiky a solárneho tepla, skladovania solárnej tepelnej energie, odsoľovania na solárny pohon a energeticky úsporného solárneho tepelného vykurovania, ako aj potrebné zariadenia a riešenia. Pozoruhodná pieskovňa s hybridnou výrobou elektrickej energie z fotovoltaických panelov s výkonom 950 MW v Dubaji zahŕňa 100 MW vežu na koncentrovanú solárnu energiu („CSP"), tri 200 MW parabolické žľabové elektrárne CSP a 250 MW fotovoltaického výkonu.
  • Rôzne riešenia skladovania energie: Zásobovanie medzinárodných trhov s komplexným zobrazením rôznych foriem skladovania energie, ako sú okrem iného zotrvačníkové skladovanie energie, lítiové batérie a technológie prietokových batérií. Vďaka proaktívnemu prístupu vo viacerých smeroch je schopná ponúknuť komplexné služby pre rôzne vynikajúce možnosti skladovania a integrované zariadenia a služby pre kompenzáciu jalovej energie. Využitím integrovaných výhod rôznych typov zariadení sa snaží riešiť nestabilitu veternej a solárnej energie a ponúka rôzne technologické zariadenia na skladovanie energie a riešenia na dispečing a zvýšenie stability siete.
  • Integrácia vodíkovej energie: Predvádzanie popredných produktov na výrobu H2 elektrolýzou PEM spolu so zariadeniami na elektrolýzu alkalickej vody, ako aj integrovaného systémového riešenia „výroba - skladovanie - prenos - použitie".
  • Komplexné riešenia prenosu a distribúcie energie počas životného cyklu: Na výstave boli predstavené hlavné oblasti, ktoré pokrývajú súčasné zariadenia na prenos a distribúciu elektrickej energie s napätím 1000 kV a nižším, vrátane transformátorov, vodičov a káblov, spínacích komponentov, výkonovej elektroniky, kompletných rozvádzačov a skriňových rozvodní. Vytvorila celý systém priemyselného reťazca, ktorý zahŕňa inteligentné, ekologické, digitálne primárne a sekundárne zariadenia, integrovaný dizajn a inžiniering a profesionálne služby.
  • Výstavba priemyselného parku s nulovými emisiami uhlíka: Riešenie problémov fragmentácie pri výstavbe bezuhlíkových parkov prostredníctvom rozsiahleho prieskumu a vedenia globálnych partnerov s cieľom dosiahnuť nízkouhlíkový prechod od fázy plánovania a projektovania cez výstavbu až po prevádzku.

Posúvanie hraníc v inteligentnej výrobe

Spoločnosť Shanghai Electric predstavuje pokroky, ktoré rozširujú hranice inteligentnej výroby:

  • Linka na automatizáciu výroby lítiových batérií: Spoločnosť Shanghai Electric demonštruje svoje komplexné riešenia poskytované globálnym používateľom vrátane plánovania a návrhu automatizácie výroby batérií, realizácie procesov, asistencie pri napájaní a kontroly životného prostredia. Tieto riešenia pokrývajú celý výrobný cyklus batérií, od výroby elektródovej batériovej suspenzie až po povrchovú úpravu, kalandrovanie a rezanie, skladanie, valcovanie, montáž, formovanie a oddeľovanie, moduly, súpravu Packaging Assembly Configuration Kit (PACK) a logistiku, čím plne vyhovujú požiadavkám zákazníkov na automatizáciu, digitalizáciu a inteligentnú výrobu.
  • Automatizované montážne riešenia pre letecký a kozmický priemysel: Spoločnosť Broetje Automation, ktorú zastrešuje, predstavila na výstave svoje kolaboratívne roboty. Spoločnosť Broetje Automation, ktorá sa špecializuje na automatizované montážne služby pre letecký priemysel, sa zameriava na procesy nitovania a montáže veľkých leteckých dielov z kovu alebo uhlíkových vlákien. Jej ponuka zahŕňa automatické vŕtacie a nitovacie systémy, zariadenia na spracovanie kompozitných materiálov, služby na optimalizáciu procesných tokov a integráciu výrobných liniek spolu s kľúčovými podpornými službami.
  • Základné priemyselné komponenty: Spoločnosť demonštruje vysoko výkonné keramické ložiská pre motory elektrických vozidiel so systémom pohonu P1, ktoré vynikajú vo vysokorýchlostnom prostredí, odolávajú vysokým teplotám a sú odolné voči magnetickej aj elektrickej erózii. Systém HALO, vyrobený z vysokopevnostnej titánovej zliatiny triedy 5 pre ľahkú konštrukciu, sa používa v pretekoch Formule 1 na zaistenie bezpečnosti vodiča vďaka bezkonkurenčnej nosnosti.
  • Motory triedy 80 MW pre riešenie LNG: Plne elektrické riešenie LNG s ultravysokootáčkovým synchrónnym motorom s premenlivou frekvenciou odolným proti výbuchu a meničom s reguláciou otáčok. Výrobok je navrhnutý s ohľadom na účinnosť, stabilitu a spoľahlivosť, takže je vhodný na široké použitie v priemyselných odvetviach, ako sú ropný a plynárenský priemysel, petrochémia, nová energetika a metalurgia.

Viac informácií o vystavovaných riešeniach nájdete v stánku D66 v hale 12 na výstavisku v Hannoveri alebo na webovej stránke spoločnosti na adrese

Foto:
Logo:-

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment