share_log

Spoločnosť Shanghai Electric Rozžiarila 2024 World Future Energy Summit V Abú Zabí Riešeniami S Nulovými Emisiami Uhlíka

PR Newswire ·  Apr 19 21:01

ABÚ ZABÍ, SAE, 19. apríla 2024 /PRNewswire/ -- Shanghai Electric Power Generation Group (ďalej len „Shanghai Electric" alebo „spoločnosť"), jedna z hlavných dcérskych spoločností Shanghai Electric (SEHK:2727, SSE: 601727), ktorá sa špecializuje na výrobu zariadení na výrobu energie, inžinierstvo a služby elektrární, nedávno predstavila svoje popredné domáce energetické zariadenia a riešenia na samite 2024 World Future Energy Summit (ďalej len „samit"), ktorý sa koná od 16. do 18. apríla v Abú Zabí, čím posilnila svoj dlhodobý záväzok voči ekologickému a udržateľnému rozvoju s témou E-osvietenie pre budúcnosť s nulovými emisiami uhlíka. Viac než len slogan, tri E – Energia, Ekológia a Explorácia tvoria pevný základ, ktorý umožňuje spoločnosti smerovať k budúcnosti s nulovými emisiami uhlíka.

Shanghai Electric Lights Up 2024 World Future Energy Summit in Abu Dhabi with Its Zero-Carbon Solutions
Shanghai_Electric

Shanghai Electric sa zameriava na poskytovanie holistických riešení čistej energie, integráciu rôznych zdrojov energie s cieľom zlepšiť distribúciu a maximalizovať energetickú účinnosť. Tieto riešenia slúžia ako kľúčové piliere pre rozvoj miest a priemyselný pokrok. Inovatívne prístupy spoločnosti sú uznávané po celom svete, o čom svedčia projekty, ako napríklad výroba solárnej tepelnej fotovoltickej energie v Dubaji, séria iniciatív v oblasti výroby fotovoltickej energie vo Veľkej Británii a projekty plynových turbín v Srbsku. Tieto úspechy podčiarkujú nepretržitú technologickú inováciu spoločnosti Shanghai Electric v oblasti energetiky a zdôrazňujú obrovský potenciál zelenej energie.

Riešenia solárnej energie

Na základe dlhoročných skúseností s technickými rezervami a dodávkami v oblasti novej energie dokáže Shanghai Electric poskytovať kompletné služby reťazca solárneho priemyslu od vývoja projektu, dodávok zariadení, inžinierstva, obstarávania a výstavby (EPC) až po prevádzku a údržbu. Doteraz bolo v Spojených arabských emirátoch, Spojenom kráľovstve, Japonsku, Vietname a Austrálii úspešne realizovaných viac ako 70 projektov na výrobu solárnej energie s celkovým inštalovaným výkonom viac ako 5 000 megawattov. Medzi kľúčové inovácie patria:

  • Moduly HJT série Creator od spoločnosti Shanghai Electric Hency Solar Technology Co., Ltd. (ďalej len „Hency Solar"), globálnej spoločnosti zameranej na solárnu technológiu, ktorá sa zaviazala poskytovať efektívne a ekologické solárne produkty a komplexné riešenia fotovoltických systémov, majú ultra vysoký bifázový faktor až do 90 %, nízky teplotný koeficient a vlastnosti anti-PID. Na uspokojenie rôznych potrieb zákazníkov poskytuje spoločnosť Hency Solar aj možnosť využitia modulov TOPCON a PERC. Jej moduly sa vďaka vysokému výkonu, vysokej účinnosti a vysokej spoľahlivosti vo veľkom využívajú v rôznych oblastiach, ako sú pozemné elektrárne, strechy obytných budov a priemyselné či komerčné strechy.
  • Priekopnícke komplexné riešenie inherentných problémov „náhodnosti, prerušovanosti a nestálosti" v uplatnení novej energie prinieslo systematické riešenie pre PV&ES&SC. Tento systém zabezpečuje stabilnú a kontrolovateľnú výrobu fotovoltickej energie prostredníctvom inteligentného sledovacieho algoritmu a zároveň rieši absorpciu činného výkonu a podporu jalového výkonu prostredníctvom hybridných zásobníkov a fázových posunovačov.
  • Robot na čistenie fotovoltických modulov od Shanghai Electric má výhody samoobslužného napájania, samoskladovania, vysokej bezpečnosti a veľkej kapacity batérie. Používa sa v mnohých projektoch po celom svete, funguje stabilne a dokáže účinne zvýšiť energetickú účinnosť fotovoltaických elektrární približne o 5 % – 30 %.

Viaceré riešenia na skladovanie energie

Shanghai Electric okrem iného aktívne zavádza diverzifikované riešenia skladovania energie, okrem iného formou stlačeného vzduchu, zotrvačníka, lítiovej batérie, prietoku kvapaliny a tepelného skladovania roztavenej soli. Séria záložných zdrojov, domácich, priemyselných a komerčných produktov na skladovanie energie vystavených na samite, ktoré už pritiahli pozornosť mnohých medzinárodných zákazníkov, prináša:

  • Záložný zdroj napájania základnej stanice 5G, s vysoko modulárnym dizajnom 3U, dosahuje rovnaké zásobovanie energiou pri menších rozmeroch, čo znižuje priestor potrebný v počítačových miestnostiach.
  • Produkty na skladovanie energie v domácnostiach využívajú vysoko bezpečné lítium-železo-fosfátové batérie s dlhou životnosťou s úrovňou uskladnenia energie a integrujú bezpečnostné zariadenia odolné voči výbuchu, chladiace a hasiace zariadenia a systémy správy batérií (BMS) na podporu riadenia zostávajúcej energie, ktoré majú komplexné funkcie ochrany a monitorovania v reálnom čase.
  • Produkty radu Smart-One pre priemyselné a komerčné skladovanie energie od Shanghai Electric sú vysoko bezpečné, spoľahlivé a štandardizované produkty, ktoré spoločnosť vyvinula pre scenáre priemyselného a komerčného využitia, aby mohli flexibilne slúžiť rôznym priemyselným a komerčným scenárom a realizovať posun v čase zvýšenej a zníženej spotreby, spotrebu energie v čase špičky, znižovanie napätia elektrickej siete.

Riešenia na odsoľovanie morskej vody

Shanghai Electric ponúka dve špičkové technológie odsoľovania morskej vody, tepelnú a membránovú metódu, ktoré poskytujú komplexné riešenia. Pri takmer 20 dokončených projektoch zabezpečuje denne viac ako 800 000 ton sladkej vody a jej tretia generácia nízkouhlíkovej hybridnej technológie odsoľovania morskej vody zaisťuje nižšiu spotrebu energie, vyššiu spoľahlivosť systému a prispôsobiteľnú kvalitu vody. Spoločnosť zrealizovala predovšetkým najväčší svetový projekt horúcej vody s viacúčelovou destiláciou (F-MED), Zhejiang Petrochemical Project a najväčší projekt tepelného spojenia filmov, Yulong Petrochemical Project, ktoré oba hladko fungujú.

Shanghai Electric svojou vynikajúcou prezentáciou na výstave opätovne potvrdila svoju vedúcu pozíciu v oblasti energetiky. V budúcnosti bude spoločnosť naďalej skúmať a inovovať, prispievať ku globálnemu udržateľnému rozvoju a spoluvytvárať ekologickejšiu, efektívnejšiu a udržateľnú energetickú budúcnosť.

Viac informácií o Electric Wind Power a Shanghai Electric nájdete na stránke

Video:
Logo:

The above content is for informational or educational purposes only and does not constitute any investment advice related to Futu. Although we strive to ensure the truthfulness, accuracy, and originality of all such content, we cannot guarantee it.
    Write a comment