share_log

Příjmy společnosti GWM v první polovině roku 2021 dosáhly 61,9 miliardy CNY

Příjmy společnosti GWM v první polovině roku 2021 dosáhly 61,9 miliardy CNY

Příjmy společnosti GWM訴prvnípoloviněRoku 2021年多斯阿利61.9元人民幣
PR Newswire ·  2021/09/05 02:08

PAO-TING, Čína, 4. září 2021 /PRNewswire/ -- Společnost Great Wall Motor Company Limited zveřejnila 27. srpna finanční zprávu za první pololetí roku 2021. Od ledna do června letošního roku dosáhly hrubé příjmy společnosti GWM 61,928 miliardy CNY s meziročním nárůstem 72,36 %. Čistý zisk činil 3,529 miliardy CNY s meziročním nárůstem 207,87 %.

寶婷,Čína,4.září2021/美通社/--斯波爾čnost長城汽車有限公司zveřezhnila 27.塞族在2021年為čnízprávu za prvnípololetíroku融資。OD ledna dočervna letošního Roku dosáhly HRUBépříjmy společnosti GWM 61,928 mariardy CNY s meziročním nárě莖72,36%。Čist ziskčinil 3,529 millardy cy s meziročním nárěst.207,87%。

GWM's Revenue in the First Half of 2021 Reached CNY 61.9 Billion
GWM在2021年上半年的收入拯救了619億元人民幣

Růst příjmů, který je v souladu s růstem čistého zisku, lze přičíst stálému zvyšování objemu prodeje hotových automobilů i průměrné prodejní ceny jednoho vozidla společnosti GWM. Konečné tržby GWM v první polovině roku 2021 prudce vzrostly a prodalo se 614.389 nových vozidel, což představuje meziroční nárůst prodeje o 53,68 %. Systematicky se zvyšuje i kapacita značky v prémiovém sektoru a průměrná prodejní cena jednoho vozidla dosáhla 100.800 CNY, což představuje meziroční nárůst o 12,15 %. Klíčovým faktorem neustálého zvyšování objemu prodeje společnosti GWM je také vylepšení zkušeností značky díky kontinuální implementaci perspektivních technologií. V první polovině roku 2021 investovala společnost GWM téměř 2,9 miliardy CNY do vědeckého a technologického výzkumu a vývoje, což představuje nárůst o 63,15 % ve srovnání se stejným obdobím předchozího roku. Investice byly použity na urychlení zavádění perspektivních technologií, jako je zvýšení účinnosti spotřeby paliva, inteligentní řízení a inteligentní kabina, do nových výrobků a na podporu inovací nových energetických a inteligentních technologií.

Rīst příjmě,kterèje v souladu s rīstemčistého zisku,lze přičístálémuu zvyšováníobjemu prodeje hotoväch Automotive I rěměrnéprodejjeny jednoho vocaidla společnosti GWM。Konečnétržby GWM v PrvípolovníRoku2021年審慎地使用Prodalo se 614.389 11月的聲音,cožpředstavuje meziročnínárěst prodeje o 53,68%。Systematicky se zvyšUje i kapacita ZnačKy v獎-vém sektoru a prěměrnáprodejníScene jednoho voicidla dosáhla 100.800元人民幣,cožpředstavuje meziročnínárěst o 12,15%。Klíčovèm faktorem Neustálého zvyšováníobjemu prodeje společnosti GWM je takévylepšenízkušenostíznačKy Diky kontinuálníimplemenci perspektivníchV prvnípoloviněRoku2021年投資čnost GWM témě2,9百萬元人民幣做věDecayého a Technologicického v All zkumu a v le voje,cožpředstavuje nárěst o 63,15%ve srováníse stejnãm obdobím předchozího Roku。只調查Použity na urychlenízaváděníperspektivi技術,jako je zvěeníúčInnosti SpotřEby paliva,řízenía Intelligence entníkabina,Do v Nov Axch vv«robkěa na podporu INNOVACínov Nov Axch Nov Apodporu INNOVACínov Anov Axch Nov Novacínov All Tablch Koch ningtick in NOVAACínov Nov Apodporu INNOVACíNOVACíNOVAC?

Díky vynikajícím výsledkům modelů 3. generace HAVAL H6, HAVAL JOLION, GWM POER a dalších globálních modelů na zahraničních trzích, jako je Rusko, Austrálie, Chile a Jihoafrická republika, dosáhl prodej společnosti GWM v zahraničí nových maximálních hodnot, přičemž v první polovině roku činil objem prodeje v zahraničí celkem 61.559 vozů a meziročně vzrostl o 133,24 %, což dále přispělo ke stabilnímu růstu pololetních výsledků. S ohledem na silnou poptávku na globálním trhu si společnost GWM stanovila nový strategický cíl, kterým je dosáhnout do roku 2025 zahraničního objemu prodeje ve výši 1 milionu vozů, a za tímto účelem vyvíjí společnost nepřetržité úsilí. Nedávno podepsaly společnosti GWM a Daimler Group dohodu o koupi továrny Erasemapolis v Brazílii. Tento krok urychlí rozvoj společnosti GWM na jihoamerickém trhu. Současně společnost GWM vstoupila se svými výrobky 3. generace, jako jsou HAVAL H6, HAVAL JOLION a GWM POER, na zahraniční trhy včetně Nepálu, Iráku a Bruneje a pokračovala v expanzi na trhy v jižní Asii, na Blízkém východě a v zemích ASEAN.

ům模型ů3.Generace Haval H6,Haval Jolion,GWM Poer a dalších Globálních Modelůna Zahraničních TRzích,Jako je Rusko,Austrálie,智利a JihoafrickáRepublic ika,Dosáhl prodej společnosti GWM v Zahranič,Jako je Rusko,Austrálie,智利a JihoafrickáRepublic ika,Doáhl prodej společnosti GWM v ZahraničSo hledem na silnou poptávku na globálím trhu si společnost GWM stanovila nov Axick cíl,kterèm je dosáhnout do Roku 2025年Zahraničního objemu prodeje ve väši 1milionu vozů,a za tímtočelem Vyvíjíspolečnost nepřetržit;Daimler Group dohodu o o koupi továrny Erasemapolis v.Brazíliičnosti gwm(Daimler Group dohodu o koupi továrny Erasemapolis v.Brazílii)Tento krok urychírozvoj společnosti gwm na jihoamerickém trhu.Současněspolečnost GWM vstoupila se SV All Robky 3.Generace,jako jsou Haval H6,Haval Jolion a GWM Poer,na Zahraničnítrhy včetněNepálu,Iáku a Bruneje a pokračovala v expizzi na trhy v jižníasi,na Blízkém

Dále bude společnost GWM s ohledem na Strategii 2025 jako hlavní zásadu a s cílem přeměny na „globální společnost zabývající se technologiemi mobility" pokračovat ve svém úsilí a překonávat všechny obtíže, aby podpořila neustálé zlepšování produktové matice značky a síly vědeckého a technologického výzkumu a vývoje, prohloubila svůj globální rozvoj a pokusila se dosáhnout nových výšin.

Dále Bude společnost GWM s ohledem na Strategii2025 jako havnízásadu a s cílem přeměNY na“globálníspolečnost zab axvajícíse Technologiemi Mobilemi Mobilemi”PokračOvat ve SVémúsilía přEkonávat všechny OBTíže,Apodpořila Neust,Apodpo Ovat ve SVémúsilía p Pkra Ekonávat všechny OBTíže,Apodpořila Neust

Photo – https://mma.prnewswire.com/media/1608081/GWM_s_Revenue_in_the_First_Half_of_2021_Reached_CNY_61_9_Billion.jpg

照片-https://mma.prnewswire.com/media/1608081/GWM_s_Revenue_in_the_First_Half_of_2021_Reached_CNY_61_9_Billion.jpg

SOURCE GWM

源GWM

譯文內容由第三人軟體翻譯。


以上內容僅用作資訊或教育之目的,不構成與富途相關的任何投資建議。富途竭力但無法保證上述全部內容的真實性、準確性和原創性。
    搶先評論